שמות

נ ח ו ש

New member
שמות

עד כמה השם של בן/בת הזוג ישפיע על החלטתכם? נניח שאתם לא אוהבים את השם (הפרטי כמובן, לנשים השאלה נכונה גם לגבי שם משפחה) של השני, ואני מדבר ברמה של סלידה, כגון שונטל למי ששונא ערסיות חחח
..איך הייתם נוהגים במידה ובשאר המישורים זה מתאים?

אסור להוריד על זה!!

כי לכל שם מתרגלים.. צריך להפגש ולראות.. אם גם במהלך הפגישות לא מצליחים להוציא מהראש שהשם מפריע לך, כנראה שצריך להוריד.. מי שאוהב את בן הזוג שלו, לא אכפת לו איך יקראו לו..! הדברים בדוקים ומנוסים!! שמעתי על הרבה מקרים של בחורים שלא רצו לצאת לשידוך בגלל שהשם לא מצא חן בעיניהם, וכיום הם נשואים לאותן בנות...! אני אישית, שם דגש והתייחסות גדולים מאוד לגבי השם של הבחורה
(מיכל/בתשבע/יעל, בעדיפות עליונה
) אבל נפגשתי גם עם בנות שהשם שלהן לא עשה לי את זה.. אני חושב שמי שמוריד על שם, יכול להפסיד ככה את השידוך שלו.. כי מה בחור/ה אשמים בשם התקוע שההורים האהבלים שלהם נתנו להם..

בננה147

New member
זה הדבר הכי דפוק ששמעתי!!!

אם אתה מתאים לה במובנים החשובים אז למה שנוריד על שמות??? ותמיד תוכל לקרוא לה מאמי... בובי....כפרוניי.... יפיופה..... מלכה..... אהובה.... חיים שלי ..... אז ככה תשכח את שמה האמיתי והכל יהיה סבבה!!!!! זיווג בגון בקרוב משורש נשמתך!!!! נ.ב כבר איזה שם יכול ליהיות כזה ארסי??מתילדה???

נ ח ו ש

New member
ראיתי אחת עם שם "מספרת" (חיריק ב-מ"ם)

אני מדבר על שמות נדירים בצורה קיצונית. ואפשר לפגוש בכאלה מידי פעם..

בננה147

New member
השם הכי הזוי ששמעתי.....

זה סקאר..... מפחידדדדדדדד!! אבל הוא היה דיי חתיך .....

יש

שמות שאני אוהבת איך שמצלצלים לי באוזן וגם בגלל המשמעות שלהם.. כמו דוד, נועם, אריאל, יוסף חיים וכו'..(וכמה שמזכיר את השם שלי, יותר טוב!) אבל בשום אופן לא פוסלת ... ועוד יותר לא, כשהכל מתאים לי מכל הבחינות. עד שזה קורה........ אני בחיים לא אוותר בגלל סיבה כזאת!

קליט

New member
שם זה לא סיבה להוריד

גם אם קוראים לה חבובה או פורטונה, רוחמה או סימה

קליט

New member
גם ברברה ציפורה קלרה טניה נינה אינה מור מתוקה צירה מירה דולפינה חבצלת יענטה צייטיל

בועz

New member
שוב,

עד כמה שאני יודע שאנשים מתחתנים עם אנשים ולא עם שמות של אנשים

זירו0

New member
לא סיבה להוריד

עם כל התיסכול.. משתדלים להתרגל או לחשוב על זה..

חלושקית

New member
שטויות.

עניין של הרגל... מה גם שאפשר תמיד לקרוא בשם חיבה חמוד שאתה הרבה יותר מתחבר אליו, וכך תקרא לה במקום השם האמיתי שלה. הסביבה מתרגלת לזה מהר וגם אתה, כי זה מאוד מקובל לקרוא היום בקיצורי שמות וכדומה...

למעלה