שמועות על DVD חדש

L A D Y B U G 2

New member
שמועות על DVD חדש

תחליטו בעצמכם עם זה אמיתי או לא........(אם יהיה משהו חדש אני יספר כמובן) את העבודה הזאת עשה אחד המעריצים (נראה לי) בתחרות שהייתה....באתר הרישמי אומרים שזה מזויף וזה לא ה-DVD שאמור לצאת וזה רק עבודה של מעריץ לתחרות..... אולי זה לא ה-DVD אבל מה שאני יודעת זה שצריך לצאת אחד.

L A D Y B U G 2

New member
ונצל"ש------

כנראה שלשיר החדש קוראים EASY TIGHR. הסטליסט

yeross

New member
זיוף

זה 100% לא הדיסק הרשמי שאמור לצאת וזה בעצם שום דיסק. כמו שליידיבאג אמרה, זה עבודה של אחד המשתתפים בתחרות artwork שהאתר museandamuse עשה. http://mapage.noos.fr/museandamuse3/tributecompetition.html תרדו קצת בעמוד ותראו את התמונות של הדיוידי\דיסק. ולגבי השיר "איזי טייגר", אני יודע שבהופעה בארלס קורט נגנו את DES ו CRYING SHAME, אלו לא שמות רשמיים, אז מי שעיצב את העטיפה החליט עצמאית לקרוא לאחד מהם בשם הזה... בהופעה הזאת נגנו גם איזה ריף משיר של להקה אחרת שנקרא dracula mountain, ובגלל שהם נגנו אותו גם באחת ההופעות האחרונות בארה"ב, הפיצו שמועות שהוא ייצא באלבום בתור שיר שלם. זה כנראה לא נכון, והם סתם השתעשעו, סביר להניח שזה לא ייצא בדיסק החדש.

tony16 yy y

New member
למה?

למה? למה? למה? למה? אתם לא מקבלים את העובדה שהשתנתי!!! אתם לא מבינים שחזרתי בתשובה?? עזבתי את עולם הפופ האכזרי ועברתי למיוז!!

L A D Y B U G 2

New member
צודק, זה באמת זיוף

זאת עבודה של אחד המעריצים (עבודה די טובה לדעתי). אבל אני יודעת שאמור לצאת DVD חדש של הלהקה וכמובן שהוא יכלול גם את ארלס קורט. בנוגע ל"איזי טייגר" (
)---זה שיר חדש שהם ניגנו בהופעה האחרונה בNorth Carolina State University (כנראה זה pee candle---אני לא יצפה ממיוז לרשום את השם הזה לשיר[אפילו אם זה לא שם רישמי]). ובקשר ל-dracula mountain---מיוז כנראה התאהבו בריף הזה וניגנו אותו כבר מגלסנבורי 2004 (וגם בארלס קורט כמו שהזכרת) אבל גם אני לא חושבת שהוא יופיע באלבום החדש.

למעלה