שמאלני!

אבנר.

New member
שמאלני!

אתה שוב ושוב מתעלם מהשאלה הנוקבת - כיצד גדר הפרדה תעצור טילי קסאם, ואת הירי על גילה? -אולי, פעם אחת ולתמיד תענה לי על השאלה הנ"ל.

דפננה.

New member
עוד שאלה לשמאלני. אם ה"מתנחלים"

בעצם אלה שגרמו למצב הביטחוני כהגדרתך שמאלני, אז למה לא הערבים לא מפציצים רק את "המתנחלים"? מהמתנחלת הגאה.

שמאלני

New member
דפננה...

הערבים לא מפציצים רק את המתנחלים מכיוון שהצבא לא שייך רק למתנחלים,הוא שייך לכל המדינה. ושהפלסטינים סובלים מהצבא הם הולכים לפגוע בנקודת התרופה של מדינת ישראל,לבצע פיגועים בתור שטחי מדינת ישראל. אבל אם לא היה כיבוש צבאי,את תראי לבד שהפלסטינים ירדו מאיתנו ויפציצו את המתנחלים.

שמאלני

New member
אבנר,קבל פתרון... ../images/Emo8.gif

הפתרון למצב הקאסם מאוד פשוט,לאחר שנרים גדר הפרדה ונחזיר את המתנחלים לשטחי א"י,הפלסטינים יוכלו להקים להם מדינה בשטח יהודה ושומרון. הם לא יוכלו להתלונן כמו שהם עושים היום,שיש כיבוש ישראלי ושצה"ל משפיל ופוגע בהם. הם יזרקו עלינו קאסם,אנחנו נפציץ אותם פשוט מאוד. כיום תנסה להפציץ רק בתים ולא לפגוע באזרחים,תראה איך כל העולם יתעורר ויכעס על ראש הממשלה. מכיוון שכיום אתה נלחם נגד עם,לא נגד מדינה. ולהלחם נגד עם מובן מאליו שהם נחשבים לנחותים במלחמה הזאת,אבל שתביא להם שטחים שהם יוכלו להקים מיני מדינה כזאת. אז תוכל כבר להפציץ אותם חופשי,מכיוון שאז המלחמה תהיה לא עם נגד מדינה,אלא מדינה מול מדינה,ואז העולם מתסכל על זה בצורה שונה. ואז כבר אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה העולם לא יכעס עליך,כיום אתה לא יכול לעשות מה שאתה מכיוון שאין להם מדינה אין להם צבא הם עם מסכן. לך יש הכול,ולכן על כל טיל שאנחנו מעיפים עליהם יש תגובות נזעמות בעולם.

.המוסד

New member
כן בטח

זה מזכיר מה שרבין אמר פעם "כדור אחד ואנו כובשים את השטחים" השמאל ממשיך את דרכו של רבין? ממשיך לשקר?

שמאלני

New member
המוסד...

לא חשוב מה שאני אכתוב אתם תמיד תחפשו תירוצים למה שלא יהיה שלום. אבל חוץ מזה חבל שאתה לא עונה לענייו,במה שקרתי? אתה יודע בכלל מה זה לשקר,או שאתה אטום גם בנושא הזה. לשקר זה שקורה משהו אחד ואני לא רוצה שתדעו אז קורה משהו אחר. אתה נשמע כאילו רבין ידע את העתיד מה הולך לקרות,להזכיר לך הוא לא היה מגדת עתידות הוא היה ראש ממשלה. אני מקווה שעכשיו אתה יודע מה זה נקרא לשקר,אבל אתה אטום אז אתה לא תוכל לקלוט בחיים.

אבנר.

New member
אתה יודע מה זה מזכיר לי?!....

