שמועה או אמת?

שמועה או אמת?

שלום לכולם.... אם אתם לא עוקבים אחרי הפורום אז נעים מאוד... אני חדשה בפורום אבל לא חדשה בהיכרות שלי עם מאיר (יחסית) את מאיר הכרתי דרך חברים ובעיקר דרך חבר שלי. אחרי מעין שטיפת מוח עם השירים של מאיר (כי אני לא חזקה בכלל באף אחד מתחומי המוסיקה) התחלתי להעריך את השירים ואת האיש. השיר שאני הכי אוהבת הוא "קטע קשה"... השיר הכי אמיתי ומדהים בפשטותו שאדם יכל אי פעם לכתוב. הסיבה כרגע שנכנסתי לפורום היא ששמעתי שמועה מאוד מוזרה על מאיר שאף פעם לא עלתה בשיחותיהם של חבריי על מאיר בדיוק דיברתי עם ידיד שלי, שקצת קשה לו כרגע בחיים ואמרתי לו שמאיר היה אומר שגם רע חייב להיגמר. הוא, מסתבר, לא מכיר כ"כ את מאיר אבל זוכר שמועה או סיפור בהם מאיר התבטא בתקשורת ואמר כל מיני דברים על הומואים ואז בעקבות ההתבטאות הזאת חיכו לו אנשים ליד הבית והיכו אותו. מעניין אותי לדעת מה אם הסיפור נכון ומה באמת מאיר אמר ומה מכל זה קרה? אודה על תשובותיכם אשת הרוצח

אמת

בראיון ל 7 ימים אם אני לא טועה מאיר התבטא על הומוהים לסביות מתנחלים ומה לא. בעקבות זאת הקהילה ההומו לסבית החליטה לנקום בו, אני לא זוכר מכות אבל ראיתי קטע טלוויזיוני בו הום ממתינים לו מחוץ להופעה וכאשר הוא יצא הם ירקו עליו ושפכו עליו כל מיני דברים. אח"כ הוא הצטער על ההתבטאות. אני חושב שאפילו תרצה הזכירה זאת כאחת הסיבות שהם עזבו את תל-אביב.

LauraLF

New member
כן אבל הוא התנצל על כך המון פעמים

ומלבד זאת אני חושבת שגם קצת הוציאו את דבריו מהקשרם.

Hieros Gamos

New member
באמצע כל הסיפור הזה הם באו לסבתא

שלי וישנו אצלה כדי לברוח קצת מהכל

משתמע....

לפי מה שאת/ה אומר/ת אז יש מצב שהם עזבו את תל אביב בגלל סיפור כמו שאני שמעתי. כי הופעה אחת לא היתה גורמת להם לעזוב את תל אביב, ז"א, בטח היו עוד ארועים בסגנון. ממש מסקרן אותי מה הוא אמר...

funky chef

New member
ב"תקציר שירי החורף הבא" ישנו בית ..

"והנה סיעה של אברי מין מוצהרים הולכות בטוחות ונשמות של בני אדם נסרחות אחריהן על הארץ שם השיר: תענוג חריף מדי" רמיזה עבה מאד לתרבות ההומוסקסואלית, שיכולה להתפרש כמעליבה בחוגים מסויימים, אומנם באה כאמירה אישית של הדובר שהאמין בקדושת התורה ואמיתותיה, ולפיכך בעוד הוא רואה מבחינתו את ההומסקסואליות כ"תענוג חריף מדי" ומצר על כך ש"נשמות בני אדם נסרחות אחריהןעל הארץ" מבחינת הומו, התפיסה מיושנת עתיקה ופוגעת, לכן נוצר "הקונפליקט" הכל עניין של תפיסת עולם. מאד חורה לי שאני מדבר עם אנשים חדשים על מאיר ושומע משפטים כמו "זה לא ההוא שהתלכלך על ההומאים", רק נותן לנו לראות כמה אנשים בישראל הולכים אחר מה שהתקשורת ההאכילה אותם, כי ברור לכולנו שמאיר היה הרבה מעל ומעבר לזה " שהתלכלך על ההומאים" ואם רק היו מקשיבים סביר שהיו יודעים. שבת שלום לכולכם

ק ו ב י 3

New member
הבית מדבר על תופעה יותר כללית

תאוות בשרים וניטרול הנשמה, שהם נחלת הסטרייטים וההומואים כאחד.

