שמועה חדשה...

שמועה חדשה...

לקחתי את זה מפורום אחד והינה ציטוט.. "יש שמועות שאומרות שכריס עומדת לסלק את לואיסנה מהסדרה. דבר ראשון, כריס לא מרוצה מזה שפלי ולו חברים, אך הם ממשיכים בקשר שלהם בכל זאת. היא אמרה להם שהיא לא רוצה רומנים בין השחקנים, ועכשיו הם חייבים לשמור על זה בסוד. ובזמן האחרון היו כמה סצינות שפליפה היה צריך להתנשק עם כמה בנות ולואיסנה התחילה לקנא. היא התחילה להתעצבן ולעשות סקנדלים וניסתה לשכנע את כריס שלא תשדר את הקטעים האלה ולכריס לא הייתה ברירה. בכל מקרה, לכריס מתחיל להימאס והיא רוצה להעיף את לואיסנה מהסט." אני אישית לא מאמינה אבל תגיבו....

omer wild

New member
פחחחח...איזה שטויות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה ממש לא הגיוני...דבר ראשון פלי ולו אמרו כבר מאה פעם שהם לא חברים ואין בינהם שום רומן ולו אמרה שיהא לא אוהבת את בנים מהסוג של פלי
וחוץ מזה גם אם והם היו חברים,לו ממש לא הייתה עומדת מהצד ומקנאה,ועוד אומרת לא לשדר את הסצנות האלו
וגם כריס פתאום לא תעיף את לו מהסט כי היא כמעט הדמות המרכזית
הכל שטויות...

גם אני מסכימה איתכם

במאה ועשרים אחוז אפילו!!!!!!!!! זאת באמת שומועה דפוקה אבל רק רשמתי את מה ששמעתי...

פבליטה

New member
איזה שטויות.......

כריס החיים לא תעיף אותה, אני לא אומרת את זה בגל שאני מתה על לואיסנה אלא בגלל שעל בטוח ייש להם חוזה, לואיסנה היא כבר חלק מהלהקה, היא רבע מארבעת השחקנים הראשיים של הסדרה, מה היא תעשה עם הדמות של מיה????? והיא לא תעיף אותה בגלל כזו שטות

למעלה