לפני ממש לא מזמן, א-ב-ל ממש ממש לא מזמן, אמרו כמעט מילה במילה מה שאמרת.. -אני ינסה לצטט -מה שאני זוכר... אז זה הלך בערך ככה: "צריך לצאת מלבנון!" ושוב "לצאת מלבנון!" ו"בשביל מה חיילים נהרגים שם?!" ו"ארבע אמהות!" וכו´.. וכו´... ואז שאל הימין: "מה יהיה עם ירו קטיושות על קריית שמונה אחרי הנסיגה?!" "מה יקרה עם החיזבאללה ימשיך לתקוף?!?" ענה אבי הנסיגה הלא הוא ראש ממשלתנו לשעבר -ברק, ואמר: "אחרי שניסוג תיהיה לנו - את הזכות המלאה להגן על עצמנו!", "אחרי הנסיגה כבר לא ניהיה כובשים" "אחרי הנסיגה - ברגע שירו יריה אחת..." וכו´ וכו´... לאחר הבטחות אלו.. -פנה ברק והסיג את צה"ל עם הזנב בין הרגליים... אבל מה שבנתיים קרה - זה שירו לו אחת ולא שתיים, לא אבן ולא כדור, כי עם- טילי סגר, מרגמות, אש נ"מ -ועוד ועוד... -אפילו נחטפו שלושה חיילים -ואנחנו נשארנו עם הזנב בין הרגליים... עם ישראל - עדיין מחכה שנממש את הזכות "להגן על עצמנו" - אבל.... גם רבין אמר, "ירייה אחת ו...." שמאלני, שבענו הבטחות שווא...

שמאלני

New member
אבנר...

טוב בוא נעשה השוואה לפני ואחרי,יעני שצה"ל שהה בלבנון ושצה"ל מחוץ ללבנון. בלבנון כל יום היה נהרג לנו חיל או נפצע,כיום אין הרוגים ואין פצועים. שצה"ל היה בלבנון חזבללה ירו קטיושות כל שני וחמישי על ישובי הצפון,אנשים היו נכנסים למקלטים חלקם אף היו בורחים מהעיר. כיום לא נורה טיל אחד,אפילו לא אחד לעבר ישובי הצפון. והדבר הכי חשוב מכל,תתאר לך שאם כיום צה"ל היה עדין בלבנון,היו לנו שתי חזיתות להתמודד איתם. אחד בשטחים ואחד בלבנון,צה"ל היה קורס. הרי בצה"ל יש בסה"כ 20 אלף חיילי חי"ר,זה לא צבא ארה"ב שיש שם מיליון חיילי חי"ר. בקושי בשטחים צה"ל מסתדר אז אתה בוכה למה יצאנו מלבנון. שרון עכשיו ראש ממשלה,למה הוא לא חוזר ללבנון? כי הוא יודע שהכניסה שלו ללבנון הייתה טעות מרה,הוא יודע שה-40 אלף ק"מ שהוא נכנס הייתה טעות שעלתה לו בחיים,והכניסה את בגין ראש הממשלה דאז לדכאון עד מותו. לכן כל השטויות מה שכתבת פה זה תירוץ עלוב למה שיהרגו לנו עוד ועוד חיילים,אתה לא הורה אין לך ילדים שאתה צריך לבכות עליהם. אבל ההורים שהם בעצם נהפכו למשפחה שקולה,זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות למשפחה. קל לך לדבר,אבל לך תשאל את ארגון,"ארבע אמהות",מה הם הירגשו שהילדים שלהם היו בלבנון. אין לך בכלל מה להשוות את המצב שהיינו אז למצב שלנו כיום,אוי אז עפים טילים שפוגעים באויר,פשש ממש מקרה חמור. תעשה לי טובה,מספיק אני שומע את השטויות שלך ושל חבריך,אל תבזה את עצמכם עוד יותר.

אבנר.

New member
יש לך מספר טעויות יסוד!

