שמור לי על הגפן..................

שקדי

New member
שמור לי על הגפן..................

כשנה לפני מלחמת של´´ג ישבנו בתצפית בכפר בלאט בלבנון זהו כפר קטן שחציו נוצרי וחציו מוסלמי הנמצא קצת מצפון למארג´ עיון על גדות נהר הליטני ומשקיף יפה על מבצר הבופור בנוף מרהיב צהל החרים בית בן שתי קומות שהיה בתהליך בניה ושם מיקם את תצפיתנו והתחלנו להתמקם בעל הבית המקורי הבליג איכשהו את כעסו אולי בגלל העובדה שהנשק והסמכות היה בידינו ורק בבקשה אחת קטנה היתה בפיו: אתם רואים אמר.....כשהתחלתי בבניית הבית שתלתי למרגלותיו גפן על מנת שתטפס תגיע לגג ותכסה בצילה ובנופה את סוכת הגפן למעלה אנא......שמרו לי על הגפן.....בבקשה וכך היה..... מחזורים רבים של מילואימניקים עברו במקום וחלק מהחפיפה היתה ההוראה לשמור על שתיל הגפן ותמיד יש לי איזשהו חלום קטן לחזור יום אחד ולראות את הבית ההוא וסוכת הגפן על גגו......

magy

New member
../images/Emo7.gif מרגש../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

(גֶפן במובן גֶפן או גֱפן במובן גַפן?)

שקדי

New member
קודם את צריכה לחשוב על השאלה.......

כמה נקודות יש לסודאני......... והאם הוא סודאני או חבשי........בררררררררררררר ומה נשמע?????????

magy

New member
בפורום מעריצי שלמה ארצי

היו מודפסות המילים של השיר החדש...להציל אותך להציל אותך תחת כל שמיים ליד כל עץ עומד הייתי בא תמיד אלייך להציל אותך וכשהיית שוקעת כמו שמש דיכאון הייתי בא באמצע כעס או באמצע יום תמיד אחרי הצהרים שאין סימן בחוץ היית צוללת כהרף עין לעבר הילדות היית הולכת לחפש את מה שאין מזמן היית אומרת יש כספת וכולנו שם פזמון: וגם אם הייתי בצד השני של העולם ואת היית פה גם אם לא יכולתי להציל אותך מכולם, הייתי מנסה לבוא וגם אם לא הרגשת כבר כלום, אפילו לא את עצמך הייתי בא להציל אותך, להציל אותך, אפילו ממך. Hey! i need somebody Hey! is their anybody hey meHey! i need somebody who תחת כל שמיים כולנו בני אדם חיים עם פחד בעיניים בכל גיל ובכל זמן אם צלצלי, אני לוחש לך, אעוף אלייך כמו טיל להציל אותך מכל הרשע, רק מי יציל אותי? פזמון! וגם אם הייתי בצד השני של העולם ואת היית פה גם אם לא יכולתי להציל אותך מכולם, הייתי מנסה לבוא וגם אם לא הרגשת כבר כלום, אפילו לא את עצמך הייתי בא להציל אותך, להציל אותך, אפילו ממך.

שקדי

New member
הגדול מכולם כבר אמרתי????

ורק עכשיו חזרתי לרשת בגלל ביקור משפחתי וד´´ש לחתולה...........

magy

New member
את יהודית רביץ../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

אתה אוהב? את השירים?

magy

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gifשלשה חתולים

שוחחו בינהם....... ירח נוגה הסתכל עליהם ירח נוגה...... אמר החתול האחד..... היה שיר כזה...... אישה שרה......

שקדי

New member
והוא גם כתב........./images/Emo55.gif

פזמון: אני נוסע לא יודע לאן לאן לאן את היית בשבילי הכל וזה לא היה מזמן...............

magy

New member
טרה, זה החלום שלך?

חבל שצילמו את רגליה בזוית גרועה מאד. חבל. אבל היא יפהההההההההההההההההה

למעלה