שמאל ימין שמאל

שמאל ימין שמאל

שלום, להלן מייל שקיבלתי לתיבת הדואר הפרטית שלי מחבר תנועת מולדת שגלש בפורום "די לכיבוש" ונחסם בעיקבות התבטאויות שבאת אין מקום להזכירם. יחד עם זאת את המייל הבא אני מוצא לנכון בכל זאת להעביר לכם. נושא ההודעה: להומו תוכן ההודעה כלשונה: את המילים היפות שלך תשמור לזה שטוחן לך ת´תחת כל יום תאמין לי ואני אומר את זה לטובתך אתה תמות עוד מהקנאה שלך לפני שתמות מהאיידס מזל שאחרי הבחירות כל ההומואים ייעלמו דפיקה נעימה *************************************************** להתיחסותכם. אם מישהו מעונין אני מוכן להעביר לו את תגובתי.

עודד א

New member
ברור שאני מעוניין לראות את התגובה

מהכרותי עם ההודעות שלך, יש לך ניסוח חריף, כך שאני משתוקק לראות איך הגבת. ובנוגע להודעה של האידיוט ? נו, באמת, מה כבר אפשר לומר על אדם נאור, משכיל והומני כל-כך. אני מחדש ומייד את החברות שלי בתנועת "מולדת".

אני מקווה שלא תתאכזב

אבל הפעם הייתי מאד עדין בתגובה שלי, השתדלתי לשמור על פה נקי ודיבור הולם. להלן תגובתי המאופקת: (השם שמור במערכת) היקר רוב תודות על המילים החמות והלבביות. הרקטום שלי מכוון ישר לפרצופך בציפיה שתישק אותו ! חיים טובים, ההומו.

אני תוצר לואי של הממלכה המאוחדת

אתה מוכרח להודות שהפעם הייתי תכליתי וקצר, לא הכברתי במילים ולא שאלתי שאלות מיותרת (אם הוא אקטיבי או פאסיבי וכו´) Long Live the Queen

אבא גאה

New member
וזהו../images/Emo35.gif

מה היה אחורי זה? הוא בא? נישק? אמרת עוד מילים יפות? אין המשך? בסיטי טוואר תמיד יש עוד פרק.....

הוא לא בא, הוא גם לא מטלפן

הוא לא נישק את עכוזי ולא עשה לי נעים
החרא הקטן, טוב אני לא יכול להאשים אותו, הגבר האמיץ שלי בטח רץ עכשיו אחרי ערבים בחברון, כפרה עליו. אלאדין אני מקווה שאתה לא חושב שגם לחיי האהבה שווה לתחת, כי אז אתה עשוי להסתבך

או יוני´לה

גם לך מותר, אתה הרי יודע, מאז תערוכת התחתים בסלון של אוגי נפלו כל המחיצות בינינו.

עודד א

New member
אני מנצל את מעמדי כמנהל ודורש

לדעת על איזה תחרות מדובר, מי זכה והאם ישנו תיעוד מצולם של האירוע.

הר מנהל

זו היתה תחרות שתיזכר לדרעון עולם, יונתן הראה דברים שעין הפורום לא חלמה עליהם
הוא גם ניצח כמובן, לי יש תחת גדול ורופס אז אפילו לא ניסיתי. שמתי תמונה של המנצח בכרטיס האישי שלי, אתה מוזמן לבדוק. זה התיעוד היחיד שיש מהתחרות.

בפעם הבאה נעשה את האירוע

במקום הכי פחות צפוי, נעשה תערוכת התחתים על פלטפורמה נוסעת במצעד הגאווה. אנשים יהיו המומים מזה.

למעלה