בס"ד א. - אמרת שתעשה "Enter" להזכירך.. ב. - זה שקר שלא נהרגו לנו חיילים מאז הנסיגה, כבר נהרגו ויותר מאחד - רק שאני לא זוכר את כל המיקרים, אני זוכר את חלקם: התקפת טילי "סאגר" על הר דוב - חייל הרוג, -התקפת טילי "סאגר" -על טנק של צה"ל -חייל נהרג, 2 פצועים. יש עוד ה-מ-ו-ן מקרים... -אתה מוכן להסביר לי למה החיזבאללה תוקפים אותנו -גם אחרי שנסוגנו?!? -האמת היא שהם גם תקפו אותנו לפני שנכנסו ללבנון... -להזכירך ירי הקטיושות היה עוד הרבה לפני 82... -העניין הוא שהחיזבאללה רוצה את כל ישראל, לא רק את "לבנון", כמו החמאס שמצהירים יומם וליל שהמאבק המזויין לא יפסק עד שחרור כל "פלשתין" מהנהר עד הים... -העניין הוא שאתה וחבירך - קניתם את ה"סיפורים שלהם"... על "כיבוש" וכד´... מה תעשו אחרי שתקום ח"ו מדינה פלשתינית?!? והם יטענו (ובצדק...) שהם רוצים זכות שיבה... ויתחילו לירות שוב על גילה ושוב לשגר קסאמים על שדרות וכו´... -אז גם תגידו, "אתם רוצים לפתוח עוד חזית"?! עד שסוף סוף יש שקט יחסי וחיילים לא נהרגים כל יום ביש"ע... הבלגה בגבול הצפון להתקפות החיזבאללה - פירושו הסכמה, או יותר נכון "חוסר אונים"... -וזה ממש לא ככה! ב"ה יש לעם ישראל - את הכח להגן על עצמו ולהכות במי שפוגע בו.... -אבל "אתם רוצים לפתוח חזית שנייה?!?.." -הטיעונים האלו שמחליים את החברה והצבא... -אתה באמת חושב שאפשר לטאטא את התקפות החיזבאללה מתחת לשטיח?!? אתה חושב שאם נעצום עיניים הם יפסיקו...?!? בהתחלה - הם התחילו עם אבנים, אח"כ ירי, אח"כ מרגמות אח"כ טילים - מתי שהוא הקטיושות יחזרו לצפון... -הרי למה החיזבאללה תוקפים אותנו לשיטתך?!? -יצאנו! די! מה יש להם ממנו?!? -העניין הוא שבמוקדם או במאוחר - הזירה בצפון תשוב להתלקח - אין מה להתעלם, צריך פשוט להכות בהם בכח! אנחנו גברנו עם צבא יותר קטן מהצבא שיש לנו עכשיו על 7 צבאות והכרענו אותם במלחמת ששת הימים, והייתה בדיחה שאת צבא לבנון ישלחו את הגדנ"ע לחסל... -הם בסך הכל אירגון טרור, לא שום צבא! כך גם מחבליו של הרוצח ערפאת. -צריך להכות אותם מהשורש - לא כמו במלחמת לבנון, שעשו "רצועת בטחון" -צריך להכות מהשורש!! ליתלות את נסראללה! להוציא