אין ספק שהגירסה שלך יותר מעודנת ממה שאנחנו היינו שריםשמחרבה, שמחרבה......
שים ח'רא בה, שים ח'רא בה.אני פשוט מנסה להיות קצת מנומסת.אין ספק שהגירסה שלך יותר מעודנת ממה שאנחנו היינו שריםשים ח'רא בה, שים ח'רא בה.
סבתא שלי לימדה אותי שיש ניקיונות שצריך לעשות רק אחרי פסח-חג האובך והאבק.אני סיימתי לכשל"פ גם את הנברשות המזגנים. לא שאני חושב שיש קשר בין אבק על המזגן או הקרניז לפסח אבל אם לא הייתי עושה את זה המנכ"לית הייתה עושה ואין לי שום חשק לראות אותה מטפסת על סולמות והולכת על התקרה.
לא. זו סתם עצלות/קצרנות בכתיבה.אגב מרקוף זה מה שאני חושב (הלחם של מרק וקוף) ?
מי עסוק מי?כנראה שכולם עסוקים בביעור חמץ ממסילות התריסים, הנברשות, או הקרניזים.
נלחמים באבק שהביא לנו האובך, כהרגלו מדי שנה.
אולי בבישול גפילטע, חריימה, מרקוף ושאר מטעמי חג.
ולכן, לא אפריע לכם, רק אאחל פסח שקט ורגוע
ורק בשורות טובות.
![]()
גם אני בעסוקים אבל לא בנקיונות, בשביל זה יש לכל פולניה עזרה בתשלום. לראשונה יש צוות.
אני עסוק במשהו הרבה יותר קשה לקראת הפסח, עבודה שדורשת כשרון והשקעה ומאמץ עצום.
והיא גם הרבה יותר חשובה לפסח מכל הנקיונות.
עלי הוטל להכין את הילדים לשירת "מה נשתנה".
בשנים קודמות התאומות היו שרות את זה, אבל הן עלו לכתה אלף והן לא ילדות יותר ולא מעוניינות בדברים של ילדים.
אין בעיה, יש שפע של ילדים מלבדן.
ואלה ילדים חכמים וסקרנים והם לא מוכנים לשיר את המילים בלי להבין אותן.
סבא מה זה נשתנה? סבא מה זה חמץ? מה הוא מצא?
סבא אני לא רוצה ירקות.
סבא אני אוהבת מצה עם קטשופ.
סבא מה זה מרור? (אתם, אתם ילדים המרור שלי. אוהב אתכם בלי גבול).
ואני זכרתי שהילדים לומדים את מה נשתנה בגן או בבית הספר.גם אני בעסוקים אבל לא בנקיונות, בשביל זה יש לכל פולניה עזרה בתשלום. לראשונה יש צוות.
אני עסוק במשהו הרבה יותר קשה לקראת הפסח, עבודה שדורשת כשרון והשקעה ומאמץ עצום.
והיא גם הרבה יותר חשובה לפסח מכל הנקיונות.
עלי הוטל להכין את הילדים לשירת "מה נשתנה".
זאת אומרת שהם כבר ידעו את המה נשתנה הזה מהגן ובסופו של דבר אני אכן מיותר?ואני זכרתי שהילדים לומדים את מה נשתנה בגן או בבית הספר
זה היה אחול-מניוקי פולני מעדות הפאסיב-אגרסיבזאת אומרת שהם כבר ידעו את המה נשתנה הזה מהגן ובסופו של דבר אני אכן מיותר?
זה לא מפתיע אותי, אני יודע שאני מיותר.
נתנו לי לעבוד עם הנכדים כי מרחמים עלי. רוצים לתת לי תחושת ערך אבל בעצם הם מסתדרים עם הילדים שלהם מצויין בלעדי.
(היה סדר יוצא מהכלל והילדים שרו נפלא את השירים והשתתפו במשחקים ובפעילות, ואני שמח בין שזה בזכותי ובין שלא)
כולנו פולנים.זה היה אחול-מניוקי פולני מעדות הפאסיב-אגרסיב![]()
חיים ארוכים עם "פולניות" לימדהו טריק אחד או שנייםכולנו פולנים.
למרות שקלייטון סיפר לא פעם (נדמה לי) מאיפה הוא.
מ'כפתלך?זה היה אחול-מניוקי פולני מעדות הפאסיב-אגרסיב![]()
זאת אומרת שהם כבר ידעו את המה נשתנה הזה מהגן ובסופו של דבר אני אכן מיותר?
זה לא מפתיע אותי, אני יודע שאני מיותר.
נתנו לי לעבוד עם הנכדים כי מרחמים עלי. רוצים לתת לי תחושת ערך אבל בעצם הם מסתדרים עם הילדים שלהם מצויין בלעדי.
(היה סדר יוצא מהכלל והילדים שרו נפלא את השירים והשתתפו במשחקים ובפעילות, ואני שמח בין שזה בזכותי ובין שלא)
לא אני.ומי מפנה ושוטף כלים אחרי הסדר
בלילה הראשון לא הייתה בעייה, המדיח הופעל על שעון שבת.ומה עושות משפחות דתיות גדולות? דוקא בימים הכי מעייפים וקשים, לא להשתמש במדיח?
אני יכול לומר לך, שהצוות בו שירתי, קנה לעצמו חמץ, אפילו טעים, והביאו אל משרדי הצוות. הדוס היחיד קיבל חופשה לכל החג.כמו בכל שנה
האובך מגיע
אצל מי הסדר
מי מכין מה
(אחרי כמה שנים קשות, השנה התבקשתי לקנות כמה דברים, אפילו לא להכין. עבדים היינו, וכו)
מה נותנים לילדים לאפיקומן?
(הקטנים בצד השני, שהסבתא שניה תשבור את הראש)
מה המתכון האידיאלי למציה?
(ביצה על מצה וחצי? נדמה לי שזה מה שזכור לי משנה שעברה)
למה דופקים את החיילים המזרחיים ואין להם אורז?
(הנציגה שלי בצבא, שהעדה שלה כבר לגמרי לא ברורה, הראתה לי את מגילת ההנחיות לחג. אני הכי זוכרת מהשירות שלי את הבדיקה המחמירה של נקיון במגורים. האם אכלנו אורז או רק ת״א? וואלה, כבר לא זוכרת)
שיהיה לנו חג , שנשמח עם מה שיש, ושיקרה לנו הנס וכולם יחזרו במהרה
בתקופה שלנו אכלו אורז בפסח בצבא. זוכר בודאות.האם אכלנו אורז או רק ת״א? וואלה, כבר לא זוכרת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.