שמחה והתבוננות

Mist2

New member
שמחה והתבוננות

לאחר נסיעה ארוכה, עזבנו את כלי הרכב והמשכנו רגלי.
היינו קבוצה די גדולה, בערך 20 חברים.
ההליכה הארוכה, השפיעה עלי ממש לטובה, ניתן לומר שהייתי ממש חיובי, לא, ממש שמח.
פניתי לבחורה שצעדה לצידי, סיפרתי לה שאני ממש נהנה מהטיול, ושאלתי אותה האם היא חווה את הטיול כמוני.
היא התענינה מאוד, ושאלה מה לדעתי הסיבה לשמחה שלי.
חשבתי קצת, ועניתי, שלדעתי התפקוד התנועתי שלי נהנה מההליכה, טיפה פעילות ותנועה בטבע.
התקדמנו אל המקום בו הוחלט לעצור למנוחה, וכשעמדנו למצוא לעצמנו מקום מוצל לנוח, היא שאלה אותי: "אם אתה כה נהנה מההליכה הזו בטבע, למה שלא תמשיך בעצמך קדימה?"
"למה לא באמת?" הודיתי לה על הרעיון והתחלתי להתקדם לבדי קדימה.
בערך לאחר 200 מטר, הבנתי שאני כבר לא נהנה.
התחלתי לחוש בעייפות, החום והצמא החלו להציק לי, ולא הצלחתי למצוא כל זכר לשימחה.
ההבנה הופיעה אחרי עוד כמה צעדים, ״שיקרתי לעצמי, או שפשוט דמיינתי;
מי שנהנה מהטיול היה התפקוד הרגשי שלי, וכעת כשנותרתי לבד, ללא בני האדם שגרמו לאותה פעילות רגשית כה מבורכת, לא יכולתי ליהנות מהטיול או מהנוף.
חזרתי על עקבותיי, חזרה למקום בו חברי העבירו את זמנם במנוחה, והשמחה חזרה.

כשתגדל שכל

אז אולי תבין מהי שנינות.
כרגע זה פתטי, זה כמו להכניס מכות למוגבל. אני נבוך מהניסיונות המגושמים שלך להיות שנון...
בחייאת...
זה בדיוק כמו עם הבחורה הזו. המגושמות הזו- מאיפה היא באה?
אז אני טוען שאצלך היא נובעת מזה שאתה מניח שמודעות היא עניין מוחלט.
אני טוען שכל הניסיונות שלך להיות מודע מגיעים מההנחה הזו.
וההנחה הזאת הורסת לך כל תבונה ומייצרת אצלך משהו שבאמת אפשר לקרוא לו פיגור שיכלי.
אתה כל כך דבק במטריאליזם של ה"תיפקודים" וזה כל כך אידיוטי.
אבל אתה לא ה"תיפקודים", אתה סובייקט מטומטם שמרוב שהוא דבק במטריאליזם מכאניסטי כבר לא מסוגל לחשוב מעבר לקופסא ואומר לבחורות שהתיפקוד הרגשי שלו היה שמח שהן יגעו בו אבל התיפקוד המוטורי שלו רוצה לברוח ולחרבן בשיחים מרוב פאניקה.
כאילו מה נסגר, בן אדם? תוותר כבר על ההזיה הזאת של ה"דרך". אתה בשום דרך. לך לטיפול. לך למסיבות. שחרר. פאק... אף אחד לא אומר לך שאתה דפוק? מרוב שאתה קיצוני כבר לא אומרים לך דברים? כבר ויתרו עליך?
צ'יזס... מה יהיה? תצטרך למצוא את האור בתוך עצמך... פאק... איזו סיטואציה קיצונית. מישהו צריך להגיד לך שאתה נסגר בבועה שלך ומאבד כל קשר למציאות... אבל האם תקשיב? לא נראה לי.
אתה אבוד...
אולי זה טוב.
אבל אני לא חושב שאצלך זה עושה רושם שזה טוב. זה עושה אותך מפגר, עיוור, מנותק, חסר כוח, חסר חיים, חסר שנינות, חסר התבוננות ובקיצור- כזה אהבל שפשוט מתייאשים רק מלדבר איתך.
חבל... אולי אפשר אחרת.
&nbsp

נמחק פתיל לבקשת הגולשים

דיאלוג עם ניבולי פה וכו'

