שמועות.

eveready

New member
שמועות.

רצות שמועות קשות (ממקור ראשון), על קורס הר"צים יעודי האחרון. מדובר על חניכים שהודחו מהקורס עכב גזענות קשה מצד הסגל הבכיר. האם יש אמת בדברים?

ANGIE STARDUST

New member
"מקור ראשון"?

אם אתה מדבר על הקורס שכבר ירד, שמאושרים כבר, זה שטויות, אבל ברמות.

טיפ_טיפ

New member
גזענות קשה מצד הסגל הבכיר../images/Emo35.gif

למה הכוונה

JuveFan

New member
איזו גזענות יכולה להיות?

כולם שם היו לבנים עם עיניים כחולות. חוץ מאחת בעצם...

מרפי1

New member
תשמעי אחותי

כל הבסיס של האפיון וכדומה הוא גזעני ובואי נשאיר את זה כן אבטחת מידע, משהו מכל השלטים המחורבנים האלו במועדון עשה לי משהו

ANGIE STARDUST

New member
ממתי זה מדד להעפה?בטח חיפשו אותו

אחד הרצ"ים (הלא ייעודיים) הוא גזען ברמות קשות- ואת זה כולם יודעים-עוד מהקורס בודקים..שאתם מתארים לכם שהיה איזה חודש לפני יציאתו לרצ"ים...ANYWAYS, יש אצלנו גזענות/אפליה מתקנת???

eveready

New member
לא, לא גזענות כזו...../images/Emo26.gif

מדובר בגזענות כלפיי אותם חניכים שהודחו עקב מקום מגוריהם, עדתם וכו'.

טיפ_טיפ

New member
אין מצב

שאני הייתי בקורס ר"צים (לפני מיליון שנה...כשהייתם בכיתה ט בערך
) עם כל החמודים שהיום מתפקדים כר"ים וותיקים, עשינו מדד אפליה כמה אשכנזים וכמה ספרדים יש בקורס וכו' והגענו למסקנה שהאשכנזים צריכים אפליה מתקנת אולי דברים השתנו

eveready

New member
אז זהו ש...

הנושא נבדק והוכח. אני מקורב חברתית למי שהופעלה נגדו/ה גזענות כזו, ואני ממש מזוזע. מדובר על קורס הרצים שהתחיל במרץ או אפריל האחרון. לצערי אני מנוע מלזהות את אותו האדם, או לתת יותר פרטים, כיוון שהוא/היא לא מעוניין/ת להחשף. אך סופקו לי הוכחות חותכות (כי גם אני לא האמנתי...). אני איש מערכת הבטחון כבר הרבה שנים, והלך הדברים ברשות ידועה לי, כך שבסופו של דבר לא הייתי מופתע. חבל, כי הרשות הפסידה איש/ה מקצוע מצויין/ת.

ANGIE STARDUST

New member
זהו, אז הבנתי את זה אחרת

כי הבנתי ממך שזה גזענות כלפי מישהו ואז נינג'ה אמר שזה מישהו ששונא ערבים, נו שוין... המערכת הזו הרי ידועה בחוסר יכולתה להשאיר את האנשים הטובים באמת, כי אצלנו, המשפט המעורר חלחלה מהצבא "מי שמשקיע שוקע ומי שחרא צף", לא יכול להיות נכון יותר מאשר כאן, פשוט לא.

mahadapa

New member
גם אנחנו מקורבים

גם אנחנו מקורבים למישהו שהעיפו אותו מקורס רצים יעודים בגלל שהוא היה בן שנתיים ועוד לא ידעו אם צבע העניים שלו יתחלף או לא. ברור שמי שעף לא יגיד בחיים "אני לא מתאים" הוא יגיד מפלים אותי לרע אבל להגיד אני שחור לא עברתי, איזו שפלות??? הוא גם בטח היה טייס בשייטת מטכ"ל נכון. החבר שלך שעף לא מתאים!!!!! ואם הוא לא עובד אז הוא אפילו לא מתאים להיות בודק

ANGIE STARDUST

New member
MAHADAPA, רצית להגיד

אפילו לא מתאים להיות טכני...נכון?זה עמד לך על קצה ה..פשוט לא רצית לבכות מנינג'ה שוב

למעלה