שמחה מוקדמת

e t i z

New member
שמחה מוקדמת../images/Emo4.gif

כמו שאמרתי קודם אצלנו במ"א מתחיל יום חינוך ארוך כבר ביום א' הקרוב אבל... לא כל כך פשוט. מיכוון שאני עובדת כל יום מהשעה 16:00-18:30 מיקה בד"כ אצל אימי שתחיה זמן האיכות שלנו הוא בד"כ בין 13:00-15:30 אחרי הגן כך שיום לימודים ארוך זה נחמד אם אני זקוקה לעוד זמן התארגנות לשיעורים ובטח לא כול יום אז שמחתי מאוד מה גם שזה חינם אתמול היינו במפגש ראשון בגן והופ ! אין אפשרות להוציא את הילדה מוקדם מהגן ללא אישור של המפקחת האזורית של משרד החינוך - וכך יצא שבעצם כעת אני נפרדת ממנה בשעה 08:00 בבוקר ונפגשות חזרה רק אחרי 18:30 = סיוט!!!!!!!!!! מה עושים ! מה זה כלא! עצות ? שבת שלום אתי

מרגנית2

New member
אולי תבקשי לדבר עם המפקחת

ולהסביר את המצב שלך. אני מקוה שהיא תהיה בעלת ראש פתוח.

e t i z

New member
מפקחת וראש פתוח - ../images/Emo6.gif

פניתי אל כבודה - אם יכלה לזרוק אותי מהמדרגות למטה הייתה עושה זאת. התשובה שלה הייתה כך ותנסי לחשוב על מורה/ מפקחת שמדברת הצורה חינוכית עם "ר" מתגלגלת : " בשום פנים ואופן לא, אנו מוסד חינוכי ולא קייטנה - אני רואה בחומרה את הבקשה שלך" ( ממש תדמייני את אורה נמיר ) חייכתי בנימוס , ניסתי להיות יותר אסרטיבית - נתקלתי במבט נוקב ו.. "הילדה שלך צריכה מסגרת מסודרת וברורה ולך אסור לפרוץ את המסגרת הזו" ניסתי לשים דגש על "הילדה שלך" שום כלום לא מוכנה לשמוע - אני מודה שהרמתי ידיים - מזל שבכתה א' היא תהיה במסגרת שונה ופתוחה יותר ועד אז .... אתגעגע והמשיך לעבוד !!!!!!!! אתי

למעלה