שמחה על רגל אחת...

שמחה על רגל אחת...

כל אחד רוצה לשמוח, אין אחד שלא. אבל מי יכול להגיד במשפט אחד, ככה בלי להסתבך יותר מדי- איך אפשר לשמוח תמיד??? מה יעשה לי שמח וטוב בלב? מה לכל הרוחות?? תיכנסו לקישור, ושם תמצאו את התשובה. מעניין ומרתק, ומשמח!!

../images/Emo51.gif כל ישראל... ../images/Emo24.gif

וזוכרת שוב להזכיר לעצמי את האפשרות שיש לכולנו לבחור כיצד להגיב לכל אירוע/אדם מסביבנו ובתוכנו... לזכור שמגיע לנו מעצם היותנו לשמוח, ולא כפרס. כאשר אנו שמחים, מן הסתם גם הקרובים אלינו ישמחו, מה לעשות ששמחה היא דבר מידבק
שמחה - החיים עצמם. "שמח ה'"..
ערב מצויין לנו

../images/Emo24.gif

נכון, את צודקת מאוד. כל אדם יכול לבחור ולהחליט איך להגיב. לא מזמן שמעתי שיחה של דוד חטואל שאיבד בפיגוע ירי את ארבע בנותיו ואשתו שהייתה בהריון בחודש תשיעי. זה בן אדם פשוט מדהים מלא ענווה עם אמונה חזקה שהחליט- אני מתמודד וממשיך. בן אדם אחר שזה היה קורה לו היה יכול פשוט ליפול ליאוש ועצב ולא להעלות על דעתו להמשיך את החיים כסידרם אחרי אסון כזה גדול. אבל הוא החליט- אני לא נשבר, ויחד עם אמונה חזקה בבורא עולם הוא באמת הצליח להתעלות מעל הרגשות הטבעיים ולא לתת ליאוש להפיל אותו, וכבר אחרי השבעה הוא חזר לנהל את בית הספר שהוא עובד. הוא לא נתן לאותה טראומה לשבור אותו. והדבר הזה מראה שהכל תלוי באדם עצמו- יכול לקרות אותו מקרה בדיוק לשני אנשים שונים ואחד יכול להחליט לקחת את זה לכיוון שלילי ולעומת זאת השני יפיק מזה את המירב, יתעלה מעל עצמו, יזכור שתמיד תמיד גם בתהום הכי גדולה- ה' איתו, ויעלה ויתרומם ויקח דברים חיוביים מהנפילה. שבוע טוב!!

ועוד משהו לתזכורת - מודעות../images/Emo57.gif

אם תכנס ותחדור לגופך, אתה תגלה שלוש שכבות.על פני השטח תגלה את גופך. הגוף נראה חומר, אבל עמוק בפנים מתרחשים חיים, הפראנה, האנרגיה החיונית. מבלי האנרגיה החיונית הזאת, הגוף שלך יהיה כגוויה. הוא חי כשמשהו זורם בו. ה'משהו' הזורם בו זאת אנרגיה.
אבל עמוק יותר, עוד יותר עמוק, אתה מודע, אתה יכול להתבונן. אתה יכול להתבונן הן בגוף, והן באנרגיה החיונית. ההתבוננות הזאת היא המודעות שלך.
לכל קיום יש שלוש שכבות. העמוקה ביותר היא המודעות המתבוננת. באמצע יש את האנרגיה החיונית, ורק על פני השטח יש את החומר, את הגוף החומרי. הטכניקה הזאת אומרת, המודעות הזאת קיימת כפי שכל הווייה קיימת, ושום דבר אחר לא קיים. מה אתה? מי אתה? אם תעצום את עיניך ותנסה לגלות מי אתה, אתה בסופו של דבר עתיד להגיע למסקנה שאתה הוא מודעות.
המודעות הזאת קיימת כפי שכל הוויה קיימת, ושום דבר אחר לא קיים. חייה עם הידיעה הזאת. הייה רגיש לזאת ולכל מקום שאתה הולך, לך עם הראש הזה ולך עם הלב הזה – שהכל הוא מודעות ושום דבר אחר לא קיים.
במוקדם או מאוחר, העולם ישנה את פניו, במוקדם או במאוחר, אובייקטים נעלמים ואנשים מופיעים בכל מקום. במוקדם או במאוחר, העולם כולו יהיה פתאום מואר ואתה תבין שאתה חי בעולם של דברים מתים רק בגלל חוסר הרגישות שלך. אחרת, הכל חי – לא רק חי, הכל הוא מודעות
אושו: מתוך ספר הסודות תרגום: וילינה
ערב נפלא לנו

../images/Emo124.gif גילי אהבתי את זהההההההההההה

מותר לי להיות רומניה גאה ולגנוב למקום אחר

מה... גם את רומניה?../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחח
בטח שמותר ואפילו רצוי להעביר לכל מיני... תביאי קישור למקום שלך, י'קמצנית
אחלה שבוע לנו

ב../images/Emo82.gif שלנו מותר הכל../images/Emo6.gif

ובטח לפרסם אתרים של חברים, כן יירבו
יומטוב לנו

למעלה