שמחת תורה בפתח

שמחת תורה בפתח

ואני מה זה במתח...! במעמקי הים אבד מחשבי כל התמונות שלי נשרפו אבל אני אני לא מתיאשת (גיבורה אמיתית) הלכתי לספריה כדי לאחל לכם לכולכם חג שמחחחחחח הקפות שמחות ורק שמח שיהיה לכולםםםםםם

נכנס יין יוצא סוד

לא זוכרת כמה זמן אני זוכרת עצמי אבל מאז שאני זוכרת את עצמי בכל חג סוכות העיר ראשון לציון גורמת לאנשיה להשתכר ווקראים לכך חגיגות היין.
גם השנה בזמן שמחשבי מושבת צולל בים של עולם הדממה הלכתי לנשום ולטעום את היין של יקבי ראשון לציון

בחסות משטרת ראשל"ץ../images/Emo141.gif

וראש ערית העיר התארחו הזמרים: קרני שני,בוריס ירופייב(יסלח לי אם אני מסרסת את שמו של בוריס) ואבי טולדנו עם קולו הקטיפתי. איזו נוסטלגיה לשיר עם אבי טולדנו את השיר זוהי יפו זוהי יפו ביצוע: אבי טולדנו מילים: יוסי גמזו לחן: משה וילנסקי מעל המסגדים עולה ירח, מעל ביתך עולים אורות ניאון. ושוב שיחי יסמין נותנים פה ריח ושוב אנחנו כאן, מול השעון. ושוב, ילדה, בלי "למה"? ו"מדוע"? ידי בזרועותייך אוחזות. יש משהו מוזר ולא ידוע, יש משהו נפלא בעיר הזאת... השחפים על המזח כבר עפו והים השתתק ונדם. זוהי יפו, ילדה, זוהי יפו שחודרת - כמו יין - לדם... כאן מלח ועשן וצליל-גיטרה, סכין שלופה ומשחקי "שש-בש". כאן משהו שיכור, ולא מערק, וחם, לא מן ה"סטיקים" על האש... אך שוב, ילדה, בלי "למה?" ו"מדוע?" ידי כאן במותנייך אוחזות. יש משהו מוזר ולא ידוע. יש משהו נפלא בעיר הזאת... השחפים על המזח... סירות הדייגים קורצות באופק, הלילה משחק במחבואים עם כל הסימטאות אשר באופל ועם כוכבי השחר הגבוהים.

עוד שיר נוסטלגי ששר אבי טולדנו

כל חיי ביצוע: אבי טולדנו מילים: שמרית אור לחן: אבי טולדנו לו ניתן לי על חיי לחזור לסובב את הגלגל אחור מה הייתי משנה? ההייתי משתנה? זו שאלה שלא אדע לפתור... לו נולדתי שוב מחדש מאהבותי הייתי שוב נרגש לא הייתי מוותר הן תמיד יפות יותר אדם שלא אוהב, אדם חלש... כל חיי, חיי שוב חוזרים אלי ממסע בדרך רחוקה אני חי, חי, חי והשמש מעלי עוד תזרח על דרך ארוכה... לו ניתן לי על חיי לחזור לסובב את הגלגל אחור שוב לגעת שוב לראות לא לדעת שוב לטעות תמיד אותה הדרך אעבור... כל חיי... שוב לגעת שוב לראות לא לדעת שוב לטעות תמיד אותה הדרך אעבור... כל חיי...

לתת../images/Emo140.gif

לתת ביצוע: עופרה חזה מילים: חמוטל בן זאב לחן: בועז שרעבי לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך מכל מבט. אתה נזהר אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות. לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בניינים לחיות עם כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר. לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר שוב להתחיל כמו יום חדש כמו כרגיל לתת. את השיר הזה שרה קרני שני בחגיגות היין בראשון

bimbo.

New member
../images/Emo51.gif לחוטאת. החזרת אותי לימים

היפים כששרו את השירים היפים ללא "שידרוגים" וביצועים חדשים, שרק מקלקלים את השירים

למעלה