עוד אחד שמגן עלינו מעצמנו

מפתיע איך שאנשים מייצרים לעצמם בכפייתיות ערך עצמי מזוייף כשאין להם מה להציע.
אשכרה... מגן עלינו מעצמנו... אתה חי בהזיה שאתה סופרמן... איזה סרט וואי וואי...
מעניין אם זה מסוכן להוריד אותך מהדלוזיה שלך. אני מתערב שתהיה פסיכוטי מההלם שאתה לא סופרמן המושיע אלא ילד ריק שנדחף לדיונים ומוחק הודעות כדי להרגיש שהוא מישהו.
מציע לך להתעשת ולמצוא ערך חיובי לחייך הריקים.
עליך לנקוט עמדה חיובית ולבחור בחירה ערכית מתוך ריאליזם שמודע לכל חומרת הריק הקיומי.
אם לא, אז תהיה נידון להיפעלות תגובתית כמו מחיקת הודעות אחרים מתוך הפרסונה המזוייפת שאתה מקרין לעולם (סופרמן המציל) ונהיית תלוי בה.

Mist2

New member
וואו, רק קפצתי

לאמא שלך, אני חוזר וחצי פורום מחוק.
כפי שאמא שלך אומרת תמיד, ״רק אלוהים או סופרמן יכולים לעזור לך, אבל מרוב פיגור בטח תגיד שהם טועים ולא מבינים...״

מטומטמי הדרך הרביעית

לא ידועים בשנינותם...
מה אפשר לצפות ממי שמתחיל עם בחורה כשהוא אומר לה משהו כמו "המרכז המיני שלי דוחף אותי לבדוק אם יש לך חלב".
המרכז השיכלי שלך לא מהיותר מפותחים, אה?
תמשיך עם הסיפורי כישלון עם בחורות, זה משעשע.
תאמין לי, אני מכיר דבילים של כתות כמוך שמתחילים לדבר עם בחורות על התכנים הריקים של הכת שלהם ומייד מבריחים מהם את המין הנשי.
מייד הן קולטות שאתה דפוק, הא? מסכן...
זו תופעה נפוצה מאד בקרב בלועי כתות סכיזואידים.
עצה ידידותית- במקום לספר לבחורות על ה"תיפקודים" שלך כמו איזה טכנאי מכונות כביסה ספר להן על החוסר תיפקוד שלך. תסביר להן שהלכת שולל אחר חיפוש עצמי אובססיבי בשיטת פרשנות שיקרית שלמדת מ"החיפוש אחר המופלא" ושאתה מנותק רגשית מהחיים ותופס את עצמך כאוסף של תיפקודים מכאניים שאתה לא מזדהה איתם כי אתה חי באשליה שאתה התודעה המוחלטת וזה מגביר אצלך את הניכור והסבל והבדידות ונהיית תלוי לחלוטין במנגנון הגנה הריגשי הזה שמגן עליך מפגיעות רגשית.
תסביר שאתה חנון רוסי בלי חוש הומור שנפל לתכנים של כת ואיבד כל סיכוי לתקשורת נורמלית עם החברה.
תסביר את כל זה ואולי מישהי תרחם עליך מספיק כדי לתת לך קצת אושר בחיים האומללים שלך.
בהצלחה!

ינוקא1

New member
עזוב את אמא שלו , זה לא יפה.

זה שהוא אדיוט וסתום לא אומר שצריך ללכלך עליה.
היא סובלת יותר מכולנו , אני מניח.
&nbsp

Mist2

New member
צודק

ואם לא היית יודע בעצמך, כמה זמן אני לא מגיב להודעותיו המלאות בקללות והשמצות, הייתי מסכים איתך...
&nbsp
"גיתה צחק. 'כך הוא הדבר. גסות בגסות תיעקר, בגדולה ועצומה מן הראשונה.
נזכר אני במקרה אחד מימי חיי הקודמים, בשעה שבין האצילים מצויים היו עדיין פה ופה אדונים-טרפונים, והיה מעשה שבשעת סעודה בחברה מעולה ובנוכחותן של נשים עמד אציל עשיר אחד ודיבר דיבורים גסים, לבושתם ולצערם של כל מי שהיה אנוס לשמעם.
בדברים בלבד אי-אפשר היה לקפח אותו.
עמד אדון אחד, נועז ומכובד, שישב ממולו, ובחר אמצעי אחר, עם שעשה בקול וברעש גדול מעשה מביש, שהכל נבהלו ואף אותו גס בר-גס בתוכם, וכך נתנמך קולו של זה ושוב לא פתח את פיו.
מרגע זה ואילך לבשה השיחה צורה נאה, בדוחה, לשמחת כל הסובבים, אשר הגו תודה רבה לאותו אדם נועז על עזותו הנפלית ועל תוצאותיה המצוינות'."

