שמחה וכו`

שמחה וכו`

למה החיוך כ``כ מדבק? כשאני מחייך לאדם,אז הוא מיד מחזיר חיוך מאיר פנים,מה יש בזה שזה כ``כ מדבק וגורם טוב ל2 הצדדים? איך ניתן לחוש אם האדם שמח באמת..או שסתם עושה את עצמו? תודה לכם!!!!

חיוך..

חיוך מדבק כי כולנו רוצים לחייך.. רק החברה... החברה לימדה אותנו ש.."צריך להיות רצינים".."מה אתה מחייך כמו ילד?".."אל תיהיה מגוחך!"..וכן הלאה..וכך מחקנו את החיוך מהפנים.. אנחנו מעלים אותו רק במקום שמותר לנו... וכך פתאום אדם רואה אותך.. מחייך .. סתם כך.. זה מזכיר לו איזה כיף זה לחייך.. והוא עוזב את מגבלות החברה לשניה ומחייך.. תודה לך שאתה נותן מתנה נפלאה כזו לאנשים..
גדול..
אור ואהבה

../images/Emo6.gifחיוך זה המחווה החברתית הראשונה

שעושה תינוק
הוא לומד שהחיוך שלו גורף עוד חיוכים מהאנשים שסביבו הוא מקבל חום ואהבה ואהדה. החיוך גם מפריש חומר במוח מרגיע. זה דבר נפלא לחייך!!!! זה מאיר את הפנים מעודד זה אפילו מרפא

/tapuzforum/images/emo9.gif

תודה,ועוד דבר שאני שונא שלפעמים אומרים לי ``למה אתה מחייך?!`` ואם אני פרצוף תשעה באב-``למה אתה ככה?!`` יש אנשים שאף פעם לא יהיו מרוצים. .

יש אנשים שחושבים

שמאוד חשוב לשמוע את דעתם... שהרי לא כל דבר צריך תמיד להאמר. ויש כאלה שכשהם במצב רוח מסויים הם חושבים שכולם צריכים להיות בכזה מצב רוח.... מאחלת לך שתמיד תמיד תחייך

למעלה