שמונה חודשים

שמונה חודשים

זה הזמן שחיכיתי לכתוב את ההודעה הזו: יום ראשון (כנראה) ההחזרה תחזיקו אצבעות חזק חזק אז נקווה שעוד תשעה חודשים אני אכתוב הודעה משמחת אחרת
וואלה אני מתרגשת כאילו זכיתי בפיס
יאללה ביי

מירבי*

New member
פנינה אהובה שלי../images/Emo24.gif

ההודעות שלך מרגשות אותי בכל פעם מחדש
דיברתי לפני שעה עם ר והיא אומרת שהיא מרגישה שהיא זכתה בפיס, זאת אומרת בך, היא מתארת את הקשר שלכם כמעולה, פתוח ומלא אהבה ואותי זה מרגש פנינה. לא להאמין שעברו 8 חודשים מאז אותו בוקר בו היגעתי אליך, נאלצנו לחכות בגלל הקירבה לגירושים, כמו שאת רואה זה יצא לטובה. אהובה, אני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק ויודעת שתעשי את המקסימום כדי לסייע לזה להצליח.

תודה

זה הדדי, גם אני מתה עליהם והיום אחרי הבדיקות ר' התקשרה אליי וכנראה שההחזרה תהיה כבר ביום שישי הקרוב, קצת בעייתי היום, אבל קרוב יותר בקיצור תודה על האצבעות

בנדה1

New member
הי פנינה ../images/Emo140.gif

מחזיקים אצבעות גם בידיים וגם ברגליים.... אני שמחה שהקשר שלך עם הזוג הוא טוב, זה כל כך חשוב. גם אני וציצוש היינו (ועדיין) מאוד ביחד בכל ההליך הזה. זה חשוב כי ככה קל יותר להעביר את התקופה המתוחה. איך מיס לולה אומרת, הפונדקאית יוצרת אמא.... ב ה צ ל ח ה !!!

mondani5

New member
שמונה חודשים ושלושה ימים!

היום הייתי אצל הפונדי שלי ושתינו יחד קפה בכייף העברנו חוויות,ואמרתי לה שהיום בדיוק 8 חודשים ושלושה ימים מהלידה ,וכך גם היה משך ההריון שמונה חודשים ושלושה ימים. היא רוצה לעשות אתי עוד סבוב ,אמרתי בכייף ,אבל לא יאשרו את שתינו ,אותה בגלל שעברה 6 לידות ואותי בגלל שאני כבר לא בת 16 ואמא לשלוש בנות .כמה חבל הייתי עושה עוד סבב על קרן ההשתלמות . אני מחזיקה לך אצבעות יקירה ומאחלת לך בדיוק את מה שאני קיבלתי בדאבל. בידידות אירית

בהצלחה לך פנינה

כמה זמן את כבר מכירה את הזוג שלך? איך היכרת אותם? איך עושים את ההחזרה, זה כואב? זה ניתוח?

בוקר טוב לך שרית

את הזוג שלי אני מכירה מס' חודשים, הכרתי אותם דרך המרכז של מירבי* והם מקסימים
לגביי ההחזרה אין לי מושג אם זה כואב, אם זה בניתוח או לו'ידעת מה, אבל אני זורמת סבבה, לא מפחדת ומאוד מתרגשת ומחכה (מקווה כבר שזה יהיה ביום ראשון)

אולה *

New member
ההחזרה לא אמורה לכאוב

האשה נמצאת בתנוחה גינקולוגית, הרופא מכניס צינורית דקה דרך הנרתיק. דרך הצינורית מזיקים פנימה את העוברים. ברגע זה המטופלת יכולה להרגיש קצת לחץ בבטן התחתונה. ההחזרה כן מלווה בכאבים, כאשר מבנה הרחם "לא סטנדרטי". במקרים נדירים עושים את ההחזרה בהרדמה מקומית. בהצלחה לפנינה!

לא כואבבבבבבב!!!

בשום פנים ואופן לא כואב, עברתי ארבע החזרות ורק בשלישית והרביעית נקלט הריון למרות שבשלישי זה היה כימי, וזה לא כאב בשום פעם ולו אחת!!!! אולי לא נעים המצב שאת פסוקה והספקלום הקר, אבל לא מרגישים כלום כלום כלום אני מבטיחה לך!! בהצלחה

mondani5

New member
ההחזרה לא כואבת כלל, אבל...

השאיבה כואבת אחרי שקמים מההרדמה ,אני בכל שאיבה סבלתי כאבי תופת באזור הרחם,עם דימום קל. אירית

פנינה החמודה,בהצלחה בדרך../images/Emo140.gif

החדשה רואים כמה את עושה זאת באהבה.........
כול כך כייף לראות איך שרמת הפונדקאות עלתה מדרגה
אמן ויתגשמו משאלות ליבך תשמחי את הזוג שלך ואת עצמך..........

ציצוש יקרה,לא מבינה ...

מה זאת אומרת רמת הפונדקאות עלתה מדרגה? למה הפונדקאית עד כה היו ברמה ירודה? לא הבנתי כלל.

mondani5

New member
ליידי בל יקירה!

פונדקאית כמוך נמצאת בליגה לאומית,ציצינה החמודה לא התכוונה להוריד מערכה של אף אחת אלא לפרגן לפנינת. כל פונדקאית היא ליגה לאומית ,עצם הרצון לעזור לזוגות חשוכי ילדים ועצם הבאת חיים לעולם זה זן מיוחד. שבת שלום אירית

mondani5

New member
ציצינה יקירה!

מה העיניינים מה שלום יובל ומשה, מה קורה אתך ? שתהיה לך שבת שלום. בידידות אירית

למעלה