ינוקא1

New member
זהו תרגול טוב בסך הכל

למצוא את התגובה הנכונה במצבים כאלו.
אני מאמין שה' מניח לפנינו אנשים ומצבים שכאלה כי דרכם אנו מתפתחים.
יתכן שסוג התגובה שלך אפילו יעיל למצב הזה - כפי שאמרת "גסות בגסות תיעקר...".
&nbsp
רק שלהבנתי , לערב בזה אדם שלא חטא לי בכלום , זה דגל אדום.
(איך אומר מודטחדש ? זה באד קארמה.
)

ניסית לא להגיב אבל מכיוון

שמעולם לא מומשה ההבטחה שבנית עליה, שיתפתח אצלך כוח רצון אם רק תתרגל באובססיה את השיטה של הדרך הרביעית אז אפילו את זה לא הצלחת.
איזה אפס יומרני...
כזה חלשלוש שחושב שהוא מפתח משהו...
לא עשית כלום. לא פיתחת שום כוח רצון, שום תודעה.
כלום.
הבטחת שלא תגיב. נשבעת שאתה לא קורא את ההודעות שלי. שיקרת. איזה גרוע אתה.
אתה חי בשקר והיומרות שלך לא מציאותיות.
אתה כישלון. הדרך שתירגלת לא עוזרת לך.
אפילו לדבר עם בחורות כמו בן אדם נורמלי אתה לא מסוגל מרוב שיטה שהיפנטה אותך.
איזה גרוע...
מסכן... פשוט מסכן...
והכי נורא זה שמפגרים אסקפיסטים כמו ינוקא תמיד יחושו לעזרת הבריחה שלך מהמציאות ויצילו אותך מהביקורת של אנשים כמוני.
תקימו מועדון אידיוטים. ינוקא יטיף ואתה תתחיל עם בחורות. פחחחחחחחחחחחחחחחח

ינוקא1

New member
צא מהסרט .

כולנו פה אנשים "פצועים" , וזה הכח הגדול שלנו.
כולנו כאן עשינו דרך בזכות זה.
&nbsp
אתה יותר פצוע מכולנו ביחד , אך אתה עדיין חי בהכחשה.
הכחשה המסתתרת מאחורי מילים גבוהות ופלצניות , ובעיקר הרבה בוז לכל דבר.
&nbsp
זה מאפשר לך להפנות את מבטך בעיקר כלפי חוץ , כי אם באמת היית מפנה את מבטך פנימה , היית רואה כיצד הבוז שלך מרעיל אותך.
&nbsp
&nbsp

אתם לא פצועים

אתם סתם מפגרים.
ומרוב פיגור אתם פוצעים את עצמכם.
אני רק מתייחס לפיגור שלך. לא לפצעים שלך.
אני לא מרחם עליך ולא אכפת לי אם כואב לך לשמוע ביקורת.
זה יחס מכבד.
זה כבוד במובן עמוק. אני מתייחס אליך כמו גבר, אפילו שאינך גבר אלא רק ילד בן 40, כלומר מפגר.
חסר לך מאד שכל. כזה שמאיר ומביא ידע בתמציתיות.
אני רק מתייחס למימד הזה.
באמת שלא אכפת לי מהרגשות המפגרים שלך.
ההיפעלויות הרגשיות המונגולואידיות שלך רק משעממות ומייגעות אותי.
גם אין לי שום עניין לשמוע את דעתך על איך אמורים להתנהג ועל רעל הבוז והשינאה שמכלים את נשמתי.
מצחיק שאני הרבה יותר מאושר מכולם פה ויש לי יותר אנרגיה ומצברוח טוב ואפילו סימפתיה והמון אמפתיה כלפי כולכם אבל אתה המטיף פה שנעלב באופן סידרתי ואתה תטיף לי על רגשות שליליים. בחייאת אבוק... תביט על עצמך... שוגה באשליות ילדותיות ורגיש כמו פקעת עצבים לביקורת הכי מרומזת שיש... אז שאתה תטיף על רגשות שליליים ועל רעלים???
אני לא קונה את זה. אין לך מוח ואין לך שום תפיסה לגבי מה זה בכלל רגשות שליליים או רעלים ומה דרכי הפעולה איתם.

