שמועהה ..

ברור ש.......

תמר קינן שיחקה בתור האחות התאומה של עצמה כי אם לא השם של השניה היה מתפרסם בהתחלה! ואיך משהו יכול להיות חי כשהוא בקבר? יכול להיות שהתינוק ניצל ולא אפרת ואם כן הוא עדיין לא בן אדם כי לאפרת לא היתה בטן!

יווווו חשבת על זה שאולי השיר נכתב..

הרבהההה לפני שדרור נובלמן תכנן איך יהיה המוות של אפרת? חוץ מזה די ג'יי הנרי שכתב את השיר אמר שהוא לא הכיר את התסריט...תמר קינן הייתה באקזיט ואמרה שהיא שמעה על השמועה שאפרת תקום לתחייה...תצפו ותדעו... דבר שני- כל הקטע עם זה שאפרת מתחזה לאופק זה שטויות...הדמויות של אופק ואפרת הם באמת אחיות, שונות אחת מהניה לחלוטין באופי, ואת שתיהן מגלמת תמר קינן!

מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה שמועות הזויות
טוב.... אההההה... שמועות

p a t a

New member
סתיו9 תשמעי

איך בדיוק זאת אפרת אם היית לה לוויה ...והיא היית קבורה בתוך קבר? אההה איך בדיוק ???? זה כבר יהיה ממש דבילי אם זאת באמת אפרת למרות שאני מתה עליה ואני מתה שתחזור והכל...

dornoa1

New member
איזה באסה גם ליפניק מת

ממש הגזימו בטלנובלה הזאת,יצאו מכלל פרופורציה, זה כבר לא יפה ילדים קטנים רואים את זה..זה כבר חולני יתר על המידה, כדאי לכם להתעלות על עצמגם ולהתחיל לקדם את העניינים עם נפתלי הזה אחרת אתם סתם הורסים את הקייטינג זה מגעיל ביותר

נושה4

New member
סתיו 9 צודקת!!!!!!!!

השיר מדבר על הטלנובלה ועל מה שקורה שם אולי אפרת מתה אבל כדמות אפרת שושן מתה אבל בסדרה היא חוזרת כאילו אפרת אבל בתור אופק!... וכמובן שהיא תיהיה במקום אפרת ואז בפרק האחרון יגלו שהיא בעצם אפרת ובלה בלה... אבל אם תשמיו לב לשיר אז סתיו 9 צודקת ב1000%

א מ ו ר ה

New member
למרות שכתבתי כבר הינה זה שוב:

או קיי מצטערת להרוס אבל זה באמת בשבילכם.. בשביל שלא תפתחו ציפיות יותר מדיי ובסוף תתבאסו.. העובדה היא שאפרת לא תקום לתחייה בפרק הסיום.. אני אסביר למה. 1. הטלנובלה הזו בעצם צוחקת על הטלנובלות. דוגמא לכך היא הפלאשפקים של כפיר ודנה "קבל, קבל פלאשבק" ויש עוד דוגמאות. אז גם השיר צוחק על הטלנובלות. על כמה שטלנובלה זה דבר הזוי ועל זה שתמיד בסוף הכל מסתדר ומי שמת קם לתחייה ולא קרה לו שום דבר וכו'. 2. תמר קינן בעצמה אמרה בכל מיני מקומות שהיא שמעה על השמועות אבל זה לא נכון. לצערי(אפרת הייתה הדמות שהכי אהבתי) זה מה שיקרה ולא כל מיני שמועות כמו שאפרת תקום לתחייה או שהיא חייה והיא תראה את עצמה בפרק הסיום או שהתינוק שלה חיי. אני לא יכולה להכריח אתכם להאמין לי אבל אני בכל זאת מנסה להראות לכם את הסיבות. אל תתבצרו בעמדה שלכם כמו כמה ילדים פה.. תקשיבו לעוד רעיונות ותבינו שזה יותר הגיוני. גם יכול להיות שאני טועה ואז טלנובלה בע"מ זה הדבר ההזוי ביותר שראיתי.אבל בכל מקרה תמר קינן (השחקנית שמשחקת את אפרת) לא תעזוב את הטלנובלה. היא משחקת בתור אחותה התאומה של אפרת שושן- אופק שושן. מקווה שעזרתי! נראה בפרק הסיום! סתיו ולכל הסתיוויות יש לכן אחלה שם =)

את זה אתם יכולים להפנות

לפורות טלנובלה בע"מ
פה זה פורום כפיר אונגר ואין פה שום דבר שקשור לשיר של טלנובלה בע"מ

esterkosh

New member
לא הבנתי

לא הבנתי כלום אל אחות של אפרת אופק שמשחקת את אפרת וזאת אפרת.... מה?! הקיצר לא הבנתי!

למעלה