שמחה להבשר לכם

שמחה להבשר לכם

אני שמחה לבשר לכם כי בעקבות התערבות יועץ המס שלי הוא הצליח להוציא עבורי כסף מהביטוח לאומי ומס הכנסה , חברה פשוט תנסו או דרך יועץ מס או בצורה עצמאית כי אפשר להוציא מהם כסף וזו מצווה.

05 מיכל

New member
שאלה חשובה:

האם מדובר על ילד שנמצא בחינוך המיוחד או בכיתה טיפולית, או בילד שיושב בכיתה רגילה?

zivadina

New member
בבקשה לא לכתוב מספרי טלפון כאן

לצערי, נמחק כל השרשור שהתווסף להודעה של ורד השואלת, עקב מחיקת הודעה שהכילה מספר טלפון אישי. נשמח מאוד לקרוא את המידע ללא מספרי טלפון. יש אפשרות להעביר מספרי טלפון במסר אישי.

מספר טלפון

אני מצטערת מאוד לא ידעתי שאסור למסור מספרי טלפונים ולא ידעתי גם איך ואם בכלל יש אפשרות לעשות זאת.בפעם הבאה העביר רק במסר אישי

חוזרת שנית

יצר עימי קשר יועץ מס שמתעסק עם ביטוח לאומי ומס הכנסה בכל מה שקשור לבעיות מיוחדות ומפורטות בפלייר שחולק לי. ובתמורה ל- 20% הוא הוציא בשבילי כבר 10,000 ש"ח. ובנוסף נקודות זכות של 2.50 לבעלי במס הכנסה. מה שרציתי לאמר ששווה לנסות דבר כזה או בצורה עצמאית דרך מס הכנסה וביטוח לאומי ואז לא משלמים אחוזים עמלה.

דרך אגב

במידה ומכירים בבעיה אפשר לקבל קיצבה חודשית של 2,000 ש" לחודש עד גיל 18 וגם רטרואקטיבית

סיגלד

New member
האם מדובר בילד שלומד בכתה רגילה?

ידוע לי כיח רק אם הילד לומד בכתה מיוחדת- קיימת הזכאות להחזרי מס הכנסה ! בתור אמא לשני ילדי ADHD אשמח לשמוע שאכן קיים דבר שכזה !!!

צריך לבדוק את זה

הבן שלי מטופל גם בנס ציונה במרפאה לבריאות הנפש, וגם לוקח תרופה אז אמרו לי שאפילו אם הוא יהיה בכיתה רגילה עדיין הוא נחשב, מה גם שיש את הדו"ח הפסיכולוגי שאומר שהוא סובל מ- ADHD אז שווה לבדוק את זה מה כבר יש להפסיד?

05 מיכל

New member
האם תוכלי לפרט כאן את תוכן הפלייר?

חוץ מהפרטים שאינם מותרים לפרסום, כמובן.

פלייר

כותרת: המרכז למימוש זכויות של ילדים (התמחות בתביעות לביטוח לאומי עבור ילדים ובגירים עד גיל 18 ), אם ילדך סובל מאח הבעיות המפורטות יתכן ומגיע לך קצבה (כ- 2000 ש"ח לחודש)ובנוסף הטבות והקלות רבות מהביטוח לאומי, (גם אם הינך מקבל קצבה עבור ילדך) איחור בהתפתחות הפיזית (עד גיל 8) קשיי שפה והתבטאות (כולל חרש, אילם) בעיות עצבים, קשב וריכוז לימודים או מגורים בבית ספר/מוסד מיוחד סיוע נפשי מפסיכיאטר לא מחייב על רקע קבוע דיאליזה או כל טיפול רפואי על בסיס קבוע טיפולי הקרנות או טיפול נגד גידולים (לא מחייב סרטן)

מיליגו

New member
האם טיפול במרפאה לבריאות הנפש

הוא הקריטריון שלפיו קיבלתם החזר? לא ידוע לי שאפשר לקבל החזר אם הילד לא בחינוך מיוחד.

zorefs

New member
איך מקבלים מביטוח לאומי

ממס הכנסה אני כבר מקבלת 2 נקודות זיכוי ועל זה כסף אבל מביטוח לאומי איך מקבלים כסף בתי לקויית למידה וקשב וריכוז אשמח לשמוע איך להוציא כסף ומי יועץ המס שלך והאם אפשרות לפנות אליו שיעזור גם לנו.

לגבי מס הכנסה וביטוח לאומי

מס הכנסה הקריטריון חינוך מיוחד(גם כיתה קטנה בבית ספר רגיל)החזר עד 6 שנים. ביטוח לאומי לא קשור בכלל לחינוך מיוחד מקבלים קיצבת נכות עפי' קריטריונים שלהם. צריך להוכיח שהילד תלותי אינו עצמאי.

למעלה