שמועות...

5טולי

New member
שמועות...

אני די חדשה בפורום הזה! (בעיקר כי לא ידעתי שיש ללהקה הזאת פורום! אבל שמעתי שמועות שהם רוצים לבוא ולהופיע בארץ!!!! זה נכון אפשר לאמת את זה באיזשהי דרך או שזה נשאר בגדר השמועה!?!?

Rudess

New member
תשובות

הלהקה רוצה לבוא להופיע בארץ, אבל כרגע אין שום סוכן/מפיק רציני שרוצה ויכול להביא אותם. בשביל זה, ארגנתי קבוצה של 41 איש שטסה בחודש הבא ללונדון לראות את דרים ת'יאטר בהופעה.

Rossi46 ®

New member
מעונינת לבוא לארץ? אמממ...

אם זיכרוני אינו מטעני (והוא לא..) היו המון להקות מטאל שחפצו להגיע לביקור ולהופיע בארצינו, אך מה לעשות שזה לא יצא לפועל.. להקות מטאל זה פשוט דבר מוזר, לכולם יש את הרצון לבוא לארץ, אבל תמיד משהו נדפק.. ע"ע Cradle Of Filth שרצו להופיע בארץ לפני מספר שנים, החלה מכירת כרטיסים, חיכינו כולם ליום הגדול הזה, ויום לפני ההופעה הם ביטלו את ההופעה שלהם בגלל איזה תירוץ עלוב שהסולן שלהם חולה. הלהקה המוכשרת ביותר בעולם, Opeth, היו אמורים לבוא לארץ במהלך סיבוב הופעות שלהם בירדן (כן כן ! תתפלאו ! הם מופיעים בירדן המ***נת ולא בארץ הקודש !). אפילו ארגנו עצומה כדי להראות ללהקה כמה אוהבים אותה בישראל, אך לבסוף הם סרבו.. Pantera, להקתו של אליל הסמים, פיליפ אנסלמו, הייתה אמורה להגיע לארץ, אך ביטלה מסיבות שאינן ידועות למערכת.. לעומתם, נחתו בארץ שלל "אמנים" מכל סוגי המוזיקה ללא מורא וללא חת, כגון: המורדים, Five, בקסטריט בויז, Westlife, ושאר אהבלי עולם. אין לי מושג איך הם לא פחדו מהמצב הביטחוני שלנו ( הרי אחרי הכל, טנקים שורצים ברחבי תל-אביב, בעוד שכדורי M-16 ופצצות מרגמה שורקים ברמת-גן..) עזבו אתכם משטויות, אם דרים יגיעו, אני תורם אשך. וזה סופי.

NiGa

New member
טוב שהרד הוט ביטלו אז.

לא היה לי כרטיס..
שיבואו, יתנו סט של BSSM + כמה שירים נבחרים, וילכו הביתה. ככה בשושו..

למעלה