שמוליק - קבל ח"ח!!

שמוליק - קבל ח"ח!!

הייתה הופעה מדהימה!! גיוס קל!

Britney Boy

New member
תודהה../images/Emo24.gif

מה מעיון היית ולא באת אליייי??? ררררררררררר

שמולקייייי שליי כנסס

מקווה שנהנת בהופעהה שלך!! אני מצטערת שלא יכלתי לבוא כיי לא היה לי איך לנסוע לרמלה ויש לי היום מבחן ענק באנגלית, הכנה למגן בלשון, בוחן בהיסטוריה שלוש דפים!
מקווה שתבין אותיי עד שתבין אותי אני כן יהיה חחחחחחח לומשנה חחחחחח מתה עלייך!

אין דבר כזה שלוש דפים..

אם כבר שלושה דפים... ומה זה שלושה דפים?? ני מגישה איזה 4-5 דפים כשכתוב משני הצדדים!... איזה כיתה את?

E l i o r G

New member
הייתה באמת הופעה ענקית!!!

וגם פגשתי שוב את הדיימונד'z סוף סוף... לאחר הרבה זמן שלא ראיתי אותן..!! היה ענק!!!

Britney Boy

New member
חח דוררע לא נוראאא כפרה מואה ואליאו

ואליאור חח כן מקווה שנהנית אמרתי לך שתהנה לא סתם.... ראיתי שהן חתמו לך על האלבוםם חחחחח תמונות וקטעי וידיאו בקרוב

שמולוןןןן

מקווה שנהנתת בובייי ושהיה לך כיףףףףף =]] בטח הילוש היתה מזה יפה :| וגם הבנות :| וגם אתהההההההההה :)

ולמה אותי לא מידעים בשום דבר?

גאדדד למה העולם הזה כ"כ חרא? חבל שלא נכנסתי לבריכה כדי להטביע את עצמי................ אאוווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףף טוב נמאס לי מזה שכולם פה שונאים אותי אני פשוט הולכת למצוא לי דרך למות ביייייייייייייייייייייי ואל תשלחו לי הודעות ולא כלוםםםםםםםםםםםםם אתם שונאים אותי!!!11 אז גם אני שונאת אתכםםםםםםם ועכשיו זה הדד!!!!!!! ואל תגידו לי לא נכון כככייי אני יודעת שאתם מממממממממממממממממששששששששששששששששששקקקקקקקקקקקקקררררררררררררררריייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא נמאס לך מהצומי שלך?!???כי לי כןן

דייי...נמאסת כבררר!!כל פעם באה עם משו אחר..רוצה לעזוב לכיי..רוצה להישאר תשארי...בחייאתת...דיי כבר עם כל הפוזות האלה!! כמו איזה ילדה בת שנה כל פעם עם משו אחר..."אני עוזבת ביייי"ובסוף חוזרת...תחליטי מה את עושה עם עצמךך..!

E l i o r G

New member
באמת היה יפההה!!!

ת'אמת לא חשבתי שזה יהיה ככה...! ההופעה הייתה מושקעת ומדהימה!!! גם בא מלא קהל ופגשתי אנשים שהרבה זמן לא ראיתי... היה סבבה!! וכן, באתי מצויד חחח... אמרתי אולי הם יבואו אז לקחתי בכיס את הדיסק...! חסרה לי שם החתימה של סיון... ): אבל בטח תהיה עוד הזדמנות בע"ה..!!! הילה הלוי הרגה אותי שהיא חתמה ואתה בדיוק רצית להגיד לה משהו ואז היא אמרה "אני חותמת עכשיו..." חחחח... (היא אמרה בצחוק... לא לחשוב עליה דברים רעים!) היא קרועה..! אני מת עליה!!

נכוןןןןןןן!!!!!בוב כנס..

הייתי הופעה מדהימה!!!חח אהבתי שכל פעם באת כזה לתחילת הבמה והתחלת למחוא כפיים..חחח כפרעעעעעעעעעעע היית ממש מתוק!!!!!!!והייתה הופעה מאוד מוצלחת+מושקעת!!!!!! ו....הילה הלוי ישבה מאחורי..חחח ושמתי לב רק אחרי כמה זמן...כזה הסתכלתי אחורה..אחרי ששמעתי שבאו לשבת מאחוריי ושמתי לב שזאת היא..חח איזה יפהה:) ואז גם ראיתי את לימורוש ואת עם שלם....יפיופותתתתתתתתתתתתת!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח בובי מתאים לך שחור...חחחחחחחחחחח יפיוף שכמותךךךךךך!!!!!!!!!!מתה עלייך מאמי!!!!! ול תרגיש אשם בגלל מה שהיה...חפיף מאמי..רק כשתראה את סיוון תמסור לה יומולדת 23 שמחה!!!

Britney Boy

New member
תודה בוביי

היה ממש כיף ואני שמח שנהנית!!! וקרן מה נסגר איתך באמת? אף אחד לא שונא אותך את שונאת את עצמך כנראה ...

מה פאקינג אתם רוצים ממנה?

היא בסה"כ הכול התעצבנה מזה שלא אמרו לה כלום בקשר להופעה... ואני מאמינה שאם זה היה מישהו אחר אחד מכם גם אתם הייתם נעלבים! והיא לא שונאת את עצמה. אני אומרת לכם את זה לא בגלל לבוא פה למישהו בטענות, אני פשוט מבינה אותה ואני מבינה אותה טוב מאוד מדיי בשביל להבין למה היא התכוונה כנראה שאתם לא הבנתם אותה טוב.

כן אבל עדיין כל פעם היא באה עם משו

אחר...אני עוזרת בייי..אחרי יום יומים חוזרת..נשברררר...שתחליט מה היא רוצה..כי נמאס כבר לראות תהודעות האלה שלהה!זה מביא קריז!

למעלה