שמועות ושמועות

Psyduck!

New member
שמועות ושמועות

קראתי את כל מה שכתבתם על הסרט של הבריאה של מיוטו ואני בכלל קראתי שאמא של ג`סי חיפשה את מיו ואז הייתה מפולת ומיו הציל אותה ועכשיו היא לורלי מהאלית פור וגם קראתי שאבא של ג`סי הלך לחפש פוקמון והייתה מפולת סלעים והפוקמון הציל אותו וכיום הוא ברונו מהאלית פור (השמועה הזאת לא נראת לי ממש) וגם שמעתי שלאש תיהיה הזדמנות להחזיר למיסטי את האופניים אבל היא תגיד לו שהיא לא רוצה להפריד בין טוגפי לפיאצו.. טוב שיהיה..

pokegirl

New member
השמועות האלה...

ה``שמועה`` עם אמא של ג`סי היא לא שמועה!!! יש אות הפרק ההוא בדיסק של צוות רוקט!!! אני, אישית, בחיים לא שמעתי, ז``א קראתי, על משהו עם אבא של ג`סי... הוא לא מוזכר בשום מקום...

MR. Wizard

New member
ובכן ...

בקשר לשמועה עם אימא של ג`סי זה בהחלט נכון. www.isramon.com עוד מעט אני מתחיל לעבוד באתר הזה, בבקשה תיכנסו, יש שם פינה שהוקדשה כולה לשמועות, אל תפספסו !!

rocket

New member
ג`יאובני....

אני דווקא די נוטה לחשוב שג`יאובני הוא אבא של ג`סי... באופן כללי כל השמועות על אש ומיסטי...לא יודעת מצידי שיהיו ביחד לא אכפת לי... השמועה שהכי מעניינת אותי היא לגבי היחסים בין ג`סי וג`יימס...יש שמועות מעניינות על העונות החדשות:0)... נחכה ונראה! ROCKETSHIPPERS FOREVER!

mr. man

New member
שמועות....

אני מעדיף שלא להאמין לכלום עד שאני רואה את זה מול העיניים שלי על המסך של הטלוויזיה. אני בכלל מעדיף שלא לדעת מה יקרה בהמשך, ומעדיף לחכות עד שיגיעו הפרקים החדשים, אבל קצת קשה כי כל הזמן כותבים פה הודעות על מה שהולך לקרות בפרקים הבאים. סרט שלישי, רביעי... למי אכפת? בשבילי יש רק סרט אחד. אם אתם כל כך רוצים לדעת מה הולך לקרות, לכו תלמדו יפנית ותעברו ליפן, שם הכל בא קודם.

pokegirl

New member
יש הוכחות...

ל``שמועה`` עם אמא של ג`סי, מייאמוטו... ב-CD drama והנה אפילו תמונה שלה... ובקשר לשמועה עם ברונו- אני לא רואה שום דמיון בינו לבין ג`סי

Pikachuit!

New member
רק כמה דברים קטנים

1. מי זה ברונו 2. מי זו לורלי 3. מה זה האלית פור ?!?!? 4. השמועה הזאת שאש יחזיר למיסטי את האופניים וכו` .. היא בהחלט שמועה .. אבל מי יודע .. אולי היא באמת תתקיים .. ולפרט על השמועה הזאת קצת יותר : אש יקבל תלוש לאופניים וייתן אותו למיסטי, אבל בגלל הרגשות שלה כלפיו ( :))) ) היא תמציא תירוץ שהיא לא רוצה להפריד בין טוגפי ופיקצ`ו.

למעלה