להורג את המחבלים של החיזבאללה. -כשהם יפחדו ממנו יהיה לנו שקט! אנחנו עם שוחר שלום! - אבל לא במחיר חיי אזרחים וחבלי מולדת - שבלעדיהם אין לנו את ערך הציונות. אין לי התנגדות שהלבנונים ישבו ויחיו את החיים שלהם בלבנון - אבל ברגע שהם יתקפו אותנו - אנחנו נכה בהם!! כך גם בפלשתינאים! אתה יודע למה צה"ל בקושי מסתדר ביש"ע?! -פשוט, כי אפילו שרון לא רוצה לנצח את ערפאת, הרי הוא כל הזמן מצהיר מפורשות שאח"כ נלך להסכם.. -אז הטרור מבין שאין לו מה להפסיד... ממילא ילכו איתו בסוף למשא ומתן...! צריך להכריז מפורשות "מלחמה!" מלחמה אינה מילה גסה, מלחמה היא מילה מוסרית מאוד כשרוצים להרוג אותך. ג. - מלחמת לבנון לא עלתה לשרון בחייו בניגוד למה שכתבת - העובדה היא שהוא אפילו ראש ממשלה -והוא חי וקיים.., אתה לא יכול לטעון שהכניסה ללבנון הכניסה את בגין לדיכאון - יש הטוענים כי פינוי סיני -היה מה שהכניסו לדיכאון! ד. - מי מבין שנינו שאין לו ערך לחיים -זה אתה! אתם ויתרתם על חבלי מולדת בהנף קולמוס של דיו! חבלי מולדת שעלו במחיר של מאות הרוגים! חבלי מולדת שהפכו פתאום ל"שטחים", פעם עוד עמדת השמאל בקשר ליש"ע הייתה שהם "שטחים מוחזקים" - כלומר לשמור עליהם כ"קלף מיקוח" כדי להגיע איתם למו"מ עתידי על שלום.. היום כבר מוכנים ל"נסיגה חד צדדית"... -מזלזלים עד כדי כך בחיי החיילים ששחררו את יש"ע. ה. - קל לדבר על משפחות שכולות, אה?! תסלח לי, אבל אני הכרתי אישית יותר מ 20 חללים שנרצחו מאז הסכם אוסלו, חלקם באנתיפדה הנוכחית!! לך לא היו בכיתה חברים יתומים שההורים שלהם נרצחו!! לך לא היו שכנים שנרצחו!! למרות כל האנשים שנרצחו שהכרתי והחברים שלי שנפצעו! אני אפילו לא חשבתי ליום אחד חלילה שצריך לעזוב את יש"ע. אפילו גנדי הי"ד שהיה אחד החללים במלחמה הנוכחית - והיה המנהיג שלי - נרצח ע"י אחת הכנופיות של אש"ף -בשם החזית העממית כנקמה על חיסול אחד המחבלים שהנהיגו אותם. ואפילו ליום אחד -לא חשבתי שזה היה מישגה לחסל את אותו מחבל. ככה זה במלחמה! כשמאמינים בצדקת הדרך - אסור להכנע! במלחמה יש קרבנות! המטרה מקדשת את האמצעים!! אבל להפוך את דם הנטבחים למטרת שווא - בשום אופן!

