שמועות

מותר לי

New member
שמועות ../images/Emo124.gif

לאחרונה אני סובלת מאד בעבודה... לא, לא מהנוסעים... מהעובדים עצמם! מפיצים עלי שמועות כאילו אין מחר, כאילו אני לא קיימת, כאילו אני עוד קיר או אבן במסוף
בהתחלה הבלגתי, כי שמועות מקורן בד"כ באנשים משועממים (למרות שאני תוהה מתי היה להם זמן להשתעמם!
) אבל זה יצא לגמרי מכל פרופורציה אפשרית!
השמועות ה"קלות" סיפרו שאני צמה ברמדאן, והיו כמה שתהו אם אני צמה אז למה לא לקחתי חופש
את היותר "כבדות" תרשו לי להשאיר לעצמי
אז נכון, זה "רק" שמועות, אבל זה כבר מפריע לתיפקוד היומיומי שלי! אני עצבנית יותר, סגורה יותר, חששנית... באופן ישיר אני מתייחסת לא הכי נחמד לנוסעים, חוזרת הביתה עצבנית, אין לי כח לעשות כלום (חוץ מלישון כמובן...) לאחרונה גם דיי "הזנחתי" את המחשב (חבל או מזל?), על הבית המוזנח אני כבר לא מדברת... האם גם לכם קרה דבר כזה? במימדים כאלו? איך יוצאים מזה? (ואל תגידו לי "אל תתיחסי" כי את השלב הזה כבר עברתי) אתמול הגעתי לבית של חבר שלי, אמרתי לו "מיום ראשון אני לא באה יותר לעבודה!" והלכתי לישון (עד שש בבוקר, ובקושי פקחתי את העיניים!!) מיותר לציין שהוא דיי נעלב מהחוסר יחס המחפיר שקיבל אתמול (אפילו לליטוף הוא לא זכה!) ואני בתמורה קיבלתי רבע שעה של "שטיפה", מה שלא ממש עזר כי הדבר היחיד שרציתי זה לישון ו"להעלם"... יצאתי משוגעת לגמרי מכל הסיפור

Mi Sh Mi Sh

New member
מאיפה באו כל השמועות?

אני בהחלט בעד להריץ עצמך שמועה מאוד מופרכת וכשאת שומעת כמה חבר'ה מדברים על זה להנהן ולאשר. אולי יחליטו ככה שאת בחורה מוזרה ויניחו לך לנפשך, או שהם ייצאו מהסתימות שלהם ויבינו שאת צוחקת עליהם. בין כך ובין כך אם תפיצי שמועה לא תהיה מוטרדת בגללה, ואם הם יקלטו שהשמועה מטומטמת מיסודה זכית, הם יירדו ממך בכל אופן שיהיה בהצלחה, כולנו צריכים את הפסק זמן הזה מהחיים, אני מרגישה ככה כבר שבועיים וחצי, והדירה שלי נראית חרא (סליחה על הביטוי) משתדלת להחזיק חזק ולתת לזה לעבור.

haych

New member
ת-ת-ע-ל-מ-י-!

גם ככה סביר להניח שכל מה שתגידי לא יעזור. עלי גם הפיצו שמועות: הישנה היא שאני יוצאת עם אחד הבודקים (דרוזי) והשניה (שעדיין מדברים עליה...) היא שאני יוצאת עם מאבטח. וכל זה למה? כי אנשים מפגרים ולא מבינים את ההשלכות של מה שהם אומרים! הדרוזי ואני מסתדרים ממש טוב, יום אחד בודק ראה אותנו ביחד ואמר לר"א (שכבר עזבה) "בואי נפיץ שמועה שהם ביחד!" מאוד בוגר... אז הוא אמר את זה לכמה אנשים, ומשם זה התפשט... המקרה השני זה סתם ידיד מאוד טוב שלי. לאנשים קשה לקבל יחסים אפלטונים. אנשים ניזונים מרכילות. בהתחלה ניסיתי להגיד שזה ממש לא נכון ומה פתאום ונראה לכם באמת?!? אבל אם יגלו שזה לא נכון, מה יהיה מעניין? על מה ידברו? אז לא מאמינים. ואת מתעלמת מהם, עד שנמאס להם ומפיצים שמועה חדשה על מישהו אחר. כל פעם מדהימות אותי מחדש השמועות שאנשים ממציאים! מספיק שמישהו יגיד משהו בצחוק בשביל שיהיה אחד שלא יבין שהוא צחק וירוץ לספר... וכמובן שכמו כל סיפור שעובר מפה לאוזן-הוא מתעוות בדרך ויוצאים דברים מופרכים... אם את יודעת מי המקור של השמועות, פשוט תדברי איתו ותסבירי לו למה זה גורם, לא תמיד הם מבינים את ההשלכות... את תוהה מתי היה להם זמן להשתעמם? בבית קברות יותר מעניין מהתקופה הזאת אצלכם! תחזיקי מעמד, ואל תזניחי את החבר :)

למעלה