שמועה או עובדה?!

אמבר 13

New member
שמועה או עובדה?!

משהו בפורומים של טרייב וורלד קבע במאה אחוז שלא נראה יותר דווין כבריי בסדרה השבט! והנה הציטוט וההסבר מדוע לא נראה יותר את דווין כבריי! מה שגורם לי להיות מה זה אבל מה זה עצובה ואני מקווה שזה לא נכון! Look... apparently Dwayne Cameron isn´t returning to the role of BRAY because he is dissatisfied with the way the writers took the character storywise and that he´s has taken on another role on a different series where he plays a lawyer... so Dwayne Cameron will not be returning as the character of BRAY. Cloud 9 can do 2 things with the BRAY role: (1) leave him as a mystery as to what happened to him at the end of series 3 or (2) re-cast the role with a good actor that can portray the character... they can work it in the storyline that BRAY´s face was altered by the TECHNOS to explain the change. So, people... you will never see Mr. Cameron return to the role any time soon because his goals now are other characters and movie roles in the next 3 years... the writers at Cloud 9 knew this... so they wrote him out of the role and left it a mystery as to what happened to BRAY. The writers can still bring BRAY back but not with Dwayne Cameron playing the part. So, seeing Dwayne as BRAY in Series 5 or 6 or 7 will never be... אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שלא כך הדבר!

אמבר 13

New member
די אני מתה!- לא רשמתי את זה במקום

נכון! אותה אחת שאמרה את הדברים בקשר ללוק וסלין אישרה את העובדה שדווין לא ישחק בעונה 5 והיא גם אמרה שסלין אהבה את לוק כבר בעונה 3 למי שזוכר! והגרוע מכול הוא שדני חוזרת בעונה 5 אבל הכי גרוע הוא שבריי לא יהיה!!!!!!!!!!!!!!!!!! די אני מתה! אני מה זה עצובה!

faith2

New member
יששששששששששששששששששששש

יש יש יש יש יש יש יש דני חוזרתתתת מתה עליהההההה אמבר עשית לי את היום!!! מתה עליייךךךך!!!!

הכלות

New member
מחדל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה?????? הלם רוח כוכב נופל!!!! זה לא יכול להיות!!!! בריי עושה את הסידרה, יחד עם אמבר וזה ממש לא יכול להיות שהוא לא יחזור ואף אחד אבל אף אחד לא יכול להחליף את דווין בתור בריי, הוא פשוט בריי!!!! זה פשוט מחדל!!!! חייבים לשלוח להם מכתב זועם!!!! ומה הקטעים שלו?? ככה הוא נוטש אותנו???? אנחנו עוד שניה בוכות. ודני???? פיית´ מה עובר עליך?? מה היא חוזרת?? בטח דני היא הסיבה לזה שבריי לא חוזר, הוא פשוט לא מסוגל לראות אותה!!!! ומה אמבר תעשה?? איזה אומללות, רק שלא תהיה עם ג´יי כבר עדיף שתהיה לבד. ומה?? ביבי בריי לא יכיר את אביו המקסים?? זה פשוט לא יכול להיות. וזה שסלין אהבה את לוק זה נכון אבל זה לא אומר כלום, היא גם אהבה הרבה אחרים.... תישאר תישאר דווין כרמון תישאר!!!!

אמבר 13

New member
......................

אין הרבה מה לתרגם- העיניין הוא שהיא רשמה את הסיבות שדווין מופיע בסדרות חדשות ועוד משהו כזה...

THEchosen1

New member
או ש ...

אכן , דווין שלנו משחק בסדרה חדשה - "סטריט ליגל" , וגם לפי דעתי אין ממש מצב שהוא חוזר ... הרבה הודעות בפורומים נרשמים כעובדות כשהם רק דעות , למרות שהוא צודק , ת´כלס עד שהאולפנים לא מאשרים שהוא לא יחזור יותר אי אפשר לדעת .. ולוק וסלין ? אין ביניהם כלום ...

למעלה