שמאלני

New member
אבנר...

1. "אני לא זוכר את המקרים",אם אתה לא זוכר אל תבלבל סתם את המוח,תעשה לי טובה. עד שאתה לא תוכיח לי אתה נחשב כשקרן. לא נהרג שום חייל לאחר שצה"ל יצא מלבנון,ואם נהרגו חיילים אז לא כמו באותה כמות שנהרגו שצה"ל היה בלבנון. כפי שאמרת מקרים בודדים,תשווה זאת שצה"ל היה בלבנון כמה חיילים נהרגו. 2. מה אתה כל כך מתרגש מזה שארגוני הטרור אומרים שכל הארץ שלהם,אתה ממש פרנואיד,איך אתה נלחץ מזה אלוהים ישמור. אתה חשוב שהם יקבלו את הארץ? שהם יגידו מצדי עד מחר אז מה,אני אומר שאני רוצה להיות נשיא ארה"ב,ואני יהיה? בחייך תעשה לי טובה מספיק לקחת כל דבר ברצינות מה שהמחבלים מוציאים מהפה. הם אומרים שהם מנצחים אותנו,הם מנצחים? אני מתערב איתך שהם מדברים ככה כי הם לאט לאט מתפרקים לא עומדים במשימות. כבר היום שמעתי בכירים ברשות שמדברים על הפסקת אש,לא בכדי להפסיק את האש. אלא בכדי לארגן מחדש את הכוחות ולמלא מחדש את מחסני הנשק. 3. אתה שוב חושב שאפשר לנצח מלחמת גרילה בכוח,אתה לא מבין שאתה לא יכול לעשות זאת. הם מתחבאים בין אוכלוסיה,אתה לא יכול להעיף טילים על בית שיש שם משפחה. אז המחבל יהרג ויחד איתו עוד חמישה בני משפחה,כמדינה שמחשיבה את עצמה למערבית אנחנו לא יכולים לבצע טבח בעם אחר. אצל עירק זה אפשרי,אצל איראן גם,אבל אנחנו נחשבים למדינה דמוקרטית מתקדמת,לא כמו עירק ואיראן שנחשבות כמדינות אויב. איך אמר נשיא ארה"ב,"ציר הרשע",אתה גם רוצה להכנס לציר הזה? אני חושב שלא. אז מפסיק להשלות את עצמך שאפשר לנצח את המחבלים בכוח,כי אתה לא יכול. אבל אם היית עירק איראן או סוריה בהחלט היית יכול לעשות זאת. 4. אתה לא יכול להכריז מלחמה על עם,אתה לא קולט את זה? נגד מי תכריז מלחמה? אתה נלחם כיום על עם שרוצה עצמאות,צה"ל נלחם נגד פלסטינים שמצפטרים לארגוני מחתרת בכדי לשחרר אותם מהכיבוש ההישראלי. הרי מי אתה חושב שמתאבד,אחד שטוב לו בחיים חי כמו מלך הולך להתאבד? ממש לא. אחד שחרא לו בחיים שאין לו מה להפסיד רואה שזהו החיים שלו ככה יהיו עד מותו מחליט לקחת חומר נפץ ולהתפוצץ בערים ישראליות או בהתנחלויות. צריכים להראות לפלסטינים שיש להם עוד תקווה,להראות להם שיש בקצה המערה אור שהם עוד יוכלו לצאת מהמצב שהם נמצאים כיום. אבל בגלל אנשים כמוך אין להם סיכוי לחיות,אתה לא משאיר להם את האור בקצה המנערה. אלא אתה אומר שצריכים להכנס בהם ביותר כוח וככה הם יבינו,אבל אתה טועה ובגדול. הנה צה"ל עושה זאת מתחילת האינטפאדה,ובמה זה עזר? פתאום הם הפסיקו אין להם כוח,להפך הם התחזקו יותר. תשים לב מה קורה,כל מכה שלך הם נותנים לנו בראש כפול. 5. מלחמת לבנון לא הרסה לשרון את החיים? מה אתה אומר דבר חדש עבורי,תאמין לי שאם הוא היה חוזר להיסטוריה הוא היה מוותר על הכניסה ללבנון. והוא היה מוותר על כל מה שהיה לו באותה תקופה,על כל הסבל שנגרם לו עקב ההחלטה להכנס ללבנון. יש כאלה שטוענים שערפאת אוהב את ישראל,אז מה? אני כותב לך עובדות,תתחיל להאמין בעובדות ואל תמציא אמת משל עצמך. 6. לך אין ערך לחיים של בני אדם,עובדה שאתה לא מסתכל על הפלסטינים כצד,אלא רק על הצד שלך. אפילו לא על שלך,אלא רק על הצד של המתנחלים. לי ולשאר חברי השמאלנים יש ערך לחיים ואנחנו דוגאים לפלסטינים,לא כמו שאתה תומך בארגון טרור ששיך למתנחלים. 7. טוב אם אתה רוצה למות בעיות שלך,אתה מזמין את המוות.

אבנר.

New member
מילים, מילים, אבל מה עם התוכן??

בס"ד אריאל, צודק! יש לך פשוט שפה בוטה! אתה יוצא מתוך נקודת הנחה שכל דבר שאני אומר הוא שקר!! וזה עולה לי על העצבים!!! אתה יוצא מנקודת הנחה שאני שקרן! -אתה אומר "לא נהרג שום חייל לאחר שצה"ל יצא מלבנון" ובמילה אח"כ אתה אומר "ואם נהרגו חיילים אז..." וזה מעצבן -כי בניהול ויכוח יש את העניין של אמון הדדי!! -אם כל מה שאני אומר לך הוא בחזקת "שקר" -עד שיוכח אחרת, אולי עדיף שאני פשוט יפסיק להתווכח איתך. כמה שכתבת - לא ענית לי, למה לאחר נסיגת צה"ל מדרום לבנון החיזבאללה עדיין ממשיכים בפעילות הטרור שלהם ולמה ממשלת ישראל לא עושה מאומה בניגוד למה שהובטח לאחר הנסיגה?

שמאלני

New member
אבנר...

