כרגע - הרצת חיפוש של השם בגוגל. אתמול, לדוגמא, חלפתי ברח' סוטין (בעקבות ההודעה בפורום על הגן הציבורי עם התאורה התת-קרקעית). והנה ניסיון לחיפוש השם סוטין בגוגל. אפשרות נוספת היא לנסות ולהשיג ספר חדש (יצא בסוף 2003) ועוסק בדיוק בנושא הזה. ולמיטב ידיעתי גם עושה את העבודה.. בהצלחה!
מדי שבוע פרויקט מיוחד ("העיר שלי") שבו סיפור של אחד מכותביו על הרחוב שלו/האהוב עליו. השבוע מספרת רותי דירקטור, כתבת האמנות של העיתון, על רח' אחד העם. לצד הכתבות יש הסברים על האנשים מאחורי השמות..
היה לעיתון אתר אינטרנט במשך מספר שנים - עד לפני משהו כמו שנתיים וחצי או שלוש. אין יותר. וגם לעכבר אין. אבל יש שתי אפשרויות (ואפשרות שלישית על חשבון הבית): - לקנות בדוכני העיתונים - 6.70 ש"ח - לעשות מנוי בנפרד - רק ל"העיר" - משהו כמו 30 ש"ח בחודש (03-5121111). היה לי מנוי כזה עד שקיבלתי (
) מנוי ל"הארץ" - ועכשיו אני מקבל את העיתון בחינם. - להציץ בזה ב"העיר" באיזה בית קפה (בליווי מיץ אשכוליות אדומות?)
כולל, העלונים, חוברות, ריבעונים מגיעים מידי יום לסיפריה הציבורית בית אריאלה בר"ח שד' שאול המלך, ניתן לשבת לקרוא או לצלם במקום, יש ארכיון ואפשר לקרוא כתבות משנים קודמות. מומלץ להגיע לסיפריה יש אולם קריאה בקומת הארכיון.