שמועות!!!

שמועות!!!../images/Emo53.gif

רציתי לדעת אם כמה מהשמועות ששמעתי לאחרונה נכונות: 1.אלאניס כותבת לכריסטינה אגילרה שיר לדיסק החדש שלה
2.לאלאניס היה הפרעות אכילה?(למרות שבזה אני די בטוח, דרך חלק מהשירים שלה, אבל רק רציתי לדעת אם זה היה רציני...)
3.השיר U OUGHTA KNOW נכתב על ג´ואי מהסדרה" צער גידול בנות" שיצא עם אלאניס שהיתה בת 15-16
ועוד משהו .....בואו נקבע יום ושעה שכולנו ניפגש בצאט בחדר אלאניס תקבעו אתם אני לא טוב בדברים האלה! ויום עצמאות שמיייייח!!!

Rוית

New member
אממ, לפי מה שאני יודעת

1) שמעתי משהו שהם עושות יחד אבל אני לא יודעת אם היא כותבת לה שיר או לא, אני חושבת ששמעתי שאלה היו סתם שמועות אבל אני לא בטוחה בכלל!!!! 2) אני לא יודעת בקשר להפרעות אכילה אבל אני יודעת שהיתה לה הופעה שבה היא התעלפה שהיו צריכים לעשות לה שאיבת קיבה בבית-חולים, אבל שוב, אני לא יודעת אם זה קשור... 3) זה אני בוודאות יודעת- כן, השיר UOK, נכתב על השחקן (אני לא זוכרת את שמו כרגע) ששיחק כג´ואי החקיין בצער גידול בנות (אם אני זוכרת נכון, בפנאי פלוס של השבוע, יש במדור שבו כותבים רושמים תגובות, אחת ששאלה פחות או יותר אותו דבר, תסתכל אם יש לך)... בקשר לגיל שהיא יצא איתו, זה באמת אין לי מושג.. טוב, הרבה לא עזרתי, אבל אני מקווה שבמשהו כן... והרעיון עם הצ´אט נשמע טוב, צריך לקבוע באמת... טוב, יום העצמאות שמח לכולם
Rוית

למעלה