שמועה ששמעתי...

QAF Fan Block

New member
שמועה ששמעתי...

שלום לכולם! מישהו מהבסיס שלי אמר לי משהו בקשר להגבלת שני הנוסעים המקוללת הזו. בכל מקרה, הוא אמר שההגבלה תופסת עד סיום תקופת הנהג החדש. לפי מה שאני זוכרת זה עד גיל 21 האם יש אמת בדבר?

aviGODFATHER

New member
נכון...

לנהגים עד גיל 21 יש את ההגבלה הזאת (אלא אם כן יושב לידם מלווה), ולמי שעבר את הגיל אין את ההגבלה. לא ברור עדיין אם החובה הזאת חלה גם על אנשים שהם כבר לא נהגים חדשים אבל צעירים מ-21. ידברו על הנושא הזה בנובמבר...

almogas

New member
תשובה

ההגבלה נגמרת בגיל 21.. בלי קשר אם אתה נהג חדש או לא.. ותקופת הנהג חדש היא שנתיים מיום ההוצאה של הרשיון

מה שסיפרו לי...

השבוע היה אצלי מישהו מאור ירוק,הוא הסביר לי על חלק מהחוקים החדשים ובניהם החוק הזה... הוא באמת אמר לי שההגבלה של 2 נוסעים חלה על נהגים חדשים... אני בת 18..הוא הסביר לי שכשאני אהיה בת 20 (אימל'ה!) ההגבלה הזאת כבר לא תחול עלי ושאני הרווחתי שנה מההגבלה... זה לא כל כך בטוח...אני חושבת שבתור אדם שבא להסביר מטעם אור ירוק אין לו שום כוונה להכשיל אותי...להיפך..הוא רוצה שאני אנהג לפי כל החוקים...אז אני משערת (יותר נכון מקווה ומתפללת!) שמה שהוא אמר נכון... בכל זאת אני אשאל את המורה שלי ליתר ביטחון...

almogas

New member
החוק אומר עד 21 יש תהגבלה

אן זה ככה אז אני הרווחתי שנתיים..

adidas88

New member
זה לא משנה

המורה שלך לא יודע. שאלנו טסטרים שאלנו עורכי דין ושאלנו שוטרים-לכולם תשובות שונות. כל עוד התשובה לא באה באופן רשמי את לא יכולה להסתמך על כך.

למעלה