שמועות טריידים

OrEl74

Well-known member
מנהל
שמועות טריידים

אתמול פורסמה ידיעה שמינסוטה ודטרויט דנות בהחלפת רכזים כשרג'י ג'קסון יעשה את הדרך למינסוטה וריקי רוביו יעשה את הדרך ההפוכה.
http://clutchpoints.com/report-wolv...or-potential-reggie-jackson-ricky-rubio-swap/
לא ברור כמה אמת יש בזה וסטן ואן גנדי גם מיהר להכחיש את העניין.
ובכל זאת, רק אני חושב שזאת תהיה טעות גדולה מצד מינסוטה?

עוד ידיעה שפורסמה אתמול מערבת את מיאמי ואורלנדו כשדראגיץ' אמור ללכת לדיסני וורלד ו-ווצ'ביץ' אמור לקחת את הכישרון שלו למיאמי.

יש עוד בערך חודש לטרייד דדליין כך שסביר להניח שנראה הרבה שמועות מהסוג הזה עד אז.

rapgamer4ever

New member
אני מסכים איתך שרג'י ג'קסון לא מתאים למינסוטה

יש לנו מספיק שחקנים שאוהבים את הכדור ביד. אנחנו צריכים רכז פליימייקר שמסוגל לקלוע כשהוא פנוי ולעשות הגנה. הזכרתי בעבר את דלבדובה בתור אופציה והייתי שמח להביא אותו במקום רוביו. רג'י ג'קסון אמנם שחקן טוב יותר אבל הוא לא הכי מתאים.
&nbsp
אני לא יודע למה שמיאמי תביא את ווצ'ביץ' במקום דראגיץ'. רק כי הוא זול יותר?
לאורלנדו זה כדאי.

88nothing

Active member
אז הנה הצעה לטרייד שכוללת גם את ג'קסון

http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=gqg8wmv

טרייד מרובע...

שיקאגו, דטרוייט, טורונטו ואטלנטה.

שיקאגו: בלי לוותר על יותר מידי מקבלים את רג'י ג'קסון. מוסיף קליעה ויכולת סקורינג לרו האחורי שלהם.

דטרוייט: משנים DNA והופכים ליות קבוצת הגנה טובה מאוד. ג'וזף שומרי טוב בהרבה מג'קסון, מילספ מהאריס ודמרה קרול מכולם.
משהו יהמר על מדחק שבו דרמונד את מילספ לא ישלטו אבסולוטית מתחת לסלים?
פורטיס צעיר על חוזה רוקי נוח מאוד.

אטלנטה: במקום לתת למילפ חוזה מקסימים בקיץ, מביאים שחקן צעיר וטוב על חוזה נוח מאוד לשחקן ברמתו+ מחליף לדוויט בסכום סביר וחוזה לא מעיק.

טורונטו: גיבסון יושב להם בול ובנוסף מקבלים בחירת סיבוב 1 של שיקאגו.

rapgamer4ever

New member
מעניין

שיקאגו לדעתי הם לא צריכים לוותר על בחירות סיבוב ראשון אבל כפי שאני מבין את הגישה שלהם סיכוי טוב שהם יסכימו. הבולס רוצים לנצח עכשיו ורג'י ג'קסון יעזור להם במידה מסוימת. ממש לא best fit אבל סך הכל הם יהיו יותר מסוכנים.
&nbsp
דטרויט: אפשרי בהחלט ותלוי בשאלה האם הם מעוניינים לשלם חוזה רב-שנתי למילסאפ בגיל 32. במידה והתשובה חיובית הם צריכים ללכת על זה.
&nbsp
אטלנטה: תמורה לא רעה למילסאפ.
&nbsp
טורונטו: טאג' גיבסון שחקן טוב אבל חוזה נגמר. אני לא בטוח כמה הוא משפר אותם כי ג'וזף וקארול הם שני שחקני רוטציה. יחד עם בחירת סיבוב ראשון הם מקבלים נכסים יותר טובים ממה שהם נותנים אז זה גם שיקול שעשוי לשכנע אותם להסכים.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
בלי לוותר על יותר מידי?

קבוצה שחיה על 2 וחצי גבוהים לא יכולה להרשות לעצמה לותר עליהם, וכאילו שגארדים זה נה שחסר להם
&nbsp
בקיצור, כנציג הבולס אני מתנגד!

rapgamer4ever

New member
למה 2 וחצי גבוהים?

לופז, גיבסון, מירוטיץ', פורטיס, פליסיו.
5 גבוהים ששווים מקום ברוטציה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פורטיס ופלסיו לא מקבלים קרדיט

ו בעיניי כרגע הם לא רלוונטיים (פורטיס הוא החצי אגב)
מירוטיץ' אולי גבוה אבל הוא לא משחק ככזה וגם הוא לא נכנס למשוואה הזאת.
&nbsp
נשארנו עם לופז וגיבסון שעושים יופי של עבודה אבל מאחוריהם אין יותר מידי שיאפשר לעשות טרייד על אחד מהם.
&nbsp
&nbsp

Cade Foster

New member
רעיון יפה

אבל בגרמנית קוראים לזה zu knapp (קרוב/צמוד מידי). יש פה 4 קבוצות שאף אחת לא יותר מידי מורווחת או יותר מידי מופסדת ובמקרים כאלה נדיר שכל הארבעה מסכימות סתם כדי לנסות ולראות מה קורה.
&nbsp
אם אני במקום הGM הרלוונטים:
דטרויט מסכימה
שיקגו תסכים אם היא תצליח לשלב בטרייד את רונדו/MCW במקום פורטיס/גיבסון
אטלנטה אומרת לא אלא אם כן היא מקבלת בחירת סיבוב ראשון עתידית מקבוצת סף פלייאוף (כלומר לא טורונטו). טוביאס האריס סך הכל שחקן די אוברייטד שלא באמת יכול להביא אותם לרמה של פלייאוף.
טורונטו אומרת לא. הם בשלב שהם צריכים להיות הכי טובים שהם יכולים והטרייד הזה מחליש אותם. לא רואה איך בחירת אמצע סיבוב ראשון משנה פה את הכף - קבוצה שרוצה להגיע רחוק בפלייאוף היא לא סיטואציה אידיאלית לרוקי, בטח אחד שככל הנראה לא יהיה מהפרוספקטים הגדולים בדראפט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז בקשר לטרייד על רוביו...

הלילה הוא לא שיחק ודאן פתח בחמישיה.
10 נק' 8 ריב' ו-9 אס' זאת התפוקה של הרוקי והגיע הזמן שהוא יקבל קצת יותר דקות וקרדיט כי אם הם רוצים תחליף לרוביו אז הוא נמצא אצלם על הספסל.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
שמועות בולס

לפי הדיווחים הבולס מחפשים קונה לרונדו כשהם מוגנים גם לזרוק את מירוטיץ' לעסקה כדי להגדיל את האטרקטיביות של העניין.
&nbsp
עוד בנושא הבולס, espn טוענים שבמידה וכריס בוש יקבל אישור לשחק בעונה הבאה, בשיקגו מתכוונים לדחוף את היד לכיס ולהציע לו חוזה.
הם לא קצת פספסו את העניין של וויד ובוש באיזה 7 עונות?

למעלה