שמועה חדשה!

tamar112

New member
שמועה חדשה!

ביום שלישי (מחר) בערוץ 2 בשעה 21:30 "קצרים" העונה החדשה (בתקווה שלא יהיו דיווחים על מצבו של שרון..) תהנו!!!

shminia com

New member
נצל"ש-סקר בטיפו

במה אתם מעדיפים לצפות? השמינייה 53.1% 2824 מצביעים ראש גדול 35.4% 1879 מצביעים באף אחת מהן 11.5% 611 מצביעים תודה על ההצבעה

chen010189

New member
פעם חשבתי שזה סקר דפוק

כי תחשבו על זה, כאילו זה לא תכניות שמשודרות בהוט וגם ביס זה תלוי מאוד מה יש לאותו גולש שבא להצביע לסקר בדיוק

בדיוק ../images/Emo185.gif

יש מעטים שצופים בראש גדול דרך חברים/משפחה אחרת כי יש להם הוט בבית,כנ"ל למי שצופה השמינייה ויש לו יס..

Super Chuly

New member
נצל"ש

חבר'ס, אני נוסעת היום לירושלים ולכן אני לא אהיה נוכחת פה במשך היום. אני רק פה כרגע כדי לאחל לכם יום נפלט וכדי לעשות פרסומת סמוייה (אופס) לתוכנית שלי. לכל מי שמתעניין בהארי פוטר (וגם למי שלא ורוצה), היום, בשעה שלוש ברשת א'! יום טוב! ליהי :)

chen010189

New member
איזה מס' זה רשת א'?

אני כל החיים שלי תקועה על גלגל"צ בעצם אני עוד לא סגורה אם אני על גל"צ או גלגל"צ התחנות אצלי במערכת סטריאו קצת משובשות 107.5 שזה בעקרון רדיו חיפה אצלי זה גל"צ ואני מפחדת להעביר פעם הגעתי לאיזה תחנת ערבית ושעה לקח לי לחזור לגלגל"צ

כנסו כולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

רציתם לשמוע את ליהי ברשת א' דרך המחשב
הנה קישור לאתר שלהם אפשר דרך שם לשמוע http://aleph.iba.org.il/ אני לא איהיה פה אני ברופא שיניים
יש מצב שמישהו מקליט לי את זה
בבקשה תקליטו י גם אני אוהב את ה"פ...

Super Chuly

New member
תודה רבה חבר'ה!

בסוף הספקתי לתפוס את האוטובוס בזמן, ככה שהקדמתי לחזור (ואפילו אספיק להשלים את הפרק של היום). תודה רבה על התמיכה, מקווה שמי שהקשיב נהנה (למרות שהיו הרבה פשלות לפני ובזמן התוכנית). ערב נעים! ליהי :)

למעלה