שמועות על הרוק

אילן די

New member
שמועות על הרוק

לאחר ההצלחה האדירה של הסרט סקורפיון קינג, מקורבים לדוויין ג´ונסון (הרוק) אומרים שהוא שוקל פרישה מהיאבקות לטובת משחק נטו. הרוק נתפס ככוכב סרטי האקשן החדש של העשור הנוכחי ובכך הוא המחליף של שוורצנגר וסטאלון. זה יהיה טעות מבחינתו להישאר ב- WWF שמשלמים לו סכומים קטנים יחסית ממה שהוא יכול להרוויח בסרטים אך רמת הסיכון גבוהה בהרבה.

the Rain

New member
כן גם אני קראתי איזה חארטה

הוא צריך להודות לwwf הם בנו לו את הקריירה הוא חייב להם הרבה מאוד האחרי הכול אם לא הwwf הרוק לא היה מופיע בסרטים

אילן די

New member
שמע

הוא גם נתן הרבה. ה- WWF זה גם לא קיבוץ שבו תורמים בגלל אהבת המולדת, זה עסק. והרוק חושב קודם כל על הבריאות שלו. אם הוא יכול להרוויח יותר ולהסתכן פחות - למה לו להישאר ? שיהיה לו בהצלחה.

the Rain

New member
בכול זאות...

אני מתאר שבעתיד התכוונו לתת לו חוזה גדול כמו שעשו עם קורט אנגל

אילן די

New member
הרוק מקבל יותר מאנגל.

הרוק למעשה מקבל יותר מכולם, הוא הסופרסטאר שמרוויח הכי הרבה (אם אני לא טועה - 2.5 מליון לשנה).

אולי.........

אולי מאנגל כן אבל לא יותר מאנדרטייקר אוסטין הוגן ואולי עוד איזה שתיים

ותראו........

גם הוגן עשה הרבה סרטים כמה מוצלחים וכמה לא והוא בכל זאת נשאר בהאבקות גם רוק במוקדם או במאוחר ישאר בהאבקות , יעשה עוד כמה סרטים ויחזור הקריירה שלו כשחקן קולונע לא תהיה משהו כמו שאתם חושבים יש עוד הרבה אנשים ששיחקו בכל מיני סרטים ותוכניות כמו טייקר בראט הארט שון מייקלס אפילו אדג´ ביג שואו מי שלא ידע ואולי כן יודעים שטייקר שיחק בסרט מצליח לשנת 91 שנקרא "סובורבן סיריוס" או משהו כזה וגם שיחק בסידרה "פולטרגייסט"

אילן די

New member
הרוק מקבל יותר מטייקר ואוסטין

לגבי הוגאן, כל הסרטים שעשה הוגאן וכל המתאבקים ביחד, לא עשו עשירית מהכסף שעשה סקורפיון קינג, אז ההשוואה ממש לא במקום. כנ"ל כל המתאבקים האחרים. הסקורפיון קינג דורג ראשון בטבלת המכירות, מה שאף מתאבק לא עשה מעולם. הרוק יכול להפוך לשחקן סרטי פעולה מצליח גם מבלי להיאבק. לגבי הסרט שטייקר שיחק בו, זה סבארבן קומאנדו, שבו שיחק גם הוגאן, ולטייקר היה תפקיד מאד משני, אי אפשר להשוות לרוק בסקורפיון קינג. לגבי השכר - הרוק הוא המתאבק שמקבל שכר משמעותית יותר גבוה מכולם בגלל שוינס יודע שיש לו אופציה במקום ה- WWF. לשאר המתאבקים אין ממש.

אילן......

