שמועות טיפשיות!

רחלי!

New member
שמועות טיפשיות!

כמו שאתם אולי יודעים, אני קראתי את הארי פוטר 4 (ובעצם גם את שאר הספרים) רק בגרסה העברית, ואחר כך התעניינתי לגבי איך קוראים לדברים בגרסה האנגלית. אז למרות שסופר-נזהרתי, שמעתי כמה דברים קטנים, אבל ברוך השם לא משהו משמעותי. היו לעומת זאת, דברים ששמעתי שהיו מגוחכים לגמרים: 1. מגלים במה עבדו ההורים של הארי. 2. נדע למה סנייפ לא יכול להיות מורה להתגוננות מפני כוחות האופל, למרות שהוא כל כך רוצה. 3. דמבלדור הוא ערפד! (?) 4. פטוניה תחרים להארי ת`שרביט. 5. לבלונדינית שעל העטיפה (פלר דלאקור, מן הסתם) קוראים קייט. 6. נגלה משהו חשוב על אחד הסבים של הארי 7. לריטה סקיטר (ידעתי שהיא קיימת, לא ידעתי עליה כלום, היתי בטוחה שהיא תלמידה בהוגוורטס) יהיה משהו עם רון, כנראה סיפור אהבה (???) 8. בסוף הספר וולדמורט משתלט על העולם, כובש את הוגוורטס והופך אותו לאקדמיה לתורות האופל, ונהיה שליט עצום על כל העולם! (לא כל כך האמנתי לזה…) אקיצר, אני בטוחה שאני אמצא עוד אם אני אחשוב, אבל נראה לי שהבנתם ת`קטע…

SKABERS

New member
חכי שתשמעי מה אני שמעתי!!!!

1. הארי חבר של צ`ו צ`אנג 2. הם שוכבים (עושים את הדונגה דונגה) 3. הרמיוני חברה של מאלפוי 4. רון מקנא בהם עכשיו ואמרו לי שזה בטוח נכון!!!!!! לפחות מה שכתבה הילדה בהודעה המקורים עוד איכשהו הגיוני@!!!!! אבל מה שאמרו לי ממש לא!!!!!!

LuNaTiC

New member
פליייז

אבל מה, אני אוהבת את דראקו!!!! אני אוהבת אותו!!! -ענבל- i want u bad bad bad bad bad!!!!

זה לא יקרה!!!

תקשיבו כולם!!! זה לא יקרה!!! מה שכתוב בשמועות, זה מה שהיה כתוב באתר הרשמי הישראלי של הארי פוטר בשמועות, אבל לא לספר החמישי אלא לרביעי ובגלל שזה לא קרה זה גם לא יקרה וכמו שאמרתי קודם אין לזה כל בסיס.....

Dracu

New member
שלוש ושמונה כבר נותנים רעיונות ל

סדרה שונה לגמרי....

MadonnaFan

New member
אני לא מבינה...

את הקטע של השמועות. זה סתם המצאות של כל מיני אנשים, הרי רק ג`ק``ר יודעת מה הולך לקרות. מעין נ.ב אם פטוניה רק תעיז לבחרים להארי את השרביט, אני אהפוך אותה לדוב נמלים!!! נ.ב.נ אם כי זה לא יהיה שינוי כ``כ גדול... אז אולי לתולעת?

למעלה