ברור שיש לי שפה בוטה
,לא שמת לב לזה? אבל אני אפסיק עם זה. 2. אתה כותב דברים באויר,לכן אני כותב לך שתוכיח לי. אני יודע שנהרגו חיילים לאחר יציאת צה"ל,אבל רציתי לדעת אם אתה יכול להוכיח לי שנהרגו. וכתבתי לך שאין בכלל מה להשוות בין שהיית צה"ל בלבנון לבין המצב כיום,אז נהרגו פעם בשבוע חייל,כיום אם נהרג חייל זה פעם ב......... !! 3. חזבללה ממשיך,אז מה? הם ארגון טרור מטרתו זה להמשיך בפעילות,מה חשבת שאם נצח מלבנון הם יפסיקו. זה היה ברור שלא,מטרת יציאת צה"ל מלבנון היא למנוע קטיושות לעבר ישובי הצפון,והריגת חיילים או פציעתם. ובזה הצלחנו שברק יצא מלבנון. אני לא מבין למה אתה כל כך כועס על ברק שיצא מלבנון,אולי אתה היית אוהב לראות את הקטיושות עפים על ישובי הצפון או שאהבת לראות הרוגים.

Alder

New member
איך אפשר להמשיך עם כה הרבה

סתירות פנימיות?? "חזבללה ממשיך,אז מה? הם ארגון טרור מטרתו זה להמשיך בפעילות,מה חשבת שאם נצח מלבנון הם יפסיקו. זה היה ברור שלא,מטרת יציאת צה"ל מלבנון היא למנוע קטיושות לעבר ישובי הצפון,והריגת חיילים או פציעתם" אם אתה מסכים עם הטענה שארגון טרור תמיד ימשיך לנסות להכות בנו, אני כלל לא מבין מדוע אתה מנסה לתת לו הישג מסוים, בין אם זה החיזבאללה או הפלסטינים. אתה מסכים שתמיד הם ינסו לפגוע בנו ובכל זאת מנסה לתת להם הישגים שיקלו על חייהם להמשך הטרור שלהם? הרי את החיזבאללה קרבת יותר לישובי הצפון, ואם תיסוג מכלל יש"ע הרי שקרבב את הפת"ח, החמאס והג´יהאד האיסלמי לערים בתוך קו 67 האהוב שלך.. אתה בכלל חושב על מה שאתה רושם??

שמאלני

New member
alder...

איפה אתה רואה סתירה? פשש אין לך שכל אהה. שתבין מה זה סתירה אז תכתוב לי,חבל שאתה עושה בושות לעצמך. אני לא רואה הבדל בין המתנחלים לארגוני הטרור,הרי גם הנתחלויות יש ארגון טרור. הקטע זה שהמתנחלים שונאים גם את השמאלנים,שהם בעצם יהודים. לאחר ששמעתי מתנחל אחד אומר לי שהוא רוצה שכל השמאלנים ימותו,התחלתי לשנוא מתנחלים. ואז הבנתי שהם בעצם לא יהודים,הם שייכים לארגוני הטרור. אין הבדל בין יאסין לראש ארגון הטרור בהתנחלויות. כתבתי לך זאת מכיוון שאתה בא כל הזמן בטענות לפלסטינים,מרוב שאתה צבוע בא כבר להקיא ממך. תסתכל קודם על הצד שלך,אחר כך תסתכל על הצד השני.

אבנר.

New member
אז תסביר לי אחת ולתמיד!

בס"ד האם לפי תפישת עולמך - אנו צריכים להסכים ולשתוק לנוכח פעולות הטרור של החיזבאללה? -ע"מ למנוע ירי קטיושות על הצפון?? האם אנו צריכים להמשיך ולשתוק לנוכח ירי הטילים המאסיבי על מוצבי צה"ל - בצפון?!? מצפה לתשובה.

שמאלני

New member
ברור שאנחנו צריכים לשתוק...

כי אני חושב שאם אנחנו נגיב,יהיה לצה"ל עוד חזית הפעם בצפון. לכן ראש הממשלה לא החזיר לחזבללה,כי יש לנו מלחמה אחת לגמור,אחר כך נעבור לטפל בחזבללה.

למעלה