חחחחח עונההההההההה../images/Emo3.gif
האם אתם אוהבים את חג החנוכה?-אממ..לא אם כן- למה?, אם לא- למה?-סתם לא יודעת..חג מיותר{חוץ מהקטע של הנרות שאותו אני אוהבת
} האם יצא לכם לאכול סופגניות בחנוכה הזה?-כן מה אתם מעדיפים: סופגניה או לביבת תפוחי אדמה חמימה וטעימה?-גם וגם
האם אתם הולכים לאיזשהו מופע בחנוכה?-הייתי בפסטיגל נכון העוגה הזו ממש שקסית?!-בטחח.**נוטי** מה אתם חושבים על יהודה המכבי?-כפרה עליו!!ממש בחור כלבבי
יצא לכם להדליק נרות?-בטחחחחחחחחחח
מתוכנן לכם אירוע מיוחד החנוכה הזה?-אממ..בנתיים לא מתרגשים מזה שחוזרים ללמוד לאחר חנוכה?-לא חוזרים ולא בננה..הכל בסדר
מה אתם הכי אוהבים בסופגניה שלכם?-אממ..נראה לי ריבה..כל השאר זה סתם חירטוטים. מה אתם הכי אוהבים בחנוכיה שלכם?-את הנרות
מה אתם הכי אוהבים בשיער שלכם?!-בשיער?
..את הצבע הביעו משאלה! עכשיווווווווווו!!!-הלוווווווווואייייייייייייייי ולא תיהיה מלחמה ויגמר הלחץ הזה!!
סופגניה או חנוכיה?-חנוכיה חנוכה או כרסימס?-חנוכריסמס חלב או בשר?-בשר חנוכה או פורים?-פורים פורים או פורום?-פורום לייק דהעעעעעעע נטע או מנטה?-בננה ומלון. חגג שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
האם אתם אוהבים את חג החנוכה?-אממ..לא אם כן- למה?, אם לא- למה?-סתם לא יודעת..חג מיותר{חוץ מהקטע של הנרות שאותו אני אוהבת