שמחתי מאד לגלות

שמחתי מאד לגלות

את הפורום הנפלא הזה, חבל שלא הכרתי אותו עד היום, רציתי לקבל את המלצתכם, אני בעוד כ3- שבועות מסיים את תקופת המלווה, ואני מחפש את הרכב הראשון שישרת אותי, הדרישות שלי הם: 1. סטיישן. 2. אמין, שלא יראה מוסך (אם יש דבר כזה). 3. שלא יעבור את סך ה 25 אלף שח`, אם אין ברירה אז אפשר קצת יותר, 4. שיסחוב בעליות חופשי, בקיצור שיסע כמו שצריך בלי לקרטע, שיהיה תקין מבחינה מכנית. 5. שיהיו בו פינוקים בסיסיים, כמו, מזגן, נעילה מרכזית, חלונות חשמל, זהו, פחות או יותר, אשמח לקרוא את חוות דעתכם.

Lancelot99

New member
קודם כל מזל טוב

עולה לי לראש רק וולוו סטיישן מתחילת שונות ה90.. היא מציעה את את כל שביקשת - אבל קח בחשבון שהיא שותה. והמון

אני צריך סטיישן

כי אני עובד בעבודה מסויימת שיש בה צורך בציוד, ואני לא מעונין שזה יבוא על חשבון המושבים.

הראל CDO

New member
בקשר לסובארו

אני יודע שבסובארו GL המשפחתית (זה דגם הGL משנת 92-94 בערך נכון?) ישנם את כל הדרישות שלך האוטו אמנם לא סוחב כל כך , ויתכן שהוא גם צורך דלק לא קטן , אבל לא ניתן לצפות אחרת ממכונית בגודל כזה... האוטו של חבר שלי מגלה אמינות די גבוהה , ועד כמה שידוע לי בשנים האחרונות האוטו לא ממש ראה מוסך (והם משפחה שדי לא אכפת לה מהאוטו , הם לא מכניסים אותו לטיפולים אפילו...) את המיצובישי קצת פחות רואים על הכביש , אז יתכן שהסובארו יותר טובה (דעה אישית שלי!)

למעלה