*שמחה*

Pixy led

New member
*שמחה*

נו, אז נכון שאתם לא ממש מכירים אותי, אבל... לא נורא. לפני כמה זמן הלכתי לנוירולוגית שאמרה שכנראה שיש לי הפרעת קשב וגם משהו כמו חוסר-רגישות... בכל אופן, אולי אני אלך לאבחון מדוייק יותר, ובינתיים -
יש לי רשות לעשות מבחנים מחוץ לכיתה!!!
אה, אחרי שנים של חוסר ריכוז במבחנים, כיסוי אזניים ורטינות... רשות! רשות רשות רשות! אני קצת מתלהבת... אני יודעת. סליחה. (רשות!)

היי! ברוך בואך אלינו ../images/Emo140.gif

קודם כל אני שמחה שעברת אבחון ושעכשיו יהיה לך יותר קל להתמודד עם הדברים, במיוחד עם המבחנים (שהבנתי שזה מה שהכי משמח אותך). בכל מקרה לגבי חוסר הרגישות - רוצה לפרט לנו? ואני שמחה שאת שמחה ואנחנו שמחים איתך!!
אפרת

Pixy led

New member
הממ, אני לא בטוחה בעצמי

כי עד עכשיו לא עשינו אבחון ברור - רק שיחה עם נוירולוגית, והבנתי שאני אמורה לעשות עוד משהו, במיוחד בגלל שנראה לי שצריך לבדוק אצלי גם תסמונת אספרגר... חוסר הרגישות אמור להתבטא אצלי בסף כאב גבוה, נראה לי. זה כי באתי מ"עבר של פגיעה עצמית"... הם אומרים גם שאני צריכה הרבה חיבוקים, אבל זה לא נכון כל-כך, כי בדרך-כלל אני נרתעת מחיבוקים.. גם מרוב החברות/ים שלי. זה די מוזר, כי למעשה העניין שבגללו דיברתי עם הנוירולוגית היה רגישות יתר - כל רעש מהסוג של רשרוש נייר, מקלדת, נקישת כף בצלחת וכו´ מוציא אותי מדעתי. חשבו פעם שזה עודף קפאין... ואז הפחתתי עם הקולה, וזה השתפר קצת לתקופה, אבל לא נעלם. באמת כדאי לדעתי לבדוק אספרגר. נעים להכיר!
פיקסי לד.

יקירתי ההיסטרית ../images/Emo13.gif

בהחלט אין מה לבדוק אספרגר, מכיון שאספרגר הוא בקבוצת האוטיזם מתפקוד גבוה, שמתבטא באינטילגנציה רגילה עם בעיות תקשורת קשות. לא לא יקירה, נראה שהלכת לנוירולוגית נהדרת כי כל מה שאת מספר כל כך מוכר מתחום הפרעות הקשב...
לגבי רגישות היתר - מדובר על הפרעה טקטילי או מוטוסנסורית - איך שתרצי, גם לי וגם לדליה יש ילדים שסובלים מזה כתחלואה נלווית של הפרעת קשב וריכוז אז כמו שאומרים: ברוך בואך למועדון אפרת

Pixy led

New member
הממ,

אספרגר זו לא דאגה שלי - יותר כמו פנטזיה שלי, חח... אני יודעת שאין סיכוי... לא משנה. מכל מקום, הפרעת קשב זה לא כיף. לא יודעת עד כמה זה קשה להורים... אבל זה בהחלט לא נעים לילדים, באחריות, ואצלנו אנחנו גם לא עומדים לטפל בזה... כי כדורים אין סיכוי שאני אקח והשאר... אני לא יודעת... אוף.
טוב, נו, לכל אחד יש את המינוסים שלו.

יקירתי ההיסטרית ../images/Emo13.gif

בהחלט אין מה לבדוק אספרגר, מכיון שאספרגר הוא בקבוצת האוטיזם מתפקוד גבוה, שמתבטא באינטילגנציה רגילה עם בעיות תקשורת קשות. לא לא יקירה, נראה שהלכת לנוירולוגית נהדרת כי כל מה שאת מספר כל כך מוכר מתחום הפרעות הקשב...
לגבי רגישות היתר - מדובר על הפרעה טקטילי או מוטוסנסורית - איך שתרצי, גם לי וגם לדליה יש ילדים שסובלים מזה כתחלואה נלווית של הפרעת קשב וריכוז אז כמו שאומרים: ברוך בואך למועדון אפרת

sshoshan

New member
בתור מורה לחינוך מיוחד ואמא של

ילד עם קושי ברכוז-אני ממש מבינה את אושרך הרב.תראי שעכשו תצליחי.

למעלה