שמחת תורה...

שמחת תורה... ../images/Emo63.gif

אז רק רציתי שתדעו לכם... שלבשתי שמלת חג מיוחדת כזו עם שניצים ושניטים ופייטים וכל מיני צעצועים אחרים עליה... ואני הולכת לרקוד לי בבית הכנסת... אני מתכננת לי את הצעדים של הריקוד... שני צעדים קדימה... סיבוב במקום והופ קפיצה למעלה
הכי אני אוהבת את הקפיצות.... אני תמיד דורכת על האנשים שמסביבי... אבל הם לא מרגישים
אז..... שמחת תורה עליזה לכם... ותרקדו הרבה!!! רק טוב!!!

דספרדו!!

New member
שמחה? אהמממ.. לא רע בכלל

שמחה זה אחלה אבל בלי איזה מרלו או יין אחר? בעצם כמו שמכיר את הגחליליות {טוב טוב רק מנחש-כאילו מכיר} ברור שיהיה שם חתכ.. יין ואם יש יין ויהיו ריקודים זה כבר נשמע לא רע {לפחות לי אהממ.. עכשיו סתם מחשבה.. הנה תאור מצב ותגידו מה חסר {אהמממ = מכחכח} גחלילית, בקבוק יין, שמלה {קלילה אני מניח}, זיעה {רקדת לא?} וקפיצות! וואי וואי אני גס או מה? {אבל קוראים לפורום תקוות אז מכפת לי?} לכן אפסיק פה ואאחל חג שמח וסאמק אולי במקרה יהיה גם שקט?!

דספרדו דו דו דווווווו ../images/Emo68.gif

בוודאי שהיה יין והרבה וקר וטעים... ומציות קטנות עם קוויאר וגבינות מכל מיני סוגים...
והשמלה הייתה........... אממממ משו משו כולן קנאו בעצם גם כוווווולם
ואחרי כל זה אתה רוצה שקט???
רק טוב!!!

בטח שתדרכי על האנשים סביבך..

הם לא היו שותפים איתך בתכנונים, לא ידעו באיזה צעדים את מתכוונת לתקוף (חהה) ובכלל, מה זה "לתכנן ריקוד"??? ריקוד אמיתי הוא ספונטני, יוצא מהלב.. הנשמה מכתיבה לרגליים מה לעשות, לפי ההרגשה.. תאמיני לי, אני בתחום הזה- ספציאליטה! רקדנית (תשושה אחרי הה<ת>קפות ..)

אממממממממ ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

מה פתאום שהם ידעו את התכנונים שלי?? ממתי מגלים את האסטרטגיה מראש?? והריקוד אל דאגה ספונטני.. אחרי שאני מתכננת את הצעדים ועושה כמה קפיצות ניסיון...... כל השאר ספונטני להפליא....
רק טוב!!!!! קופצת להנאתי סביב סביב..... יה בה דה בה דים

למעלה