שמות..

alfiekeren

New member
שמות..

אחת הבעיות של זוגות מעורבים זה איך לקרוא לילדים. בדרך כלל בוחרים בשמות בינלאומיים. אז למה שלא נחשוב מעכשיו כולנו ביחד...

GalGula

New member
אצלנו לבת כבר יש שם...

ככל הנראה מאיה. שמות לבנים - זה כבר קצת יותר בעייתי... אשמח לקבל הצעות לשמות באמת - אני לא רוצה שלבן שלי יקראו מארק... אגב אתם יודעים איך קוראים לאחיין הטרי? סבסטיאן. סבסטיאן! מזעזע, לא?

GalGula

New member
כלום

אבל אני לא ממש מתחברת לשם הזה. אני באמת מעדיפה שמות כאלה בינלאומיים, שכולם מתחברים אליהם. שגם המשפחה שלי תוכל להתחבר אליהם. זה חשוב

אניטה007

New member
צודקת ואגב

סבסטיאן זה באמת שם מזעזע
זה מזכיר לי איזו דמות מאיזה סרט מצויר שראיתי בילדות.

alfiekeren

New member
שלנו..

מאיה זה אחד הפייבורטיים שלנו. בנוסף לבנות : רוני,ירדן(JORDAN),דניאל,ג´ואן(אני מאד אוהבת את השם הזה) בנים זה בעיה..אני אוהבת קולין..אלפי שונא את השם הזה..אז אולי טומי. דוקא מארק זה נחמד...סבסטיאן - מזעזע.

ברורי

New member
הצעת שמות ילדים../images/Emo66.gif

כמי שיש לה כבר ילדים:שירין נדין אמיר(לבחירתכם) יש לי כמה הצעות:קרן נטלי מאי(די הולך עם ישראליות)אנבל. ובנים:שון דין רוי גאי(גיא) תום.מקווה שעזרתי ברוריה

MARMELAD

New member
עוד הצעות לשמות:

כאמור, השם גיא הוא הכי בינלאומי שיש... ויש גם את יונתן שאני נורא אוהב (ג´ונת´ן או ג´וני) מיכאל (מייקל) רועי (רוי) מה שכן, לאחותי קוראים מור ולאחי קוראים ניב ושני השמות האלה עושים להם צרות צרורות בארה"ב - אף אחד לא יודע איך לקרוא להם... אחי אומר שקוראים לו שם נב (כמו נב קמפבל) עד שהוא מסביר איך מבטאים את זה.. ומור.. זה יוצא MORE וזה קצת מצחיק... טוב, אבא שלי לא חשב שהוא יעבור לגור בארה"ב עם הילדוד´ס...

GalGula

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה שמצחיק הוא שכמעט כל השמות של בנים שהם כאלה "בינלאומיים", מעוררים בי כל מיני קונוטציות של אנשים שאני מכירה. וילד מבחינתי זה משהו שצריך להוות עתיד, "טבולה רסא", דף נקי ללא משקעים מהעבר, חיוביים או שליליים. אולי זה דפקט שלי אבל לילדים שלי אני רוצה לתת שמות שאני לא מכירה אנשים בעלי אותם שמות... ו
: לנסיכי יש אח קטן בן 4 בערך (מהאבא). קוראים לו מיכאל. והכי הצחיק אותי שגם אומרים את זה מיכאל כמו בארץ! לא מייקל ולא מיקי. אם כבר מקצרים אז הם קוראים לו מיכי.

_גלית_

New member
תתאר לך מה קורה

בארצות דוברות אנגלית לילדים שקוראים להם "דור", או "דרור" והכי נורא: "מורן"...

cielo

New member
אצלנו זה הולך ככה ...

בדרום אמריקה לכל אחד יש שני שמות פרטיים (אם לא יותר) ושני שמות משפחה. כך שאצלנו אין שום בעיות. לאינדיאנים הקטנים שלי יהיה שם ישראלי ושם דרום אמריקה והשם ישתלב לפי המקום. הבעיה היא, שלבנות יש מיליון שמות, אצל בנים זה נתקע. הבת שלי בטוח תהיה קרן, אני פשוט חולה על השם הזה, מאיה גם כן, יסמין, סיאלו (כמובן) וכו... אצל בנים, חשבנו על סהר, ORAN, אנטוניו, ארמנדו וכו .... אבל ... אנחנו עדיין בלבטים בנושא. אבל ... יש זמן, כי הבטן שלי לא תתנפח בשנתיים הקרובות
אחרי זה, אפשר להתחיל לדבר

למעלה