בדיוק חשבנו על זה...
האמת היא שהיה איזשהו מקום לחשד שאני בהריון ולכן דיברנו על זה הרבה במהלך הסופשבוע, על כל מה שקשור לזה וגם על שמות. צריך שם שנשמע טוב גם פה וגם שם, אם היינו עוברים לאנגליה בטח הייתי קוראת לעצמי מישל במקום מיכל, אמא של סיימון עד היום קוראת שלי מיקאיל... יש בכל מיני אתרים על הריון מנועי חיפוש של שמות לפי כל מיני קריטריונים, בין השאר יש גם קריטריון של שמות עם צליל בינלאומי, ככה הם קוראים לזה, ויש שם שמות כמו טד ואד ושון וכאלה... אני מתכוונת לשמות כמו רונה, קרן, בן...דברים שנשמעים טוב בשתי השפות. ודרך אגב - אני לא בהריון... אתמול, הלכתי לעשות בדיקת דם ובדרך חזרה מרוב מחשבות עשיתי תאונת דרכים קטנה... למרות שזאת לא היתה אשמתי, הייתי בשוק, המכה הזאת ברכב כשאני באמצע הפנטזיות המטופשות שלי... ואז אחרי הצהריים הלכנו ביחד להוציא את התשובה, זה יוצא מהמדפסת בשיא האדישות וכתוב:שלילי... הוא די התבאס ואני לא יודעת מה אני מרגישה, אני רוצה ילד, מאוד, אבל לא ככה, כשאני מובטלת, גם פחדתי מההשפעה של הגלולות על ההריון אם היה כזה... עוד מעט יש לי ראיון עבודה!!! הלוואי שזה יהיה סביר, על טוב אני כבר לא מדברת, לא רוצה לראות יותר את משרד העבודה הנוראי הזה....