שמות אמיתיים של ראפרים ומפיקים

B-BALL

New member
שוב -

לא היה מקום להכניס את המילה "דביל" בהודעה שלך. אלא אם כן ממש בא לך היום לריב עם מישהו (או ספציפית איתי) בפורום. יש מבין? סבבה. ובקשר לבדיחה - יודע מה, לא זיהיתי את הבדיחה. אבל יש נסיבות מקילות: יש פה כל כך הרבה מטומטמים (אההמ*עומרטיטו*אההמ) שיכולים לכתוב דברים מטומטמים כמו "מה השם האמיתי של 'והברנש'?" ועוד להתווכח שזה הכינוי שלו באמת, שאני כבר לא יודע מה בדיחה ומה לא. בטח יש פה עוד כמה כמוני (ולראיה - אני לא הייתי היחיד שהגיב לו על זה ככה). זה הכל.

tomoshe

New member
צודק.

המילה דביל הייתה הגזמה. אבל רבאק - המקרה הזה אולי ילמד אותך לא להשתלח אוטומטית בכל מי שנראה לך טמבל פן בסוף תצא טמבל בעצמך - לא ככה?

ה ב ר נ ש

New member
טוב בשביל שלא תריבו הנה משהו

השם שלי זה הברנש.אני זה הברנש מההרכב סנאגל והברנש. אין ראפר שנקרא והברנש ואין לי מושג מאיפה זה הגיע אז הנה נפתרה התעלומה תודה

omritoto

New member
משהו לא מובן פה

בהתחלה אתה אומר- "אני זה הברנש מההרכב סנאגל והברנש" ואחר כך ת'אומר-" אין ראפר שנקרא והברנש " אתה שותר את עצמך... ד"א מר ברנש, יש לי שאלה אילך- תגיד אתם כותבים לעצמכם את החומר או שצו'לו כותב לכם?(כי פעם אמרו שצו'לו כותב לכם, זה נכון?)????

tomoshe

New member
fake

תבחר כינוי אחר! "הברנש" עלאק! מנסה להצליח על הגב של ההצלחה של "והברנש"?? fake!

tomoshe

New member
כבר יש מתחזה לסופרים.

קוראים לו "וסופרים" - ביום שני לירון וסופרים עשו פריסטייל במעבדה - אתה קולט - "וסופרים"!!! ניר תזהר - יש לך חקיינים!

kodman

New member
לירון הוא גם חיקוי?

של "ולירון" מ "קוואמי ולירון" ?

rockninja

New member
לא אתה מתבלבל

וקוואמי הוא חיקוי של לירון מ"לירון וקוואמי" תגידו עכשיו שאלה רצינית לאנשים עם חולצה עם שרוולים ארוכים למה תמיד אומרים סנאגל והברנש? למה אף פעם לא והברנש וסנאגל? כי זה לא נכון תחבירית? אני חושב שוהברנש זוכה ליחס נחיתות בצמד הידוע בשם סנאגל ובהברנש, הוא תמיד השני. אף פעם לא אמרו: "וואלה וואלה וואלה וואלה וואלה וואלה והברנש יופיע עם סנאגל בחישגוז וואלה וואלה ווואלה" לפי דעתי העמידה במים ו ה ב ר נ ש אתה צריך לפקוח את העיניים ולא לסגור אותם ללמוד מהקשיים ולחיות איתם מכאן ולנצח אווווווווווווווווווווווווווו תשירו את הפיזמון איתנו ביחד נשרוד לחוד ניפול ביחד נישרוד לחוד ניפול וזה הכל ביחד נשרוד לחוד נפול ביחד נשרוד לחוד נפול וזה הכל פוליטיקאים עוד רבים מהימין ומהשמאל הפרד ומשול היי!

lr333

New member
מצטער אבל בטח

עוד חיקוי עלוב אני מבין שהרבה רוצים להיות כמו והברנש יכול להיות שאתה הוא אבל אתה לא יודע מה הכינוי שלך כי שמעתי שסנאגל אפילו אמר ש"והברנש והוא בני 16" זה היה במעבדה אני חושב בקיצור הכינוי הוא והברנש הנה נפתרה התעלומה

למעלה