שמות ילדים

אמאלה 27

New member
שמות ילדים

שלום שמי ליטל נולדתי ב 5.8.78 בעלי אברהם, אבל כולם קוראים לו אבי נולד ב 29.1.76 יש לי שני ילדים קטנים ינון 24.7.05 ואיליי 5.7.08 אני רוצה לדעת אם יש פרוש/משמעות לשמות ילדיי והאם הם מתאימים להם. תודה

Elia de Maurice

New member
אם תרשי לי לענות..

קודם כל יש לך שם מדהים.. בקשר לילדים: השם יינון הוא שם מקסים(!!!) שהוא כינוי למלך המשיח. וואו, איזה שם יפה!! והשם השני הוא לא עם משמעות תנכ"ית או משהו אלא צירוף של אותיות חמוד שגם מלא באנרגיה רוחנית. -ומצלצל יפה באוזן.. (אבל אגב, השם נראה לי גם קצת יותר מידי מלא אנרגיה שזה לא תמיד בהכרח חיובי..) ואומנם לא שאלת בקשר לבעלך, אבל אני מציעה לך ממש ממש להקפיד שיקראו לו בשם המלא. רק השם המלא. במיוחד בשם כזה שהוא כמו אברהם אבינו שבהתחלה קראו לו "אברם" ואז אלוהים הוסיף לו את האות ה' והוא נהיה "אברהם" ומאז הוא התחיל להתברך באין ספור ברכות על-ידי אלוהים. לדעתי זה ממש בזבוז לא לקרוא לו בשם מלא. תנסו להקפיד על זה ותראי פתאום איך נפתח לו המזל בהרבה תחומים.

אמאלה 27

New member
תודה

קודם כל אני מודה לך על ההתייחסות. זה נחמד לקבל התייחסות כלשהיא מאשר שום התייחסות כלל. אז תודה. שנית לקחתי לתשומת לבי את הצעתך לשמו של בעלי, באמת ישנם כמה אנשים שקוראים לו אברהם, וגם אני אתחיל לקרוא לו כך. אם לא יועיל בטח לא יזיק. את גם צודקת שאיליי שלי מלא באנרגיות לילד בן שנה: הוא לא מוותר, רוצה לגדול מהר ועקשן כמו פרד. תודה שוב.

Elia de Maurice

New member
אני שמחה לשמוע שאת מקבלת את עצתי..

לגבי שם הבעל זה ידוע לי שרק טוב ייצא לו ולכם מזה. אין לי בכלל ספק. נכון שיש דברים שאם לא יועילו אז גם לא יזיקו, אבל בעניין הזה את יכולה לדעת שזה אכן יועיל. ובענין הילד האנרגטי, אני לא מתפלאה.. הוא מושפע מעודף האנרגיה שהכנסתם לו בשם. את רואה כאן במוחשי כמה זה משפיע.. לגבי העתיד הוא יהיה עדיין עם אותם אנרגיות והוא יהיה דעתן ועם המון כושר השפעה. תנסי לכוון אותו בעתיד לכיוונים חיוביים של סגנון חיים ולימודים או עבודה בכיוון של משהו שיהיה לו המון אפשרויות לאקשן ושליטה וביטוי עצמי בגלל שבגורל שלו מצופה ממנו להרבה. ואם זה לא יופנה לכיוונים חיוביים של ניהול ופיקוח וכאילה אז זה יופנה לכיוונים שליליים של סתם ווכחנות ו"התקרצצות" מה שנקרא והוא גם ירגיש לא מסופק עם מה שהוא השיג בחיים באופן כללי. כמו תחושת החמצה כזאת. -בהצלחה מאמי..

למעלה