שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא!

EVGIRL

New member
חחחחח עונההההההההה../images/Emo3.gif

האם אתם אוהבים את חג החנוכה?-אממ..לא אם כן- למה?, אם לא- למה?-סתם לא יודעת..חג מיותר{חוץ מהקטע של הנרות שאותו אני אוהבת
} האם יצא לכם לאכול סופגניות בחנוכה הזה?-כן מה אתם מעדיפים: סופגניה או לביבת תפוחי אדמה חמימה וטעימה?-גם וגם
האם אתם הולכים לאיזשהו מופע בחנוכה?-הייתי בפסטיגל נכון העוגה הזו ממש שקסית?!-בטחח.**נוטי** מה אתם חושבים על יהודה המכבי?-כפרה עליו!!ממש בחור כלבבי
יצא לכם להדליק נרות?-בטחחחחחחחחחח
מתוכנן לכם אירוע מיוחד החנוכה הזה?-אממ..בנתיים לא מתרגשים מזה שחוזרים ללמוד לאחר חנוכה?-לא חוזרים ולא בננה..הכל בסדר
מה אתם הכי אוהבים בסופגניה שלכם?-אממ..נראה לי ריבה..כל השאר זה סתם חירטוטים. מה אתם הכי אוהבים בחנוכיה שלכם?-את הנרות
מה אתם הכי אוהבים בשיער שלכם?!-בשיער?
..את הצבע הביעו משאלה! עכשיווווווווווו!!!-הלוווווווווואייייייייייייייי ולא תיהיה מלחמה ויגמר הלחץ הזה!!
סופגניה או חנוכיה?-חנוכיה חנוכה או כרסימס?-חנוכריסמס חלב או בשר?-בשר חנוכה או פורים?-פורים פורים או פורום?-פורום לייק דהעעעעעעע נטע או מנטה?-בננה ומלון. חגג שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dragonit12

New member
שלי..

הרבה זמן לא הייתי כאן
האם אתם אוהבים את חג החנוכה?בערך כזה... אם כן- למה?, אם לא- למה?כי משעמם לי בו
האם יצא לכם לאכול סופגניות בחנוכה הזה?איכססססססס!אני לא אוהבת בכלל סופגניה! מה אתם מעדיפים: סופגניה או לביבת תפוחי אדמה חמימה וטעימה?כלום>< האם אתם הולכים לאיזשהו מופע בחנוכה?כןכןכן! נכון העוגה הזו ממש שקסית?!לא
מה אתם חושבים על יהודה המכבי?שהוא יהודה המכבי?
יצא לכם להדליק נרות?אישית לא..כי אני כבר חולה כמה ימים ושאבאמא מדליקים אני כבר ישנה לי...ואני מאד לא אוהבת את זה!
מתוכנן לכם אירוע מיוחד החנוכה הזה?כע..בערך כזה.. מתרגשים מזה שחוזרים ללמוד לאחר חנוכה?בטח! מה אתם הכי אוהבים בסופגניה שלכם?לא אוהבת..>< מה אתם הכי אוהבים בחנוכיה שלכם?שהיא עם שמן ויפה כל כך
מה אתם הכי אוהבים בשיער שלכם?!שהוא השיער שלי(?) הביעו משאלה! עכשיווווווווווו!!!שאני אפסיק להיות חולה!!! סופגניה או חנוכיה?חנוכיה חנוכה או כרסימס?חנוכה חלב או בשר?חלב..אני צמחונית
חנוכה או פורים?פורים! פורים או פורום?פורום! נטע או מנטה?מנטה...בהתחשב בזה שלא הבנתי את השאלה הנל
יום טוב!

../images/Emo9.gif

האם אתם אוהבים את חג החנוכה? הוא בסדר אם כן- למה?, אם לא- למה? למה לא?
האם יצא לכם לאכול סופגניות בחנוכה הזה? כן, 1 מה אתם מעדיפים: סופגניה או לביבת תפוחי אדמה חמימה וטעימה? המממ אני לא מתה על לביבות.. האם אתם הולכים לאיזשהו מופע בחנוכה? הממ לא נכון העוגה הזו ממש שקסית?! כן מה אתם חושבים על יהודה המכבי? שהוא הומו, אחרי ההצגה שהייתה לנו במושב
יצא לכם להדליק נרות? כן מתוכנן לכם אירוע מיוחד החנוכה הזה? הממ לא מתרגשים מזה שחוזרים ללמוד לאחר חנוכה? פףף לא מה אתם הכי אוהבים בסופגניה שלכם? את הסוכר מה אתם הכי אוהבים בחנוכיה שלכם? את איך שהיא נראית
מה אתם הכי אוהבים בשיער שלכם?! כלום הביעו משאלה! עכשיווווווווווו!!!
סופגניה או חנוכיה? חנוכיה חנוכה או כרסימס? חנוכה חלב או בשר? תלוי חנוכה או פורים? הממ פורים פורים או פורום? פורים נטע או מנטה? נטע

