שמות לפורום

דיאבלו

New member
שמות לפורום ../images/Emo26.gif

הנה כמה שמות ממבחר השמות שמוחי הרדוד (בשבילך יוגי) הצליח להמציא 1. הרדודים והרטובים - בשביל יוגי כמובן 2. אינטמיות - זהו, רק תורידו תתמיכה 3. אהבה בצל שירה - לא יודע למה 4. באורווה של ישו - כמו שאחותו הביאה ונשמע אחלה (אגב בדקתי אצל יוחנן חבר שלי והוא אומר שישו לא רכב על סוס מעולם, כל שכן לא היתה לו אורווה) 5. שירה אינטימית - סתם כי בא לי לדבר זהו עד כאן לעכשיו די.

אורמור

New member
די-לישו היה חמור,כל הצרות באו ....

מהחמור ההוא של אבא שלו הם חיפשו בשבילו קש, התעיפו מהחיפושים, נשכבו ככה קצת לנוח.. ההוא התחיל לפלוט לה קש מהשיער ההיא התחילה להשמיע קולות.. ואז..נו אתה יודע אמממה..היה לה אבא- עצבני פחד וכשכל הסמתוחה קרתה כי אז עוד לא היה איידס וקונדומים.. אז היו צריכים להמציא סיפור בשביל האבא.. בדיוק שמעו ברדיו את המבדיל בין קודש לחול..וטראח בא להם הרעיון על רוח הקודש.. עכשיו תשאל איך פתרו את בעית הקרום? וואלה לא יודעת.. יש גבול למה שאפשר לדרוש מגננת..
לך תדע אולי פתרו עם קרום של לחם.. אור הולכת לשאול את החמור..

דיאבלו

New member
לאישפוז יום דחוףףףףף

אורמור , כנסי אלי לאישפוז כמה שיותר מהר אני מזהה סיפטום קשה מאוד של סכיזואורמוריה תלת מימדית עם נכונות לקשקשים בין אצבעות הרגליים וזלילת בצלים מטוגנים. די<אגנוזה>

אורמור

New member
עד כאן!!../images/Emo123.gif

זו פשוט הכפשה לשמה!! קשקשים בין האצבעות? של הרגליים? אצלי? אפילו פיטריות אין לי.. מקסימום כמה שיערות שאני קולעת לצמות עדינות בחגים ושבתות ובשמחות אתה טועה בגדול בסימפטום, מה שמביא אותך באופן טבעי לחשוב שהפתרון יבוא באישפוז יום.. פה נחוץ אישפוז ממושך, רצוי בכפיה <אפשר בגלביה> עם כל התנאים הנלווים.. אז אני מבקשת במטוטא-רק אמת בפרסום! ודיוק! ולמען הדיוק מאופו הבאת בצלים? <שנים אני מחפשת> מדובר פה בשום.. אור שמבזבזת שורות על שום כלום
<סליחה..אני הצגתי אי פעם בפני מישו תעודת שפיות?>

דיאבלו

New member
כשאני אומר אישפוז יום

אני מתכוון לכך שתתאשפזי באור יום ולא שתשתחררי ביום אחד והבצלים הבאתי מהשוק ליד הבסטהשל הדגים שך שמעון מכירה??? שמה איך שנכנסים לשוק ועוברים ת´ערס הזה עם הקסטות של שרית חדד, מיד אחריו יש את הערבי השמן שמוכר ביתות לידו יש ת´בסטה של הדגים ואחוריו זה הבצלים. איזו שאלה זו??? באמת!!!!!! די.אגנוזה

אורמור

New member
עכשיו הבנתי בידיוק...

הבאסטה של הדגים של ה{א}שך של שמעון? למה לא אמרת מההתחלה? לי נגמרו המילים.. אבל מה שלפרויד היה להגיד על הפליטה הזאת.. שקספיר כבר היתה כותבת ספר..

אורמור

New member
טיפ..ושאלה

א. אפ´פעם אל תאמין שניגמרו לי המילים.. ב.מה קרה ל(א)שך השני של שמעון? עד כמה שאני זוכרת פעם הם היו באים בזוגות.. השתנה משהו ולא גילו לי? אור

למעלה