שמות של סרטים..

שמות של סרטים..

אז ככה..הבנתי שכבר היה את זה.. אבל זה נעלם מהפורום.. יש לי כמה שמות של סרטי ריקוד ואני אשמח אם יהיה לכם מה להוסיף כי אני לא מצליחה להיזכר בעוד.. 1. פלאשדאנס 2. מרכז הבמה 3. תהילה 4. ריקוד מושחת 1+2 5. עת לרקוד 6. ריקוד צמוד 7. שחקי אותה מותק 8. The company (בעברית יש לזה כמה שמות - רקדנים, הקבוצה, הלהקה..) 9. רקדני הפלדה 10. רוקדים ברחובות 11. בילי אליוט 12. נעליים אדומות (על מחול קלאסי, חיפשתי את הסרט אבל לא מצאתי...זה סרט שלא ראיתי..=/) תודה מראש..

netushit

New member
יש לי להוסיף את

שורת המקהלה-( chorus line אם אני לא טועה באנגלית ) ועוס סרט של היפ הופ סרט מהמם you got served

mousey

New member
ואייי..אני מנסה להיזכר בשם של סרט..

ולא מצליחה... אני חושבת אולי אולי זה "עת לרקוד"...אבל לא בטוחה.. בסרט מדובר על נערה (זו ששיחקה פעם בסדרה "עולמה הסודי של אלכס")..שעושה הכל להתקבל לבי"ס לריקוד (שכחתי את שמו)..אך לבסוף היא נפטרת מסרטן. (וגם מצליחה להתקבל לבי"ס)..

כן..

לא ראיתי "עולמה הסודי של אלכס" אבל עת לרקוד זה על ג'ולס שהיא בעצם מגלה שהיא חולה בסרטן וחברה שלה סם.. שבסוף סם מקבלת את המכתב שג'ולס בעצם התקבלה..אבל היא לא תוכל ללכת..כי היא נפטרה ממחלת הסרטן...זה "עת לרקוד" ומי שלא ראה..שווה צפייה!!!!

mousey

New member
סרט מדהים!...שאלה נוספת ../images/Emo3.gif

מישהו יודע איך הולך שם הסרט ("עת לרקוד") באנגלית?.. (הכוונה לא הפירוש...אלא השם המקורי של הסרט)..

על הסרט..

דרמה רומנטית. להקת ריקוד מעלה הפקה של ``ג`יזל``, ומערכת היחסים הנרקמת בין הרקדן השרמנטי לבין רקדנית צעירה הופכת דומה יותר ויותר לזו שבבלט המפורסם. עם: מיכאיל ברישניקוב. במאי: הרברט רוס. ארה``ב 1987.

מ א ג ר ט

New member
ראיתי

משעמם בטירוף. הפסקית באמצע. אפילו הריקודים לא היו משו... אפשר לראות אבל בכלל לא חובה...

וואי אני מתה לראות את הסרט הזה

אני מחפשת אותו כל החיים שלי!!! ונחשו מה ?! יש לי גם יאס........................ וואי תודה <רקדנית בסטייל> מזה עשית לי ת'יום....

בכיף..

אני רק עכשיו מצאתי מישהו שיכול להלקיט לי..אני מחפשת המון זמןן.. וסוף סוף מצאתי תודה לאל.. גם אני חישפתי המון זמן את הסרט ובכלל אין אותו להשכרה..

למעלה