שמות בהישרדות

Oukami Kun

New member
שמות בהישרדות

האם יש פירושים לשמות השבטים בהישרדות? אני יודע שמוגו מוגו, שפירה וסבוגה הם איים בפנמה, שקורור זו בירת פלאו ושיאסור זה הר בוואנואטו [היה אתגר פרס שהם זכו ללכת לטיול אליו או משו], אבל האם גם לכל השאר יש פירוש?

Uri04

New member
וגם..

בלבואה = כסף פנאמי וגם שם של עיר גדולה ומרכזית בפנמה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
יש

טאגי ופאגונג כביכול הם שמות של חופים בבורניאו (למרות שטאגי למעשה שכנו לחוף ראמיס ופאגונג לחוף פאגונג) קוצ'ה ואוגאקור זה קרוקודיל וקנגרו בשפת הילידים של אוסטרליה. באראמונדי זה סוג של דג. בוראן וסאמבורו זה שמות של שבטים אפריקאים. מוטו מאג'י זה אש ומים בשפת המקומיים. רוטו ומראאמו זה גשם ורוחות מערביות בשפת המקומיים. סוליאנטו זה ברית קדושה של השמש או משהו כזה. בעונה 5 לא חושב שהיו לשמות פירוש מיוחד. בעונה 6 היה פירוש לשמות אבל אני לא מצליח להיזכר דרייק ומורגן מעונה 7 הם שמות של פיראטים מפורסמים. זה מה שאני מצליח להיזכר כרגע.

maya567

New member
ז'אקרה = תנין בפורטוגזית

היתה כיכר ז'אקרה ליד המלון שלי באולינדה (ברזיל, איפה שהיתה עונה 6...). גם שאר השמות של עונה 6 (שאני לא זוכרת מה הם) היו או בפורטוגזית או בשפת הילידים באיזור האמאזונאס.

Nameless One

New member
השמות ב6-טומבאקי וג'אברו נקראים על

שם של דג וציפור באיזור (או שככה אומרים דג וציפור בפורטגזית), בכ"א עד עונה 10 פרובסט בד"כ הסביר את שמות השבטים בפרק הראשון...

למעלה