אילן דווקא ההשוואה שלך היא לא במקום , מה אתה משווה בין התקופה הזאת לתקופה של אז שזה לפני 11 שנה, באותם השנים הסרט היה מצליח כמובן והטכנולוגיה של אז שהיא בעצם לא מפותחת לעומת של היום אבל אז זה היה או או סרט סרט היום הם שווים לתחת היום הטכנולוגיה אחרת עושים סרטים עם יותר אפקטים וכל השטויות האלה וב11 שנים האחרונות הטכנולוגיה התפתחה או אווווווווו , וטייקר לא היה כל כך משני בסרט הרי כל המאבק שם הוגן ניהל נגד טייקר תמיד שהדמיות הראשיות הם הטובים והרעים במקרה הזה זה הוגן וטייקר

lwc4life

New member
אל תהיה ליצן. שוברי קופות היו גם אז

כל הסרטים של הוגאן היו בדיחה (למרות שאני אישית דווקא חשבתי שסובורבן קומנדו היה נחמד) עם תקציב של סרט ישראלי ושאיפות למשוך כמה שיותר מעריצים בני 12 של הוגאן (שלא ממש הצילו את הסרטים מכישלון מביך בקופה). הוא, רודי פייפר וחבריהם הגדירו מחדש את ז´אנר ה-B Movies. לעומת זאת, הסקורפיון קינג לא נתפר בשביל הרוק, אלא הרוק נוצל כדי להכפיל את הרווח מסרט שהיה מרוויח הרבה בכל מקרה. ואכן הרוק הוכיח את ההשקעה ומגיע לו כל הקרדיט. כמו כן, מהופעות אורח בתוכניות טלוויזיה לא עושים קריירה! תראה תוכניות כמו "הנני" (עם פראן דרשר) ותשים לב איך שמים שם כל פעם כל מיני has beens בשביל למשוך עוד כמה מעריצים אדוקים. לפחות ב"נשואים פלוס" הם גם היו צוחקים על העובדה שהם has beens! הוגאן הוא איש עסקים (אפילו יש לו תואר אגב) ותאמין לי שהוא היה נשאר בסרטים אם הוא היה חושב שהוא יראה מזה כסף. לכן הוא העדיף לעבור ל-WCW כשבישוף וטרנר ביקשו ממנו כי שם חיכה לו כסף מובטח בלי לעשות הרבה.

Frostey

New member
כמה טעויות יש לכולכם....

דבר ראשון המתאבק שמרויח הכי הרבה ירקרקים הוא אוסטין,שמרויח 6 מיליון דולר לשנה!
(ועם כל הכבוד להולק הוגן,אוסטין מכר יותר מרצ´נדייזיניג בשנים 97 ו98 יותר משהוגן מכר בכל הקריירה שלו כולל שנות ה-80´) דבר שני DEADMAN INC,שוברי קופות היו כבר קיימים בשנות ה-40´.... ורק בגלל שטייקר והוגן היו שם,לא הופך שום סרט לשובר קופות. אני לא יודע אם אתה יודע את זה או לא,אבל לפי האתר US.IMDB "סנטה עם שרירים" עם הולק הוגן נחשב לסרט הגרוע ביותר בכל הזמנים! ושלישית,בקשר לרוק....מישהו פה זוכר מה קרה לצ´יינה? אתה בחיים לא יורק לבאר שאתה שותה ממנה. אני מקווה שדווין ג´ונסון יצליח בהוליווד,רק שלא ישכח מאיפה הוא בא,ומי עשה אותו!

rshamir

New member
למה "יורק לבאר"?

