מקווה שנהנת בהופעהה שלך!! אני מצטערת שלא יכלתי לבוא כיי לא היה לי איך לנסוע לרמלה ויש לי היום מבחן ענק באנגלית, הכנה למגן בלשון, בוחן בהיסטוריה שלוש דפים!
מקווה שתבין אותיי עד שתבין אותי אני כן יהיה חחחחחחח לומשנה חחחחחח מתה עלייך!
גאדדד למה העולם הזה כ"כ חרא? חבל שלא נכנסתי לבריכה כדי להטביע את עצמי................ אאוווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףף טוב נמאס לי מזה שכולם פה שונאים אותי אני פשוט הולכת למצוא לי דרך למות ביייייייייייייייייייייי ואל תשלחו לי הודעות ולא כלוםםםםםםםםםםםםם אתם שונאים אותי!!!11 אז גם אני שונאת אתכםםםםםםם ועכשיו זה הדד!!!!!!! ואל תגידו לי לא נכון כככייי אני יודעת שאתם מממממממממממממממממששששששששששששששששששקקקקקקקקקקקקקררררררררררררררריייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
דייי...נמאסת כבררר!!כל פעם באה עם משו אחר..רוצה לעזוב לכיי..רוצה להישאר תשארי...בחייאתת...דיי כבר עם כל הפוזות האלה!! כמו איזה ילדה בת שנה כל פעם עם משו אחר..."אני עוזבת ביייי"ובסוף חוזרת...תחליטי מה את עושה עם עצמךך..!
ת'אמת לא חשבתי שזה יהיה ככה...! ההופעה הייתה מושקעת ומדהימה!!! גם בא מלא קהל ופגשתי אנשים שהרבה זמן לא ראיתי... היה סבבה!! וכן, באתי מצויד חחח... אמרתי אולי הם יבואו אז לקחתי בכיס את הדיסק...! חסרה לי שם החתימה של סיון... ): אבל בטח תהיה עוד הזדמנות בע"ה..!!! הילה הלוי הרגה אותי שהיא חתמה ואתה בדיוק רצית להגיד לה משהו ואז היא אמרה "אני חותמת עכשיו..." חחחח... (היא אמרה בצחוק... לא לחשוב עליה דברים רעים!) היא קרועה..! אני מת עליה!!
הייתי הופעה מדהימה!!!חח אהבתי שכל פעם באת כזה לתחילת הבמה והתחלת למחוא כפיים..חחח כפרעעעעעעעעעעע היית ממש מתוק!!!!!!!והייתה הופעה מאוד מוצלחת+מושקעת!!!!!! ו....הילה הלוי ישבה מאחורי..חחח ושמתי לב רק אחרי כמה זמן...כזה הסתכלתי אחורה..אחרי ששמעתי שבאו לשבת מאחוריי ושמתי לב שזאת היא..חח איזה יפהה ואז גם ראיתי את לימורוש ואת עם שלם....יפיופותתתתתתתתתתתתת!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח בובי מתאים לך שחור...חחחחחחחחחחח יפיוף שכמותךךךךךך!!!!!!!!!!מתה עלייך מאמי!!!!! ול תרגיש אשם בגלל מה שהיה...חפיף מאמי..רק כשתראה את סיוון תמסור לה יומולדת 23 שמחה!!!
היא בסה"כ הכול התעצבנה מזה שלא אמרו לה כלום בקשר להופעה... ואני מאמינה שאם זה היה מישהו אחר אחד מכם גם אתם הייתם נעלבים! והיא לא שונאת את עצמה. אני אומרת לכם את זה לא בגלל לבוא פה למישהו בטענות, אני פשוט מבינה אותה ואני מבינה אותה טוב מאוד מדיי בשביל להבין למה היא התכוונה כנראה שאתם לא הבנתם אותה טוב.