שמחה לספר לכן...

6ליהי

New member
הודעה עצובה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עשיתי היום בדיקת בטא. לפני יומיים היה 32, והיום רק 50-ההריון לא תקין! אני מניחה שזה הריון כימי, טוב שיש לי תור לרופא בשבוע הבא. היתה לי הרגשה שלא יהיה לנו כזה מזל. עצובה ומאוכזבת, ליהי.

טאיה1

New member
רגע רגע

ממש לא נכון!! הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים בערך (בערך!!!). מה לעשות, אבל הגוף לא יודע חשבון מדויק. והוא לא יודע שאחרי 48 שעות הוא צריך להעלות את הבטא ל- 64 בדיוק. אני חושבת שיש לך עליה יפה ואם היא תמשיך ככה, את בדרך הנכונה. כל כך כיף לך שאת בהריון, אל תוותרי עליו כל כך מהר.

m i c h a l y

New member
ליהי מתוקה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין מילים בפי
. עדיין לא פגה ההתלהבות מהודעת שני הפסים שלך וכבר הודעה כזו עצובה
... נסי להתנחם בכך שראית שזה יכול לקרות, ובקרוב זה יקרה לכולנו (מותיקת הפורום שכבר מיואשת באמת...) אז הנה עוד
, בתקווה שבקרוב כולנו נפגש בקורס הכנה ללידה.... מיכל.

m i c h a l y

New member
רק עכשיו ראיתי

שבעצם אולי הכל בסדר???????? מחזיקה אצבעות, מיכל.

6ליהי

New member
תודה על העידוד-

מה, אתן חושבות שיש עוד סיכוי??????? אצל יולי זה היה מאוד קרוב להכפלה, אצלי-ממש לא. טוב, נחיה ונראה.

blue4u2

New member
הייתי מתה לנסות לשמח אותך../images/Emo24.gif

אבל גם לי היה משהו דומה לפני מס' חודשים (הבטא לא ממש הכפילה עצמה במהלך הימים הספורים שהייתי בהריון) ובסוף היתה הפלה טבעית.... אז אני בכל אופן אחזיק לך אצבעות שאולי (גם הרופא אמר לי בזמנו שהסיכוי קטן אבל יש סיכוי קטנטן....) - הכל יסתדר והבטא כן "תתנהג כמו שצריך", ואם לא - מאחלת לך את כל החום והאהבה שאת צריכה בתק' זו ותחזיקי מעמד, אנחנו פה - נמשיך להיות לצידך

יולי 154

New member
תבדקי באתר הזה

יש אתר שבו את יכולה להכניס את התוצאות ואת מספר הימים אחרי הביוץ אם יודעים וזה משרטט לך גרף. האתר כאן. חוץ מזה אספר לך שלגיסתי היה מקרה דומה וכמעט שעשו לה גרידה, הבטא שלה ממש לא הכפיל את עצמו טוב ועקבו אחרי זה עד שבוע 10 או 12 וכבר הזמינו לה תור לגרידה. שניה לפני שנכנסה לגרידה עשו לה עוד פעם אולטרא-סאונד וראו דופק. היום יש לה ילדה מקסימה ובריאה בת 6. אז אולי יש עוד סיכוי

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gif גדול

רק מה, אני מציעה לך עוד בדיקת דם. לפעמים העוברים לא יודעים חשבון ובכל אופן מכפילים את עצמם בסוף ומתפתחים לילדים חכמים... וגם אם זה בכל אופן לא זה - הריון כימי זה סימן טוב לכך שהגוף שלך יודע מה צריך לעשות, הביצית והזרע יודעים להיפגש והתחיל ליצור ילד. עכשיו רק נותר להשאיר אותם 9 חודשים ביחד. מחזיקה לך אצבעות.

u z a

New member
אוי ../images/Emo24.gif

לצערי אני לא ממש בקיאה בענייני בטאות, אז לא נותר לי אלא להצטרף לתקווה שהכל בסדר בכל זאת, ובכל מקרה -
גדול! אוזה.

6ליהי

New member
טוב, קצת התעודדתי

בעזרתכן ובעזרת בנות מפורום הריון שאמרו שההכפלה יכולה להיות גם פי 1.5 (ואצלי בהחלט זה קיים). פשוט אמשיך לבדוק זאת. בדיקת הדם הבאה-ביום ה'. תודה לכן שאתן כאן!

6ליהי

New member
שמחה לספר לכן...

שעשיתי היום בדיקת בטא שלישית. להזכירכן, ביום א' היה 32, ביום ג'-50 (ועלו בי, כפי שזכור לכן, המון חרדות שזה לא מספיק, עד שסופית הרגיע אותי רופא מאחד הפורומים שכתב לי שזו עליה תקינה, והבטא מוכפלת כל 2-2.5ימים וזו לא מתמטיקה... וגם אתן עודדתן אותי כמובן), והיום-נרגעתי סופית. בטא-95!!!! איזה כיף! רק לבעלול ולכן אני מספרת על כל ההתפתחויות, אז שוב
שאתן כאן
ואשתדל לבוא היום למסיבה... תור לרופא-ביום ב'. מקווה שהכל יהיה בסדר.

blue4u2

New member
איזה יופי ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

נקווה שזה ימשיך כך!!!!!!!!!!!!!

פּוֹנְג

New member
יופי, כי כבר דאגנו. (אפילו הייתה

קריאת
עבורך, אבל כבר מחקתי אותה עכשיו אחרי שהודעת) תמשיכי ככה.

יולי 154

New member
יופי, אני ממש שמחה בשבילך

גם אני מספרת רק לבעל ולפורום עדיין, עד שאהיה בטוחה שהכל טוב

למעלה