שמונה מילין

tomoshe

New member
הקפצה חסרת בושה - לקרוא ומייד!

נו? עוד לא קראתם?

Psycho BuZZ

New member
האמת... לא משהו...

ואל תגידו "כשמלכלכים על אמינם אז סייקו אומר שזה חרא"! פשוט לכתוב חרוזים זה לא כל כך קשה, אז אין מה להתלהב... ולרדת על אחד מסרטי ההיפ הופ הגדולים גם לא הכי טוב!!! כשקראתי את זה בכלל חשבתי שזה לא פריסטייל כזה, אלא פואמה כזאת...

da^Lord

New member
חח.. מישהי מושפעת שם. ../images/Emo13.gif

אז הסרט לא עשה לה את זה אבל בכל זאת הביאה ביקורת נוסח ראפ.. כנראה שאמינן כן מעורר השראה.
אהבתי את השורה על קים (בסינג´ר) "היא לא נראית כמו מישהי מאזור SO מקופח איפה אורנה דץ -תבוא, תעשה לה מהפך"

Big 7

New member
היא לא אהבה,אבל הרבה כן

בכל מיקרה היא הביאה את הדעה שלה,בצורה טיפשית אבל בכל זאת היא חושבת ככה.

omritoto

New member
אנשים פופריסטים אמרו לי שזה חרא סרט

זה מראה כמה ההבדל בטעם לגבי הסרט הזה בין מי שאוהב ראפ ומבין בזה משהו לבן מישהו שלא יודע מה הולך שם (שזה הרוב)....

omritoto

New member
אני כבר ראיתי את הסרט

התכוונתי שכמעט ורק אלו שאוהבים ראפ יואהבו את הסרט הזה

B-BALL

New member
באמת? אז יש לי חדשות בשבילך

קודם כל, אם רק מי שאוהב ומבין בראפ יאהב את הסרט הזה, אז איך אתה מסביר את ה-50 מיליון דולר רווחים בסוף-השבוע הראשון שלו? כולם אהבו והבינו בראפ? לא נראה לי, למרות שאני מתאר לעצמי שרובם בכל זאת כן בקטע. בכל מקרה, יש המון אנשים שלא שומעים ראפ ובכל זאת הלכו\הולכים\ילכו לסרט הזה ויאהבו אותו. אני מכיר למשל ילד אחד, די מתרומם כזה (איך שהוא נשמע, איך שהוא נראה וכ´ו), חולה על אביב גפן, לא סובל את סאב והצל ו\או אמינם, אבל הוא הלך לסרט (להפתעתי הרבה) ועוד אמר לי אחר כך שזה סרט ממש ממש ממש טוב, אפילו מעולה, ושהוא ממש נהנה (להפתעתי הרבה עוד יותר). אז כנראה שזה לא כל כך תלוי בקטע של האהבה לראפ ו\או ההבנה בראפ, בכל זאת.

omritoto

New member
גם לי יש משהו להגיד לך בחורצי´ק

קודם כל אמרתי כ-מ-ע-ט ובאמריקה ראפ זה כמו פופ וכולם אוהבים שם ראפ, בגלל זה הסרט כל כך הצליח. שנית זה סרט טוב אז גם אלו שלא אוהבהים ראפ יכולים להתחבר איליו, אבל הם לא יבינו את כל מה שהולך שם...

B-BALL

New member
ולי יש עוד משהו להגיד לך, מתוקה

קודם כל, שמתי לב שאמרת כמעט ודבר שני, "כולם" שם אוהבים ראפ? צה מזה. אולי שם זה הרבה יותר מפותח מפה, אבל לא "כולם" שם אוהבים ראפ. ואם הסרט הצליח כל כך -ואני מדבר בעיקר על אחרי סופה"ש הראשון- סימן שהוא פשוט טוב, בלי קשר לאם אתה אוהב ראפ או לא. אבל יש לזה משקל, לא אמרתי שלא. ודבר שני, מה כבר יש להבין שצריך לאהוב ראפ ו"להבין" בראפ בשבילו? כולה סרט, לא כל כך מתוחכם ולא קשה להבנה, גם למי שלא "מבין" בראפ. מה שכן, סרט ענק, אחד הטובים. נהנתי כמו שלא נהנתי בסרטים כבר הרבה מאוד זמן.

למעלה