רוק בסך הכל מחפש להתקדם בקריירה, ואולי גם חיים נוחים יותר. בגלל זה הוא יורק לבאר ממנה שתה? הרי הוא לא מלכלך על ה-WWF או מנסה ךהתנער מהם. זה פשוט מאד, הוא הרוויח מסקורפיון קינג כמעט עשרה מיליון דולר (שכר בסיס ובונוס על פתיחה מוצלחת בקופות), ועבור סקורפיון קינג 2, עשרה מיליון יהיו שכר הבסיס שלו. בכמה חודשי צילומים ומסע יחסי ציבור הוא עושה יותר כסף ממה שהוא עושה בשנתיים (אם לא יותר) בהיאבקות. וכל זאת בלי לסכן את הגוף שלו יותר מדי. אני רק מאחל לו הצלחה, ואם זה אומר שנראה אותו רק שבועיים בשנה ב-WWF או בכלל לא, זה לא מפריע לי. כמו כן, אין שום מקום להשוואה עם צ´יינה. צ´יינה, ברגע שעזבה, התחילה ללכלך על ה-WWF, ורוק לא עושה זאת. צ´יינה אף פעם לא הצליחה ברמה של רוק (הופעת אורח במפגשים מהסוג האישי זה לא אות להצלחה מיוחדת), ותמיד היא הייתה "צ´יינה מה-WWF". רוק הוא היום כבר כוכב בפני עצמו. אם בעבר כאשר הוא התארח בתוכניות אירוח הציגו אותו כ"רוק מה-WWF", היום הוא מוצג כ"כוכב הקולנוע רוק". לפני שנתיים כאשר הוא הנחה את סטרדיי נייט לייב, הכל נע סביב ההיאבקות. כאשר הוא עשה זאת שוב לפני שבועיים, הוא הנחה את התוכנית בזכות עצמו ולא בזכות שום דבר אחר. הוא פשוט מחפש חיים נוחים יותר, כמו כולנו - איך אפשר להגיד שהוא יורק לבאר ממנה הוא שתה?

DDN

New member
אני חושב ש

כשהרוק רק הגיע לWWF, כרוקי מאיוויה, בראיון עם ג´ים רוס הוא סיפר שתמיד רצה להיות מתאבק. לדעתי הוא לא יפרוש. אני דווקא מאוד יהיה מבסוט, אם הוא יתמקד בקריירת הסרטים שלו, ויופיע בWWF פעם ב. . .. תחשבו על זה - הוא מופיע (בהפסקות בין סרטים), והיות שהוא כ"כ גדול ומפורסם, אז יש לו תמיד אימפקט גדול יותר, סטייל רודי פייפר, סטייל אולטימייט וורייר וכל מי שנראו יותר כ"כוכבים אורחים" בהיאבקות בזמן האחרון. לדעתי זה יכול להיות מגניב. נכון שאומרים שהוא שוקל פרישה, לדעתי הוא יתגעגע לWWF, ויופיע בהמון הופעות אורח. חוצמזה, איפה עוד יתנו לו חופש מיקרופון כמו בWWF?

אתם תראו........

שרוק יעשה עוד איזה שתי ויחזור ל WWF ...... אגב אני קראתי את הראיון שלו במעריב לנוער (בשער תצלום של הרוק מהסרט ויש ראיון שלו) ושם הוא אמר שהוא אוהב יותר את הקהל החי ושהוא לא יוותר על התענוג לשחק בפני קהל חי (לא אמרתי בדיוק באותם מילים אבל זה קרוב מאוד) , רוק תמיד ישאר דה רוק מה- WWF ולא משנה מה שמו האמיתי הוא נשאר דה רוק לכל החיים שלו כמו כן גם צ´ינה תמיד תשאר כצ´ינה מה-WWF כמו גם ג´סי דה באדי ונטורה תמיד ישאר כג´סי דה באדי ונטורה מה-WWF גם אנדרה דה ג´יינט ששיחק ב"נסיכה הקסומה" נראה לי, תמיד ישאר אנדרה דה ג´יינט של ה-WWF , כך שרוק לא יברח לשום מקום מזה שהוא כוכב ה WWF עם הוא ירצה או לא, גם בראיון הזה ממעריב לנוער כל הזמן כתבו הרוק מה -WWF

R a v e n

New member
חחחחה:)

אני לא בן39 סתם כתבתי פרטים של RAVEN תאריך לידה ושם אמיתי שלו אני בן 24

אני................

אני לא מאמין שרייבן הוא בן 39 הוא לא נראה ככה בכלל מקסימום בן 32 33 אבל בן 39 ? לא הייתי מאמין הוא אפילו יותר גדול מטייקר

hirshfe

New member
אז לידע כללי

גוני פולו לא השם אמיתי שלו, כי אם עוד אחד מכינויים רבים שהשתמש שמו האמיתי הוא סקוט לוי. וכן הוא יהודי

למעלה