שמועה שמענו

שמועה שמענו

היגעו לאוזנינו תלונות רבות על שאין אנו מזמינם אותכם לניו יורק (אפשר לחשוב שניו יורק שייכת לאבאשלי) אז הנה אנו עושים הגדלה של כרטיס טיסה לימים נוראים כולל סיור בהדרכתו של דער משכיל ארוחות ממטבחו של בן הרב יעוץ אישי ע"י יוני הידוע אם אתה בחור נשלח אותך לצייד עם אפי ואם את בחורה אז נתן לו לצוד אותך בידור ע"י מייק וצחוקים ע"י noy ההרשמה החלה תאריך אחרון להרשמה September 16 אל תחמיצו הזדמנות זו

almog4

New member
ועוד על ההגרלה../images/Emo160.gif-../images/Emo77.gif

לקראת ההגרלה הגדולה אנו מביאים לציבור כמה אתרים רלוונטיים לצורך התנסות אינטלקטואלית בחוויה א) "הגרלת גן החיות". סיפור קצר מאת קורט שוויטרס.
ב) אתר "הכספת". אתה מתקשר, ארז טל מתעשר.
ג) "הפרק היומי". (לא דתי, לא דתי). פרק אקראי מהסיפרות המודרנית, שיישלח לאי-מייל שלכם אחת ליום - לפי תחום שתבחרו. אין שליטה על הפרק, ... (שזה בעצם גם סוג של הגרלה...) גלישה נעימה ושבוע של הגרלות מוצלחות
דני

ומה אתה יעשה בניו-יורק?

מבטיח סיור בשכונות הדוסים בניו-יורק - נוסח מאה שערים זה מדבר אליך? ארוחת צהריים עם געפילטע פיש-צ'ולאנט-פטעטע קיגעל

האמת? כבר אבדתי התקווה

ליתן סיורים לאחינו היוצאים מארץ הקודש אף אחד לא רוצה ניו-יורק לא יודע למה אז אם אתם לא באו אלי, אני יבוא לכם,

הייתי אמורה לנסוע לניו יורק דוקא...

אבל החתונה של אחי שיבשה את התוכניות...

בן הרב

New member
שוב הדתיים האלה

מה הוא לא יכל לחכות קצת או להיפך את לא יכולה לבוא עכשיו והרי מחכים אנו לך בידיים פרושות

מחופש

New member
נרשמתי

קבלו אותי אני גם אוכל להיות החזן ולעזור בצחוקים אעשה כל מאמץ ואפילו באוכל אני אלוף כי אני יכול להכין חביתות

מחופש

חזנים יש לנו ב"ה , את בן הרב - חזן נפלא אחראי על צחוקים, ב"ה יש לנו את יוני ויינגרטן (?) אבל מחופשים עדיין אין לנו בארה"ב , סתםם אל תעשה לי לינץ אתה תמיד וולקום אצלינו

אני רוצה!

אפשר להשתמש בפרוטקציה כדי לקבל כרטיס? כמו כן, מוכנה לנהל משא ומתן די הוגן לשם כך, ואם זה לא ילך, מוכנה גם לגלות סודות על חברי הצוות

בן הרב

New member
רק להזכירך

כמזכירה לשעבר את עדיין מוחייבת בסודיות אז אנא בלי איומים

אז זהו

ש-זה היה תקף רק בארצות הברית של אמריקה ברגע שחציתי את האוקיינוס אני יכולה להגיד מה שאני רוצה מתי שאני רוצה. חזרנו למשא ומתן, או לא?

למעלה