אין ספק

מאיר בהחלט היה יותר מ"סתם אחד שמלכלך על הומואים" ובהחלט עצוב קצת לראות שיש אנשים שמכירים אותו רק ע"פ זה, אני לא הכרתי אותו בכלל לפני כמה שנים ואני מודה שבהחלט השתדרגתי בכך שהכרתי אותו. דרך אגב... שמעתי ברדיו שיצא דיסק חדש, כפול אם אני לא טועה. מישהו כבר רכש ויודע אם יש שם משהו שעוד לא שמענו בדיסקים הקודמים?

איל1לשם

New member
יש גם בבית ב"עברנו את פרעה"

על המקרה...... מכיוון שאיבדתי את הדיסק אז אין לי את הבית לפני... ולכן ממש אשמח אם יש מישהוא שכן יש לו את הדיסק יעלה פה את הבית ......

הבית

ביקשתי לקיים יחסי ציבור פתחתי פה, הבאתי דיבור כמה אנשים נכנסו לעיבור אצל אחרים יצאתי בור והם גם נתנו לי שיעור ב"זובור" - משפיל ומבזה אבל עברתי את פרנו - פרדון - מה יצא לי מזה.

איל1לשם

New member
עלינו גם מוטל העול להמשיך את המסורת

ולהמשיך להתבטא נגד הומאים :>

funky chef

New member
חס וחלילה!

עלינו לקבל כל אדם באשר הוא, אל לנו להכפיש אדם משום שהוא שונה מאיתנו, מאיפה אתה יודע אולי אתה בעצמך הומו ועדיין לא גילית את זה (ואני לא מנסה להעליב אותך) אז חייכו לעולם ואל תנסו למצוא מה לא בסדר באחר. רצוי שקודם נחקור בעצמנו ומעשינו.

איל1לשם

New member
אין לי אישית עם הומאים

יש לי בעיה עם ההחצנה המגעילה שלהם של זה .... לא מעניין אותי מה כל אדם עושה במיטה מצידי שיכב עם כבשים . אבל שלא יעשה מצעד שוכבי הכבשים וידרוש זכויות לזוגות של אדם וכבש....

