שמחה לבשר ש.......................

שמחה לבשר ש.......................

החלפתי קידומת אחרי 4 חודשים בדיוק... איזה כיף מ9 ל 8 טוב נכון שזה רק 89.8 אבל מה כפת לי אני מאושרת אני ממש מתחילה להרגיש את הירידה אמנם רק 8 קילו וקצת אבל אני מרגישה על הבגדים ועל הפנים כמובן היעד הבא 85 (אני מחלקת למטרות קטנות ..במקום לחשוב על הדרך הארוכה שעוד לפני..) האמת בזמן האחרון ממש בסדר לי אני מרגישה ממש ירידה בכמותיות אפילו חשבתי ללכת לסגור קצת אבל בסוף החלטתי שלא כי אני לא רוצה לבזבז את דג הזהב אילו רק הייתי יכולה להזיז את עצמי לספורט זה היה כבר באמת הישג...יש לי מחלה מאוד קשה של עצלת הסימפטומים קשים ביותר - הדיבקות לספה ובזבוז זמן יקר לצפיה בטמבלויזיה...

אופירA

New member
מנהל
החלפת קידומת תמיד מרגשת אותי

איזה כיף זה להפוך תקליט, לסגור מעגל. זה באמת אושר. תיהני מכל רגע. המשקל שלי לפני הניתוח היה 104 קילו, כך שהחלפתי תקליט ראשון מהר מאוד, ובסה"כ החלפתי קידומת 4 פעמים. וזה באמת אושר. לפני 4 חודשים החלפתי קידומת מ-7 ל-6 (כמובן, רק 69.5). מרוב אושר ושמחה עליתי קילו-קילו וחצי שהחזירו אותי ל-7. אבל לא משנה, אני בלאו הכי לא בתהליך הרזיה אלא בתהליך שמירה על המשקל. אז בשמירה על המשקל קילו וחצי לכאן ולכאן זה בסדר גמור. אני מאוד מאמינה שיום אחד אתחיל שוב תהליך של הרזיה קלה, ואגיע ל-BMI25.

שמחה37

New member
כל הכבוד

החלפת קידומת זה תמיד סיבה להתרגשות... לגבי הספורט קדימה לאמן את המוח לתרום קצת לירידה במשקל ולשינוי הרגלים זה הזמן... בהצלחה שמחה

haya505

New member
../images/Emo64.gifלרוצה להיות רזה 10

הבאתי לך פח ליזרוק בו את כל המאכלים שאת רוצה לאכול ואסור תשתשי בו כי כל כך כייף לירזות שחבל להשבר ולאכול שטויות כי יהיו גם ימים כאלה תזהרי ותשמרי על עצמך ותמשיכי ככה את לא תתחרתי שעשית ניתוח בהצלחה ואינשאלה לא יהיו מכשולים בדרך

למעלה