שמחה סימיגרן

pinkiroxi

New member
שמחה סימיגרן

לכולם שנה אזרחית טובה ושלום רב,
אני זקור לעזרה שלא הצלחתי להגיע אליה בכל מיני ניסיונות ואשמח אם מישהו יצליח להשיג לי את הפרטים עבור משהו שמחפש את שורשיו עם שמות ומקומות.
אני מבקש לדעת את פרטיו המלאים ביותר שניתן להשיג של שמחה סימיגרן שהתחתן עם מלכה זיידמן בעיירה דימידובקה בשנת 1933-4 לערך.
אני מבקש לדעת את תאריך לידתו, שמות הוריו מקום מגוריו ומקום מגורי הוריו, כל פרט ואפילו שנראה שולי למישהו אחד, הוא יקר מפז למישהו אחר.
המשפחה הגיעה לעיירה לחיפושים אך הגיעה ביום שישי כך שלא ניתן היה למצוא בגנזך של העיירה ששם בוודאות חייבת להיות תעודת הנישואין של שמחה ומשם אפשר יהיה להמשיך בחיפוש.
מאוד אשמח שמישהו ייקח את האתגר להגיע למירב המידע שניתן להפיק מחיפושים.
ניתן יהיה לפנות אלי גם במייל - [email protected]
אני מודה מראש לכל מי שמוכן להטות כתף ולעזור בחיפושים,
בברכה
פול.

על איזה דימידובקה מדובר?

יש כל כך הרבה בברית המועצות לשעבר. אתה יכול לברר על איזה אזור מדובר???

לשמחה סימיגרן היו אחים/אחיות?

לשמחה סימיגרן היו אחים/אחיות?
בתעודת לידה של בן שלו אמור להיות שמות ההורים . מתי ואיפה נולד משה- בן של שמחה ו מלכה??

pinkiroxi

New member
סימיגרן

לובה שלום ותודה על הנכונות לעזור.
הצלחתי על אף אי שליטתי בשפה הרוסית או האוקראינית להגיע למידע מסוים.
רציתי לדעת אם מישהו יוכל למצוא לי פרטים על אשה בשם מישקה או מישקו (ילידת 1872 בערך) הנשואה למורדקו או מוטי או מוטקה או מרדכי שגרו בדימידובקה שבאוקראינה, הם אימצו את אחיינה של מישקה שמחה סימיגרן, האבא של משה (בסביבות תקופת מלחמת העולם הראשונה) בערך בתחילת המאה הקודמת.
אני חייב לעשות הצלבה עם המידע ואין לי יכולת לעשות זאת מכאן.
אודה מקרב לב לכל מי שיוכל לעזור כי הצלבה ואישור השמות יחברו אדם שתרם רבות לעם ישראל ולמדינת ישראל להתחבר עם משפחתו שבשל היותו ילד יתום בשואה לא יודע רבות עליה.
בברכה,
פול.

בדרך עקיפה.

שלום.
אני מנסה לבדוק בכל מיני דרכים.
שאלה לגבי מישקה (אחות של שמחה) , עד מתי משה היה אלצה? מה קרה בזמן המלחמה איתה? עם בעלה??? מה ששם משפחה שלהם ?
העם הם היו באבקואציה (evacuation) ? העם מורדקו גויס לצבא ? במה הם עסקו באוקראינה / פולין ??? אתה כותב שמשה היה ילד יתום , מה קרה לדודה שלו משקה ולמורדקו?? תבין אני יכולה לכתוב לארכיב מכתב בשמך , זה לא בעיה בשבילי, אבל צריך כמה שיותר פרטים. כי רישומים באוקראינה זה
....איך להגיד כדי לא לפגוע,להלהיב את אף אחד .... לא כל כך נשמרו.

העם ראיתה את את זה? :

http://db.yadvashem.org/righteous/righteousName.html?language=en&itemId=4015884

אני רוצה לנסות לבדוק בדרך עקיפה.

pinkiroxi

New member
סימיגרן

תודה מקרב לב לובה,
אין לי מילים על הרצון הכן שלך לעזור.
אני לא רוצה להשתמש בסופרלטיבים אבל אני באמת מאוד מודה לך.
כל פיסת מידע שתמצאי, חשובה מאוד למשה ואני שמח שאת מטה כתף להגיע למידע על משפחת סימיגרן.
בברכה
פול.

למעלה