mazalika7

New member
חנוכה!!!../images/Emo137.gif

האם אתם אוהבים את חג החנוכה?כן, אחלה חג... אם כן- למה?, אם לא- למה? האם יצא לכם לאכול סופגניות בחנוכה הזה?כן. מה אתם מעדיפים: סופגניה או לביבת תפוחי אדמה חמימה וטעימה?לביבה, רק בלי התפוח אדמה :-{ האם אתם הולכים לאיזשהו מופע בחנוכה?לא
נכון העוגה הזו ממש שקסית?!ממש! מה אתם חושבים על יהודה המכבי?כלום. יצא לכם להדליק נרות?עדיין לא. מתוכנן לכם אירוע מיוחד החנוכה הזה?כן, לעבור טסט ותיאוריה. מתרגשים מזה שחוזרים ללמוד לאחר חנוכה?שיהיה. מה אתם הכי אוהבים בסופגניה שלכם?שהיא ריקה! מה אתם הכי אוהבים בחנוכיה שלכם?כלום? מה אתם הכי אוהבים בשיער שלכם?!את הקטע עם השיערות. הביעו משאלה! עכשיווווווווווו!!!הבעתי סופגניה או חנוכיה?סופגניה חנוכה או כרסימס?חנוכה חלב או בשר?חלב חנוכה או פורים?פורים פורים או פורום?פורום
נטע או מנטה?נטע

tohar6

New member
חג שמחחחחחחח...!!

האם אתם אוהבים את חג החנוכה? בטחחח אם כן- למה?, אם לא- למה? זה חופש ארוך.. זה חג ביתי כזה לא יודעת ממש להסביר.. ובחנוכה יש את "חנוכה דרום"
האם יצא לכם לאכול סופגניות בחנוכה הזה? בארור.. וגם ספינצ' של השכנה.. חח מה אתם מעדיפים: סופגניה או לביבת תפוחי אדמה חמימה וטעימה? בעע לביבה... סופגניה שולטטט האם אתם הולכים לאיזשהו מופע בחנוכה? ממ לא נראלי.. נכון העוגה הזו ממש שקסית?! חחח קצת מה אתם חושבים על יהודה המכבי? חתיך עללללל יצא לכם להדליק נרות? חח אני להדליק?! לא.. אבל הייתי בהדלקת נרות... בנר הראשון רק.. בבסיס
מתוכנן לכם אירוע מיוחד החנוכה הזה? הייתי בגדנ"ע.. הכי מיוחד שיש
ואני יוצאת לסדרה של "אחריי" מתרגשים מזה שחוזרים ללמוד לאחר חנוכה? לא, מבואסיםםםם.. כמה שרציתי שהשביתה תיגמר פתאום ממש לא באלי.. מה אתם הכי אוהבים בסופגניה שלכם? את האבקת סוכר למעלה בארורררר מה אתם הכי אוהבים בחנוכיה שלכם? את זה שהיא בצורת כד ושהופכים אותה היא סביבון.. חחח
באמת.. מה אתם הכי אוהבים בשיער שלכם?! את הפס הבלונדיני שיש לי בשיער מוחבא כזה.. חח שהוא הייה פעם ראסטה ואז פירקתי.. הביעו משאלה! עכשיווווווווווו!!! ייוו הבעתיייי.. הלוואי הלוואי וזה יתגשם.. אחת המשאלות החשובות לי.. סופגניה או חנוכיה? סופגניה.. יאמיייי חנוכה או כרסימס? חנוכה.. חלב או בשר? חלבבבב
חנוכה או פורים? חנוכה.. פורים או פורום? פורוםםםםםם
נטע או מנטה? נטע.. נטע סחתיין על השאלוןןןןןןןןןן..!!!

למעלה