שמות של מלאכים

rony levy

New member
שמות של מלאכים

מיכל יקירה! נזכרתי בעניין שהציק לי מאוד: רווחת דעה שאין להעניק לאנשים שמות (פרטיים) כשמם של אחדים מהמלאכים (על פי המסורת היהודית). אותה דעה מלהגת דברים מצמררים על אותם אלו שהוענק להם בלידתם שם כזה! אשמח לשמוע את דעתך וכל פרט שידוע לך על כך! לילה טוב, שבת שלום ושפע של אהבה! נ``ב - ואל תתני למלנכוליים להעכיר את אווירת הפורום הנחמד הזה... אמשיך לעמוד על זכותי לא לשקוע לתהומות של ייאוש וחידלון ומדי פעם גם לגעת-לא-לגעת בשערך... ;-(

רוני תודה :cool:

רוני היי!!! תודה על הפירגון!!! אני עדיין מחפשת תשובה לשאלה שהצגת. מכוון שהתשובה לא ברורה לי עדיין תצטרך לחכות עוד כמה ימים. תשתדל להזכיר לי את סוגיית השמות על מנת שהנושא לא ימחק. הרבה אור ואהבה. מיכל

rony levy

New member
תודה, מיכל!

הבהרה: אסור, לדוגמה, (איני בטוח בכך) לקרוא לאדם בשם המלאך פניאל. לא ידועים לי פרטים נוספים, אך אני בטוח ששמעתי את הדברים מספר פעמים. סביר להניח שהמקור לדברים בקבלה! נ``ב - לא אוכל להגיע למפגש, לצערי. בהצלחה ואלף תודות!!! לילה טוב ואור נגוהות על פנייך תמיד! רוני

יופיאל

New member
פניאל

בקשר למלאך פניאל , אני לא יודע מה משמעותו , חוץ מלפרש אותו בעצמי. הפנים של אלוהים - דבר קדוש מאוד שאסור היה לראות לאף אחד. כנראה שזה מלאך גבוה עם תפקיד חשוב. יש ספר שהמלצתי עליו בעבר - ``הסודות האבודים של אטלנטיס`` ושם הסופר שרשם אותו הוא ג`ון פניאל... והוא לא ידע את משמעות שמו , עד שהגיע למנזר בטיבט והתחיל ללמוד שם את הסודות האבודים... הוא הגיע להארה ומעביר את מסר האהבה הלא אנוכית לכל העולם. ספר מדהים :) באור ואהבה , יופיאל המלאך

למעלה