זה בדיוק המקום בו רגשותיך כושלים בהבאת מידע

לו היה ברשותך שכל היית מקבל מידע עלי כפי שאני מקבל מידע עליך.
אבל מכיוון שהתייחסותך היא רגשית, כלומר מוטה לתוך מימד של הנאה וכאב סובייקטיבים אין בידיך אפשרות "לקלוט" בן אדם שאינו קריקטורה נלעגת שרגשותיך מסוגלים להתמודד עימה.
כל התורות האלו שאתה לומד על יחסי גוף-נפש רק תורמות להיעדר יכולת ההתבוננות שלך ומגבירות אצלך את ההסתמכות על רגשות סובייקטיבים מוטים.
הן נותנות לך שבלונות טיפוסים שמתאימות לאיפיוני אנשים מהתקופה הניאנדרתלית, כלומר מפגרים כמוך וכמו מיסט שמקומם הטבעי הוא בספארי ושום בינה לא יכולה לחדור את קודקודם העבה.
מאד מאד השתדלתי להקנות לך משהו מהשיכליות אבל אתה פשוט טיפש מדי וזחוח ומטיף באובססיה מתוך עולמך הרגשי הסובייקטיבי ודמיונותיך המונחי רגש בלתי אדקווטי.
אתה פשוט חיה חסרת שכל. אני לא מבין איך אפשר לחיות ככה.
חבל שלא נשארת ללמוד תורה בישיבה. אולי היה מתפתח אצלך שכל. לפחות הם מאמנים את המוח, גם אם חיים בשקר ואמונה באגדות.
בחיי שאתה פשוט נפלת. נפלת חזק. נהיית מפגר.
מה אתה מטיף, תגיד לי? למה לך כל הזמן להטיף?
מאיפה באה ההטפה האובססיבית שלך?
באמת שאלה מעניינת. זה המנגנון הגנה הכי חזק אצלך. המטיף שלא מפסיק להטיף כל הזמן.
אתה מפגר. באמת. לא צוחק איתך.

ינוקא1

New member
אני לא כושל ,

אני מרגיש את זה , יודע כשאני צודק.
&nbsp
אומנם הגאווה והבוז שלך מונעים ממך להודות בזה שאתה חוסם את עצמך מלהרגיש , זו כבר לא בעיה שלי.
&nbsp
רק במקום להטיף לי שאני מטיף לך , שים לב להטפותיך שלך.
&nbsp
אולי יום אחד יהיה לך האומץ לשחרר את הרעל שלך.
&nbsp
אולי תעשה זאת בעזרתם של אנשים אחרים (כרגע זה לא אפשרי כי אתה בז לכולם) וכך להפוך את לב האבן שלך ללב בשר.
&nbsp
אבל בינתיים תמשיך עם הכדורים.

הדבר היחיד שאני צורך הוא שוקולד

אני לא יודע מה אתה מרגיש אבל היכולת האינטואיטיבית שלך לא מפותחת.
אני יכול להסביר לך כמה דברים על איך לפתח אותה והמכשולים שעומדים בדרכך אבל בעצם למה לי? אם אתה כל כך בטוח שאתה צודק וללא ספק תאטום את אוזניך לדברי, אז קדימה, חיה את החלום...
אני אשמח לראותך פוגע בקרקע המציאות וזה יכאב... אני לא מכחיש זאת- זה ישמח אותי. ואפילו בשימחה לאיד הזו אין "רעל" כי אני סבור שהדרך היחידה שתלמד היא על ידי נפילה כואבת מהשיגעונות והאשליות.
יש כאלו שמצליחים ללמוד באופן שאינו מותנה בנזק לעצמם. אני אחד מהם, למזלי הרב, וזאת, במידה רבה בזכות מה שאתה קורא לו "בוז" וביקורת וכדומה.
ויש כאלה, עיקשים, שלא מקבלים בשמחה את כאב הביקורת והבוז והאי ודאות והפיקפוק והאי יציבות כרע במיעוטו. אלו הם האנשים שרק החיים יתנו להם כאפות ויאלפו אותם בינה, כמוך.
אנשים מפונקים ורכרוכיים כמוך שמצפים לגן של שושנים עכשיו ומייד ולכן יקבלו רק קוצים.
את ימי חייך תעביר בטיפשות בגלל שאין בליבך סבלנות.
בכל מקרה, למידה כואבת ומוצלחת! בסוף כולם לומדים בדרך זו או אחרת.

ינוקא1

New member
הבוז שלך

חוסם אותך מהעולם , זוהי חומת מגן כמעט בלתי חדירה.
שום דבר לא יכול לעבור באמת דרך הבוז הזה - שום יופי , שום חמלה.
העולם נראה אפור דרכו.
&nbsp
היום בו תנקה ממך את ה"בוז" הזה , היום בו תכבד כל גילוי קטן של חיים , זה יהיה היום שבו ה
שלך יפתח אל העולם ושוב תוכל לראות יופי.
&nbsp

למעלה