על הומואים, לסביות ומאיר

מה זה בדיוק החצנה מגעילה? הליכה עם חצי גוף חשוף? להתמרח בקולניות אחד על השני ברחוב מול כולם? הרי גם סטרייטים עושים את זה וזה לא מפריע לאף אחד. וחוצמזה, אין לך בעיה לראות מישהי הולכת בלי חולצה, נכון? להיפך, סביר להניח שתתלהב. ואם איזה גבר יילך ברחוב בלי חולצה, זה יגעיל אותך? ברור שלא. מקסימום תקנא בו שהוא נראה יותר טוב ממך, או סתם תהיה אדיש אם הוא לא. מה שכן, אנשים יכולים לזהות הומואים רק אם הם מחצינים את זה, אחרת אנחנו נראים כמו כל אחד אחר. וכך נוצר הרושם שהומו זה בחור נשי עם דיבור נשי, מראה מוקפד, גוף חשוף וכל מיני כאלה. ולסבית זו בחורה עבת בשר בלתי נשית בעליל, עם שיער קצוץ, שיערות ברגליים והתנהגות גברית שנראית כמו נהג משאית. וקל נורא לשכוח שאלה הם רק חלק, ולא ממש גדול, מאוכלוסייה שלמה. יש עוד הרבה שלא נראים ככה. שאי אפשר לראות עליהם. שאפילו לא הולכים למצעדי הגאווה. אני, למשל. מה שכן, אני מסכים שיש בעייה עם המצעד הזה כפי שהוא נראה היום. בהתחלה, בשנות ה-60 או ה-70 בארה"ב, הוא נועד להצהרה מאד ברורה: יש כאן אוכלוסייה שלמה שמדכאים אותה, בערך אחד מכל עשרה, שנאלצים להסתתר ונמאס להם. נמאס להם לשכב במיטה, בחושך, בשקט. רוצים ללכת ברחוב יד ביד, עם האהבה שלהם, כמו כולם. ובצדק. בן אדם אוהב בן אדם, בלב, אהבה אמיתית. והצד השני מחזיר אהבה. כך שזו היתה מחאה, הכי לגיטימית והכי טהורה שיכולה להיות. אלא שבינתיים, מה לעשות, ברוב המקומות זה כבר לא כזה אישיו ציבורי להיות הומו או לסבית. אין איזה אידיאל מאחורי המצעד הזה. והוא נהפך לחגיגה, לסוג של פסטיבל נהנתני, לחגיגה של תאוות בשרים. אחלה, ואני שמח, ויש המון שנהנים מזה, ויש גם הרבה סטרייטים שהולכים לחגוג שם, כי אין כמעט הבדל בין המצעד הזה לבין, נניח, כל מסיבה שהיא או מצעד האהבה. לא סתם יש כזה דמיון בין השניים וגם שם, אגב, תראה המון גופות חשופים, גם של בנים וגם של בנות. אבל יש עוד מקומות, בארץ ובעולם, ששם יש עוד ערך להצהרה המקורית של המצעד, ששם יש טעם ממשי לקיים אותו, עם משאיות, די ג'ייאים וחשפנים, או בלי. ולגבי הדוגמה הכל כך נפוצה, שחוקה ומעליבה של כבשים - אם מישהו היה שוכב עם כבשה והכבשה היתה אומרת שזה באמת עושה לה טוב ושהיא ממש אוהבת את המישהו הזה - אז כן, תן להם זכויות, תן להם לצעוד. אבל בינתיים אין יותר מדי מהאנשים האלה, ואנחנו גם לא יודעים מה כבשים רוצות כשהן פועות. וגם, שוחרי ההגנה על בעלי חיים אולי יגידו שצריך לשמור על זכויות הכבשה לחיות חיים חופשיים. נניח. אז כנראה שזה לא יקרה בזמן הקרוב. אבל שתי נפשות שמצהירות על אהבה, אחד לשני, אחת לשניה? מה יותר יפה מזה? אני מתנצל על המניפסט שיצא לי כאן, אבל בכמה שנים שאני כותב בפורום השני ובכמה חודשים שאני כותב כאן (לא הרבה, אני מודה), הנושא עולה מדי פעם. וכמעט אף פעם לא הגבתי עד הסוף, אבל הפעם החלטתי לפרוק את זה. לא הקטע של היציאה מהארון, את זה כבר עשיתי מזמן ובכל מיני מקומות, גם בפורום ההוא. אלא את הקטע האידיאולוגי יותר. ובאופן אישי, בהתחלה כאב לי על האמירה המטופשת ההיא מצד בנאדם שאני כל כך אוהב, אבל ממש לא הסכמתי עם כל הצעדים האלימים שננקטו נגד מאיר, ועם אנשים שהתחילו להחרים את המוזיקה שלו. ואחר כך הוא גם התנצל, וכמה שנים אחר כך הבנתי שהכתב קצת סילף וקצת הדגיש וקצת כל מיני דברים, אז מחקתי את זה מסדר היום. זהו. לא כיוונתי את כל זה כלפיך, איל, פשוט היה לי נוח יותר לכתוב את זה ככה, למישהו ספציפי. שום דבר אישי. באמת. רק טוב לכולנו, הרבה אהבה (אפלטונית, אפלטונית! אל תיבהלו!).

למעלה