שמועה הגיעה לאוזניי....

ShortY

New member
שמועה הגיעה לאוזניי....

שלילדונת מקסימה בכינוי "שורטי הקטנה" יש יומולדת ביום שלישי הקרוב. אז מכיוון שלצערי אני לא אוכל לשלוח הודעה ביום עצמו, כי אני אהיה בחזרות ממחר ועד יום רביעי, החלטתי כבר היום לאחל לך יקירתי המון מזל טוב, ורק בריאות, ואושר {וגם עושר לא מזיק, אה?} והכי הכי חשוב את מילת הקסם... אהבה. חמודה, מי יתן וה' יברך אותך בכל טוב. תודה על כל האהבה שאת מעניקה לי וליצירה שלי, ואני שולחת לך ים של אהבה בחזרה. נשיקות, הילה.

וואי ממש ממש תודה הילה !!

לא חשבתי שתהיי כ"כ זריזה:) שורטי מגיע לך.. ואני יודעת כמה זה היה חשוב לך...

יאאאאאאאאאא הילההההה!!

תודההה!!!!! וואי זאת המתנה הכי טובה שיכולתי לקבללל ביומולדתת שלייי... את לא מבינה איזה מאושרת עשית אותי עכשיוווו איןןן לך מושגגג פשוטטטט!!! ואיימיייייייי??!?!? אני כ"כ חייבת לךךךך... יאוווו תודה ענקיייתתת גם לךךךך החיוך לא יורד לי מהפנים פשוטט =]]]]]]]]]]]]]]]]]]

ושגם לא יירד אפעם...

תהני ביומלדת שלך כמו שאפעם לא תכננת.. ובקשר לשרשור - אני פותחת לך !@#$%^&

כנ"ל ..

סהרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
תהני ביומולדת הזה כמו שבחיים לא נהנית .. :) ותעריכי.. לקח לי שעה רק לכתוב את ההודעה הזאת ! ;)

פילפילוניייי שליי!!

תודהה גמלךךך... צדקת בברכה שרשמת לי שאני צ'כה לנצל תיום הזה כי זה היום שאני רואה כמה אני חשובה לאנשים.... וזה כ"כ כיף!!! (למרות שזה עדיין לא היום...XD) אוהבת אותך כ"כ!

תודה תודה תודה תודהההההההההההה!!!

יאווו איימי אם רק היית יודעת מה עשית בשבילי עכשיווו... בעצם זה שיש לי חברה כמוך עשית הרבה אם אפשר לקרוא לך חברה את כמו אחות תאומה שלי! אני כל הזמן רק חושבת על איך להחזיר לך על הכללל ואין פשוט אין אנלא מוצאת אבל אל תדאגי זה עוד יגיע לך בהפתעה כמו שאת עשית לי... אז שוב תודההה על הכלל!!!

SharoN2772

New member
ייאייי שורטי הקטנה איזה כייף ((=

עוד יומיים יומולדת , חכי חכי כמה הודעות תקבלי ב12 בלילה
ואיימי , אל תדאגי , הבטחתי לך משהו , אני יקיים ...

חחחחח אני צ'כה למחוק עכשיו את כל ההודעות שיש

לי בפלאאא... חחח רק שאנלא ישכחXD ואיימי מה את מאיימת פה על אנשים שלא יפתחו שרשור??? חחח אל תדאגי את היחידה שתפתחי!!

SharoN2772

New member
מאיימת ? תבואי לשדרות ותראי מזה איומים חחחחחח

חחחחח , תראי מזה איומים אמיתיים
חחחח סתם סתם
אל תדאגי יש לי מלא חבר'ה שאני מכירה משדרות , אחלה חבר'ה , אבל עד לאיומים D; אללה איסטר את לא רוצה להתעסק פה עם אנשים ... לילה טוב בנות , מחר יום חדש [= מקווה שיהיה יותר טוב
נ.ב. ידיד שלי הקליט שיר , כולכן מוזמנות להוריד ולשמוע , |מומלץ| ביותר ! שיר באמת יפה
http://www.upfree.net/953286

הלוו מי שמתעסק עם איימי צריך קודם לעבור אותי!

חחחחחXD ובקשר לשיר אנלא כ"כ מתחברת לסגנון אבל אי אפשר שלא להתאהב במילים והקול המדהים שיש לזמר הזה כדאי מאוד לשמוע!
שיהיה לכם בוקר טוב =] ואחלה יום

SharoN2772

New member
טוב טוב עד לטריפולטאית XD אני איתה לא מתעסקת

שורטי הקטטטנה , נשמה עיניים , נכון ב30 המפגש שלנו ? אז בקיצור באות 2 ערסיות , ועוד 2 פריקיות , אה כן , כמעט שכחתי , גם אני באה
סתם סתם , ברור שאני באה [= איימי יש פריקיות , תבואי XD יום טוב לכולן

