שמות לבת...

lostone

New member
ואני מכירה ילד בשם 'עונג'....

אני מניחה שמה שמתאים לאדם X נשמע מזעזע באוזני אדם אחר...

טוב את ביקשת ../images/Emo8.gif - אז ככה

אצלנו במשפחה השמות המוזרים הם : מולאן - בת טוהר - בן עונג - בת שילת -בת ויש עוד כמה מוזרים אני פשוט כבר לא זוכרת ( אנחנו קרוב ל 90 בני דודים והשמות אצלנו במשפחה חוגגים

titi789

New member
אולי גם אנחנו קרובות....

כל השמות שאמרת הם גם בני דודים וילדים של בני דודים של בעלי.... קטעים....

לימורי77

New member
חחחח לא אני לא בת דודה שלך../images/Emo13.gif

אבל אני מכירה את שתיהן ממקום העבודה שלי ומיכל היא גם חברה שלי!

לימורי77

New member
כן אני יודעת לצערי...

היא עזבה. לגבי השם אופק שרשמת מקודם רציתי לומר שלדעתי זה שם מהמם ונראה לי שעל זה אני אלך...
את ואני די קרובות בתל"מ נכון? שלי 5/10/07....

התל"מ שלנו די קרוב - שלי ב 29/10/07 בע"ה

וגם אני רוצה מאוד ללכת על השם הזה החצי טוען שזה שם של בן והוא לא רוצה , אבל אני לאט לאט מחדירה לו את השם הזה נראה בסוף מה יהיה

queenieo

New member
דריה הוא שם יפה עם משמעות יפה

ובכל זאת הוא ירד מהרשימה כי אני לא מצליחה להשתחרר מהמוצא הלועזי שלו...

queenieo

New member
רק שהשם האירי הוא שם לבן

וליאם הישראלי זה שם לבת (עד כמה שאני יודעת) ילדה ישראלית שתגיע לארץ דוברת אנגלית עם השם ליאם (או תום, או דין, וכו') תקבל מבטים משתהים

queenieo

New member
גם אני מאוד לא אוהבת

זה מעצבן - למה לא לקרוא לבנות בשמות של בנות ולבנים בשמות של בנים?! דרך אגב, של שממש ממש רציתי ונפסל בכל תוקף על ידי בעלי היה: הלל או הללי (halel, haleli). רציתי את השם הזה לבת עוד לפני ההריון, ואז ראיתי שהתל"מ יוצר בתוך החגים, ככה שזה היה בול מתאים! אבל אחרי כמה חודשי שכנועים הגעתי למסקנה שאין סיכוי, ועכשיו מחפשים שם אחר. עכשיו אנחנו מתלבטים בין אליה (שם מקסים בעיני, אבל דומה מידי לשם של הבת שלי - אוריה) לבין יעל (שם יפיפה בעיני, אבל זה השם של בת דודה שלי!) נשארו עוד חודשיים. אולי יצוץ לו עוד שם בינתיים...

בר 79

New member
אליה- מהמםםםםם

הצעתי זאת לבעלי אבל הוא שלל על הסף זה מזכיר לא שם איליה (בד"כ שם של גברים רוסים) ולאבא של האקס שלי קראו אילייה

אם אפשר להמליץ...

גם לי יש אוריה והיא דוקא נולדה בחגי תשרי ולא בחנוכה כמו שהרבה חושבים. יכולה להמליץ לך על יעל שם מיוחד מאוד. ואין לך ולבת דודך אפילו אותו שם משפחה אז למה לוותר? אני לא יכולה יעל כי יש לי 2 חברות טובות מאוד יעל וזה מפריע לבעלי. יכולה להציע את: מעיין- החגים זה התקופה שמתחילים לבקש על גשמים בתפילות אז זה מתאים לשמות על בסיס מים. רעות הדס- אחד מ4 המינים של סוכות רננה-שמחה (יש משמעות מיוחדת לשמחה דוקא בחגי תשרי-השורש רננה,רנן,רננו וכדומה מופיע מלא בתפילות של החגים) מה שתבחרו שיהיה בשמחה.

למעלה