שמחה וששון

wasting1977

New member
שמחה וששון

ממש משמח לראות שנפתח הפורום הזה...אני נכנסתי לגראנג´ דרך נירוונה
עקבתי אחרי המוסיקה שהביאה להתפוצצות האלטרנטיבית של תחילת ניינטיז וכך הגעתי לכמה מהלהקות האהובות עליי - פליפר , האסקר דו , דינוזאור ג´וניור , מיט פאפטס , אני חושב שיש לא מעט שגילו הרבה להקות בצורה כזאת , אלילי התקופה ההיא הרבו לשרבב שמות של הלהקות המחתרתיות האהובות עליהם ואף השיגו לכמה מהם חוזה מחודש והוצאות מחודשות - למשל הריינקוטס המופלאות , להקת פאנק בריטית נשית ששני האלבומים הראשונים שלה הם תענוג צרוף - בראשון מצורפות הערות של קורט , ובשני - הערות של קים גורדון מסוניק יות´. עוד להקה היא the frogs - שהיא מעין להקת הומור ביזארית שאדי וודר ובילי קורגן דיברו בשבחיה וכיסו את שיריה, ובלי ספק , בלעדיהם אי אפשר היה להיתקל בדיסק שלהם ב"אוזן השלישית". אני לא הייתי בגיל המתאים בשביל לחוות את כל ההיסטריה בזמן אמיתי אולי מישו שכן היה יוכל לספר איך כל הבלאגן בתקשורת וההייפ והאלבומים האדירים השפיעו בישראל? איזה מועדונים ופאבים משכו את קהל הגראנג´ אז? לספר על הופעות שראו של הלהקות הגדולות? לצורך ההיכרות האלבומים האהובים עליי מהתקופה הם: nirvana- in utero nirvana - nevermind alice in chains - dirt pearl jam - ten nirvana - bleach (כן אני מאוד אוהב נירוונה...) חשוב לציין שבאותה התפוצצות מלאת גיטרות וattitude של תחילת הניינטיז היה את האלבום השחור של מטאליקה שהביא להם עוד קהל מעריץ בדרכם למעמד של להקת-על, היה גם את גל ה- riot grrrl של להקות פאנק פמיניסטיות (פחות ויותר, אבל על טהרת המין הנשי) שהביאה לעולם בין השאר את sleater-kinney אחת הלהקות החביבות עליי. בקיצור היה שמח בצורה מעוררת קנאה... ועוד הממלצה על שיר- treepeople- no doubt תהנו

wasting1977

New member
עכשיו! mtv!

גראנג´ באמטיוי? כן כן , במסגרת תוכנית 20 שנה של רוק באמטיוי- ראיונות , קליפים , הופעות מתי יש שידור חוזר????

ברוכים הבאים לפורום../images/Emo24.gif, ומקווה

שיהיה בקרוב שידור חוזר!
כל כך נהניתי היה אחלה המון המון המון
בילי קורגן
ושאר דברים משובחים. בכלל היה נחמד וכיפי וmtv תרמו לאנושות לשם שינוי

Jam Head

New member
ראיתי גם!!

התוכנית הכי טובה שראיתי אי פעם במ . טי .וי מסקרת את הרוק של ה- 20 האחרונות.. איזה יופי.. יש שם הרחבה על נירוונה ופרל ג´ם.. שווה להקליט. - Jeremy Spoke In Class Today -

למעלה