חחח אהה דרך אגב איימי טריפולטאית שלמהXD

תגידי איך שכחתתת ת'צמךך אפשר להביןן?. שלא תשכחיי את עצמך גם ב30 תגידי לחברות שלך לבוא ואת תישארי בביתXD חחח ואיימי לא מעניין אותי את גם באה אם כולם שם יהיו ערסים!! חח

SharoN2772

New member
חחחחחח XD אולי באמת אני ישכח ת'צמי ? ../images/Emo8.gif

סתםם סתםםםםם חחחח נראלך ? אני לא מוותרת ! ואל תדאגי , עד ל 30 לחודש הכל מתוכנן , אני יעשה ....... [ הפתעה ] , ואני יעשה עגיל בגבה ! את עוד תראי , בע"""""""""ה !!!!!!!!!!!! הלואי הלואי הלואי , ואם לא ? אני לא יהיה שמחה בחיים
איימי איתך אני בכלל לא מתעסקת XD חוץ מזה שאני מרוקאית - תמניה והעצבים , הקללות , והכל בא לי טבעי לגמרי ....

יאווו איך אני שונאתת שאומרים לי הפתעההה

כמווו יוסייייי!! הוא אפילו לא אומר מתי ההפתעהה... ואם אני רואה אותך עם עגיל בגבה ב30 אז אני לוקחת אוטובוס ישר חזרה לאור יהודה!!! חחחח סתם סתם זה ברור שאנלא יעשה את זה אבל אני יכולה לעשות דברים אחרים (אחמ אחמ...)

ג ב ש ו ש

New member
היי הילה,טוב לראות אותך../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

חח איזו מדהימה שנכנסת לברך אותה...זה באמת חשוב לה

SharoN2772

New member
בוווול ב00:00 , כאפרוני אני XD אז שורטי הקטנה

סהרוני נשמה שלי את
(= אמנם אני לא מכירה אותך הרבה זמן , אבל בזמן קצר הכרתי הרבה ממך . את מלאך , כל כך חשוב לך החברה שמסביבך , את עוזרת , מייעצת , מקשיבה - הכל , פשוט * נ ש מ ה – ט ה ו ר ה * . אז רציתי לאחל לאחת שאני אוהבת הכי בעולם לאחת שבשבילי תמיד שם . לאחת הכי נפלאה מכולם , לאחת שמגיע לה את כל העולם . לאחת יחידה ומיוחדת, ששייכת למין זן נכחד : זן אדיב , טוב לב , זן אוהב ומתחשב . לאחת הזאת , מהזן האוהב , מגיע מזל טוב מכל הלב . לאחת הזאת , המיוחדת והיחידה , מגיע את כל האהבה שהיא יכולה להכיל . אז לאחת המיוחדת שלי, שחיי בלעדיה לא חיים, רציתי להגיד תודה מכל הלב . רציתי לתת את כל האהבה שתסכימי לקבל , בצירוף ברכות מהלב . זהו את בת 15 , ורק עכשיו ! , אני מסכימה לך לחוש יותר גדולה ממני XD מקווה שהזמן ירוץ כבר ל30 , לראות אותך שוב ,  ו . . . איך לא , להפתיע אותך ולעשות לך את כל הטוב שבעולם , מה שתרצי יתגשם , ושתדעי שאני תמיד פה לצידך , בדרכך . ' שאור ושמחה ילוו אותך ויאירו את פנייך ומלאכים ישמרוך בכל דרכיך ! , שתצליח להגשים את כל חלומותייך ותזכור בחיוך שאנו אוהבים אותך ל נ צ ח . ' אז נשמה של שרון , תדעי שאני ילך איתך לכל דרך שתרצי , אני פה תמיד בשבילך כמו שאת שם בשבילי , אוהבת אותך הכי הכי הכי שבעולם
שרוני שלך [=

שרוווווווניייי!!!=]]]]

את לא מבינה פשוט כמה אני מאושרת שהכרתי אותך ! זה מדהים איך בזמן כ"כ קצר הצלחתי להקשר לבנאדם זה סימן שאת באמת משו מיוחד! אז תודה לך... תודה על הכללל!!
נ.ב לא סיכמנו שאני נשמה של הילה?XD חחחח סתם אוהבת אותך הכיייי הכיייייי בייקוםםם3333>

SharoN2772

New member
את מלאך ולמלאכים יש מעל הראש הילה ,

ז"א שאת נשמה של הילה XD נשמאמי , את בעצמך משהו מיוחד , את נשמה [= בוקר טוב יפה שלי , אני עפה לבצפר \= יום טוב לכווווולם

חחח שיהיה לך בוקר מעולההה!=]

יש לך מזל שלא קמת מאוחר בגלל שאתמול דיברנו! חחח היה לי נורא נורא כיף לדבר איתך ת'חצי שעה הראשונות שלי כהיותי בת XD15 חחח אז י'קטנה?! אוהבת אותךךך! שיהיה יומטובב

למעלה