שמחה אמרו לי שהיום תהיה הקרנת בכורה בערוץ 24 לשמחה זה נכון בקשה תענו לי באייסי 1923561825סדגש|
S saban paz New member 23/3/06 #1 שמחה אמרו לי שהיום תהיה הקרנת בכורה בערוץ 24 לשמחה זה נכון בקשה תענו לי באייסי 1923561825סדגש|
א אדם יוסף החיים שלי New member 23/3/06 #5 וואי למי יש כח לחכות חודש =/// אין ליי סבלנותתתתת כבררררררררררררר
א אדם יוסף החיים שלי New member 23/3/06 #7 נצל"שש בנות בנים כנסו דחוףף!!! אם אתם לא רוצים שהדיימנדזז יעקפו אותנו תצביעו לגיים בויז דחוף!! אנחנו כבר כמה חודשים מקום ראשון ולא ניתן להן לעקוף!!! בקיצור... תצביעו ומי שהצביע שיעשה
נצל"שש בנות בנים כנסו דחוףף!!! אם אתם לא רוצים שהדיימנדזז יעקפו אותנו תצביעו לגיים בויז דחוף!! אנחנו כבר כמה חודשים מקום ראשון ולא ניתן להן לעקוף!!! בקיצור... תצביעו ומי שהצביע שיעשה
א אדם יוסף החיים שלי New member 23/3/06 #14 זהו רק 1 הצביעה? טוב אני רואה שזה ממש חשוב לכם... אחר כך אל תבכו שהדיימנדז מקום ראשון...
פ פ ו צ י ק י ת New member 23/3/06 #10 נצלשון.... הייתי בטיול שנתי שלושה ימים ו....התעגעתיי ו...חזרתי היושש לכםם
פ פ ו צ י ק י ת New member 23/3/06 #12 שרינושש מאמי ../images/Emo9.gif חיחי היה שווה ביותר.... חוץ מזהה שאני קרועהההה מעייפותתת געגתי גם
א אדם יוסף החיים שלי New member 23/3/06 #13 היייייייייייייייייייייייייייייייייי התגעגענווווווווווווווווו
C crazy girll New member 24/3/06 #16 הייי..גמאני הייתי איתה..חחח היה הכי שווה שבעולםםם!! אבל אין לי קול..חחחח ואני עייפה..חיחיחי.. אזז..בנות יאפות שלי..לילה טוב!!! חלומות יפים (כלומר על הבויז..חח) לאב יא..
הייי..גמאני הייתי איתה..חחח היה הכי שווה שבעולםםם!! אבל אין לי קול..חחחח ואני עייפה..חיחיחי.. אזז..בנות יאפות שלי..לילה טוב!!! חלומות יפים (כלומר על הבויז..חח) לאב יא..